andix3 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 www.work&havefunwithoutlineage.comepic one =)) eu joc pe www.justcause/wolfenstein2/gtasamp (maybe).com Am incercat sa joc pe un 20x gf , fail ....imi merge sacadat :/ .. Quote
xIcarus Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Eu am dat numai de servere demne de failblog. Pvp server 10000x. Enchant retail-like. Sa farmezi pt un ews dureaza cam 20 min. Totusi, vedeam arme +30, au scos limita la enchant /:)Grafia final RETAIL FILES my ass, urcam orice panta. Quote
jimmy89 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Eu am dat numai de servere demne de failblog. Pvp server 10000x. Enchant retail-like. Sa farmezi pt un ews dureaza cam 20 min. Totusi, vedeam arme +30, au scos limita la enchant /:)Grafia final RETAIL FILES my ass, urcam orice panta.spiderman ? O.o Quote
xIcarus Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 spiderman ? O.oYep. Cum iti suna acoperisul intrarii in mos? Quote
jimmy89 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Yep. Cum iti suna acoperisul intrarii in mos?VAI :)))) interesant server :D Quote
xIcarus Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A da? Din moment ce sistemul de calculat range era bivectorial, adica doar doua coordonate (fata-spate si stanga-dreapta), iti imaginezi cum faceam kite in cei de sub mine la aproximativ 5000 range sau poate mai mult? Asta intra in cel mai pocnit server pe care l-am jucat. Btw. Nu mergea deflect arrow si shieldurile aveau pdef 0. Trick si bluff parca nici nu existau, counterattack era buff de 5 minute care reflecta absolut orice, de la normal hits pana la offensive magic si debuffs cu sansa de OFC 100%. Fatal strike = lethal aproape 100%. Dar ha, gh-ul reflecta si lethal! Parca l2legion or smth. Panarama mai mare de server n-am vazut in viata mea. Quote
andix3 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 spiderman ? O.oHancock o.OBtw. Nu mergea deflect arrow si shieldurile aveau pdef 0. Trick si bluff parca nici nu existau, counterattack era buff de 5 minute care reflecta absolut orice, de la normal hits pana la offensive magic si debuffs cu sansa de OFC 100%. Fatal strike = lethal aproape 100%. Dar ha, gh-ul reflecta si lethal!Zici ca e l2luna ala =))) Quote
raw^ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://files.mail.ru/LIJGFH noul film a lui gustavs de pe teongustavs pwnz :)) Quote
andix3 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 raw daca e virus stii ca te asteapta o multime de injuraturi nu ?:)) Quote
CryNow Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://files.mail.ru/LIJGFH noul film a lui gustavs de pe teongustavs pwnz :))de departe cel mai adevarat film cu daggeri pe care l-am vazut. genial i might say.wtb chef de l2 :(( Quote
andix3 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 indeed crynow , awesome movie :) ...le are bine ala cu th`ul :D ... Quote
raw^ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 raw daca e virus stii ca te asteapta o multime de injuraturi nu ?:)) #-o ...btw, stie careva cum se numesc piesele din film ? :-? Quote
andix3 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 #-o ...btw, stie careva cum se numesc piesele din film ? :-?am vazut .ru de asta am zis , sorry :D . Una e eminem -till i colapse . Quote
CryNow Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 site-u ala RU a batut orice alt site de upload/download, inclusiv megaupldoad si care mai erau. :- raw, alta melodie e n-dubz-my number one Quote
Sergiu911 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Scuzati daca ma bag in vreo discutie dar eu am jucat L2 vreo 3 ani cu prietenii,colegi Ii unul dintre cele mai bune MMO-uri care au fost facute vreodata dar din pacate astia de la NCSoft l-au cam stricat odata cu introducerea rasei Kamael....si mutarea tuturor serverelor cu potential pe Kamael,Hellbound,s.a.Am jucat cu nick-ul Lavos in clanul BloodBrothers(posibil sa ne fi intalnit pe vreun server..) Quote
kId0 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nu mai e L2 ce a fost odata, si nu cred ca va mai fi.Astept cu foarte mare interes Aion:Tower of eternity si Blade & Soul, ambele de la NCSoft. Quote
djpaulika Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Am auzit si eu de acest joc,dar nu stiu de unde sa il downloadezi si sa imi fac cont. Quote
CryNow Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Sergiu ai jucat pe oficial?djpaulika, nu te chinui :right: Quote
raw^ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ty y0 dawgs :*LE: ala in trening rosu e idiot :)) Quote
Sergiu911 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Am jucat pe multe servere de PVP,dar eu nu am mai jucat de cateva luni...posibil sa te fi intalnit cu restu clanului care mai joaca(RainMaker/IronMaiden sau altii)PS: Care imi poate trimite un PM cu un server bun de L2 C6 ,balansat,fara custom(sau sa aibe macar stats normal),fara lag Quote
xIcarus Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Film nou cu gustav? A facut deja last run, ar fi trebuit sa fie ultimul. Scuzati daca ma bag in vreo discutie dar eu am jucat L2 vreo 3 ani cu prietenii,colegi Ii unul dintre cele mai bune MMO-uri care au fost facute vreodata dar din pacate astia de la NCSoft l-au cam stricat odata cu introducerea rasei Kamael....si mutarea tuturor serverelor cu potential pe Kamael,Hellbound,s.a.Am jucat cu nick-ul Lavos in clanul BloodBrothers(posibil sa ne fi intalnit pe vreun server..)Lavos... Auzi cumva ai jucat cu noi in bloodbrothers pe eveline? Eu xIcarus, altii H5N1, Undying, Syndrome, Ryo etc? Imi pare cunoscut nickul tau. Sau pe serverul ala cand am luat aden si ne-a pus adminul iron maiden - bloodbrothers ca si muzica in castel. Habar n-am cum :)) Quote