raw^ Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 care mai joaca pe dex?ps: make de mai citesti topicu asta esti un ghey cu kamaelu tau :)) 'te dreaq de machidon Quote
Razvan Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 1 . mie lene 2 . am o lene in mine 3. nu ma ridic sa caut dvd`ul cu interlude pentru nimic in lume 4.ce ai ma cu statusul meu ? 5. cand vii in piatra ?;;)6. good night gays :D ..erm ..i mean ...guys :D ...1-3 .. is mai batran, am o lene mai mare si mai justificata ca a ta.. asa ca te duci acum si cauti dvdul ala ca vreau sa joc lainij:P4 nu ai valoare lu kbm, da?!5 pe 15 dec.. iti zic anu` viitor cand ne mai vedem pe mess de ce ;;)6 gn :)care mai joaca pe dex?ps: make de mai citesti topicu asta esti un ghey cu kamaelu tau :)) 'te dreaq de machidoncarcalac cu kamael? =)) chiar ca-i ghei :( Quote
raw^ Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 carcalac cu kamael? =)) chiar ca-i ghei :(da ma! l-am vazut la event o fost last man standingam mers si am dat cu swsu in el pac pacera el si inca unu cu nicku coolboykamael =))amandoi struti :) Quote
andix3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 1-3 .. is mai batran, am o lene mai mare si mai justificata ca a ta.. asa ca te duci acum si cauti dvdul ala ca vreau sa joc lainij:P4 nu ai valoare lu kbm, da?!5 pe 15 dec.. iti zic anu` viitor cand ne mai vedem pe mess de ce ;;)6 gn :)4 .http://cinefugue.com/blog/wp-content/uploads/2008/08/you-make-bunny-cry.jpg5. Stiu de ce ;;) Carcalac te facu de ras raw asta :/ Quote
andix3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 decat sa vorbim despre un joc in continuu mai bine ne mai distram si noi un pic :D , aia de la mu au voie si noi nu ? ntz ntz .... Quote
kBm Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I-au rupt talibanii fashu' lu Kenny in IRAQ :)))))))))). Quote
raw^ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 crynow, cat e un bews pe dex?ma prostesc si eu ca tine si enchantez AM :)) Quote
JarziNho Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 crynow, cat e un bews pe dex?ma prostesc si eu ca tine si enchantez AM :))vreun miliard jumate.Da ba, dar aici e topic de L2 nu de chat. And believe me, no one gives a fuck if Silkroad is 1'st or 2nd.Nici counter-strike nu mai pot sa joc, ma baneaza "adminii" in prostie pe motiv de wall. Ce slabani :> .Nu mai schimb contul. Quote
kBm Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Buna asta ca e topic de l2 si nu de chat.Imi place ca esti autoritara...trebuie sa dam militaria jos din pod :))) ce Piz** masii. Quote
andix3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Da ba, dar aici e topic de L2 nu de chat. And believe me, no one gives a fuck if Silkroad is 1'st or 2nd.are dreptate asta , ce mama voastra v`a apucat mah spammerilor ? Hai tot sa fim on-topic . Gata sunt on-topic : Cine e tipu` asta ?:lol: p.s welcome :D .. Quote
xIcarus Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 vreun miliard jumate.Da ba, dar aici e topic de L2 nu de chat. And believe me, no one gives a fuck if Silkroad is 1'st or 2nd.Nici counter-strike nu mai pot sa joc, ma baneaza "adminii" in prostie pe motiv de wall. Ce slabani :> .Nu mai schimb contul.Pff ce nabi sunteti.Baieti de ce nu-i facem noi un welcome cum se face in topicul de l2? :D Quote
JarziNho Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 BAH AI STRICAT TOT, editeaza repede!!!!!!!FAN GOKUZ ! Quote
andix3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ^ am vazut crynub :)) wellcomeeee hereeee hater . FAN WAVI !! Quote
Sergiu911 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Voi ce parere aveti despre imitatiile astea de L2 gen silkroad,cabal sau nush care mai ii Quote
andix3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Voi ce parere aveti despre imitatiile astea de L2 gen silkroad,cabal sau nush care mai iiSi raspunsul unui jucator de cabal a fost : »Pemy .: sugi p*** ma l2 nu se aseamana cu cabal /silkroad ....cabal are stilul lui , cabal pe al lui ....se aseamana doar la producatori si anumite chestii din joc , chnezii astia nu sunt originali deloc =)) ... Quote
raw^ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 AHAHAHA CE HERO ESTE LA GH AHAHAHAHAHAlol dex=)) Quote
raw^ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/445/shot00021e.jpgfmm crynow :D Quote
CryNow Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/445/shot00021e.jpgfmm crynow :DEsti cretin ba :D no risk no game ce plm :))) ORICUM ESTI NU_UB, puteai sa ai rabdare 2-3 zile pana aparea vreun BEWS. Ce sa zic, WELCOME TO DA CLUB !!!I-ai zis lu Dodo ce isprava ai facut? :)) O sa te rada de la leech a0xa00a0xa00xa0ax0xa.Pentru restu: BA, URCA GREU LIFTU LA VOI, A ? :))))le: vroiam sa intru in joc sa te consolez, dar am gasit niste pack'uri de movies pe torrent si acum tre sa stau vreo 4 ore sa downloadez vreo 40 gb :))). talk l8r :> Quote