Sergiu911 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Yeah asta ii omu meu :DH5N1 aka RainMaker sau Mihai si Victor si Picta ;)Vremuri bune erau atunci....daca vrei mai vb prin PM sau pe mess sa nu facem Offtopic(cu toate ca vorbim despre L2)Pe eveline am intrat numa mai tarziu pentru k nu am avut timp dar tot am prins actiune si acolo >:)BB 4 ever Quote
andix3 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Film nou cu gustav? A facut deja last run, ar fi trebuit sa fie ultimul. last run for gustavs first run for Elatedmind :D . Quote
xIcarus Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Yeah asta ii omu meu :DH5N1 aka RainMaker sau Mihai si Victor si Picta ;)Vremuri bune erau atunci....daca vrei mai vb prin PM sau pe mess sa nu facem Offtopic(cu toate ca vorbim despre L2)Pe eveline am intrat numa mai tarziu pentru k nu am avut timp dar tot am prins actiune si acolo >:)BB 4 everYoop asta e. Picta si victor sunt de pe-aici ma mai intalnesc cu ei. Mihai ultima data incerca sa-mi explice ca focus death da +150% dmg din fata sau ceva in genu si am plecat de pe server :)))Tu pe ce joci?Si btw ca chestie: pe mine tot sergiu ma cheama :)) Quote
Dilut3D Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Lineage am jucat cu placere c1,2,3,4 insa cel mai frumos a fost 1 si 4. Acum nu mai joc, l-au stricat.Cred ca buffele si armele sunt prea puternice. Quote
CryNow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 De acord cu partea cu C4 .... cea mai buna cronica ever. Quote
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lineage am jucat cu placere c1,2,3,4 insa cel mai frumos a fost 1 si 4. Acum nu mai joc, l-au stricat.Cred ca buffele si armele sunt prea puternice.Corect , nu am jucat pe 1 2 si 3 , insa 4 a fost superba ,acum e chinezarie :( . Quote
Sergiu911 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Yoop asta e. Picta si victor sunt de pe-aici ma mai intalnesc cu ei. Mihai ultima data incerca sa-mi explice ca focus death da +150% dmg din fata sau ceva in genu si am plecat de pe server :)))Tu pe ce joci?Si btw ca chestie: pe mine tot sergiu ma cheama :))Nu mai joc L2 de o vreme buna....m-am saturat sa ma plimb de pe un server pe altu in cautarea unuia bun...Am jucat DOTA si acuma ma joc GTA San Andreas Multiplayer Ma tenteaza sa ma apuc iar dar mi-i groaza de ce ii acuma...crek tot C6 o sa incerc... Quote
xIcarus Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mai asteapta cateva luni pana apare urmatoarea cronica, f multe servere private va intra in gracia final official files. Leaked de la rusi.Eu unul abia astept sa joc retail-like gfinal. Quote
Sergiu911 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Eu momentan astept doar Assassins Creed 2Pacat k o distrus astia L2-ul... Quote
xIcarus Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 C5 mi s-a parut cea mai faina cronica, cu exceptia ca necro-ul era cam imba fata de other nukers, iar sh-ul era behind. Interlude nu mi-a placut deloc... Hellbound e draguta. Gracia final imi place doar pentru ca totul devine din ce in ce mai complicat. Quote
CryNow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cum devine complicat? vine un ghost hunter cu vesper si dual dagger, te crapa orice rasa ai fi ... poate mai putin imbalolkamaelu Quote
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 imbaloluberkamaelul - cum sa`i dai skill de duplicate si paralyze? + skill cu power mare ... Quote
CryNow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Da... ma rog, nu mai am nici o tragere de inima sa joc L2 :(. Am intrat azi pe dex, am batut 16 min in ketra ... exit. Ok, mersi, ne mai vedem cand imi vine cheful ... Quote
Iverson Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cryshit noi zicem ca c4 e best pentru ca e singura care am jucat`o full dar sa fi jucat noi pe official credca si azi am fi fost la pvp :) Quote
CryNow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cryshit noi zicem ca c4 e best pentru ca e singura care am jucat`o full dar sa fi jucat noi pe official credca si azi am fi fost la pvp :)cryshit? jet moldovene !!!probabil si pentru ca pe c4 am inceput sa jucam ... si ca in orice joc, prima impresie conteaza. Quote
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cryshit? jet moldovene !!! probabil si pentru ca pe c4 am inceput sa jucam ... si ca in orice joc, prima impresie conteaza. jet ba olteanule . indeed , daca ar fi sa dau timpul inapoi si sa incep sa am joc l2 ..tot de pe c4 as incepe :tiphat: .. Quote
CrownClown Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 imbaloluberkamaelul - cum sa`i dai skill de duplicate si paralyze? + skill cu power mare ...nu uita de disarm,ud-uri in prostie,stun cu succes rate mare :crazy: acum si wtftanks...numai nuker sa fii vs tank si te bati singur :bananadance2:healeru' ce l-au facut mai accesibil pentru noobi cu cd ala la major heal...zici ca dai greater battle heal >.> Quote
CryNow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cardi iz naiz mengz. Chiar imi place clasa aia, si sunt si destul de foarte bun cu ea :> .Andixtrei, esti un hater bah! :crybaby: Quote
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ^ stiu ma stiu :( nu uita de disarm,ud-uri in prostie,stun cu succes rate mare alea nu le`am primit in pvp inca :crybaby: Quote
CrownClown Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ^ stiu ma stiu :( alea nu le`am primit in pvp inca :crybaby: trageam niste QQ cand le primeam...de mi-am facut si eu unul si ca sa vezi,bateam magi in s cu kamael0l in b .La oly inca n-am ajuns cu el dar da vreo 3 hituri pe magi ocazional 4 din ce am vazut si ud de mdef are doar 30 sec cd asa ca we have a new magekiller+tot ce se poate in light(ud de pdef),arcasii nici nu mai ridica capul pentru ca are ud special pentru arrows+imposibilitatea de a-i face kite(rush e spamabil >.>) Quote
andix3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 trageam niste QQ cand le primeam...de mi-am facut si eu unul si ca sa vezi,bateam magi in s cu kamael0l in b .La oly inca n-am ajuns cu el dar da vreo 3 hituri pe magi ocazional 4 din ce am vazut si ud de mdef are doar 30 sec cd asa ca we have a new magekiller+tot ce se poate in light(ud de pdef),arcasii nici nu mai ridica capul pentru ca are ud special pentru arrows+imposibilitatea de a-i face kite(rush e spamabil >.>) E killing machine , cred ca ar putea face un rb solo cu full buffs si un bish in spate . Quote
CrownClown Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cu crit rate 472(arma hero+fighter's will)la o arma 2h e cam prea killing machine Quote
xIcarus Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Da-l in cacat de berserker, in oly nu-l bate mai nimic. cum devine complicat? vine un ghost hunter cu vesper si dual dagger, te crapa orice rasa ai fi ... poate mai putin imbalolkamaeluSa vedem: dwarf buffers. Fo'sho! Prea multe addonuri pe nukers, pe tanks... Acum daca as juca un tank pe gfinal cred ca m-as uita ca la felul 13 si apoi as muri de bucurie gandindu-ma cat de imba e... Bai mie imi place si nu prea. E mai complicat -> anti-noobi. Dar au facut varza regulile de baza ale l2-ului. C4 a fost cel mai tare. Daca mergea si trick era dagger chronicle. Quote
CrownClown Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 atm cica joc pe un srv de mid rate unde backstab la daggeri te lasa cu 0 hp de fiecare data cand prinde(90% landrate) si merge si din fata :)) Quote
Sergiu911 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Lol server...Da nici nu prea ai de unde alege un server bun...Ori ii bun da plin de donatori si nu are rost sa te bagi ori ii varza.. Quote