Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

www.work&havefunwithoutlineage.com

epic one =))

eu joc pe www.justcause/wolfenstein2/gtasamp (maybe).com

Am incercat sa joc pe un 20x gf , fail ....imi merge sacadat :/ ..

Posted

Eu am dat numai de servere demne de failblog.

Pvp server 10000x. Enchant retail-like. Sa farmezi pt un ews dureaza cam 20 min. Totusi, vedeam arme +30, au scos limita la enchant /:)

Grafia final RETAIL FILES my ass, urcam orice panta.

Posted

Eu am dat numai de servere demne de failblog.

Pvp server 10000x. Enchant retail-like. Sa farmezi pt un ews dureaza cam 20 min. Totusi, vedeam arme +30, au scos limita la enchant /:)

Grafia final RETAIL FILES my ass, urcam orice panta.

spiderman ? O.o

Posted

A da? Din moment ce sistemul de calculat range era bivectorial, adica doar doua coordonate (fata-spate si stanga-dreapta), iti imaginezi cum faceam kite in cei de sub mine la aproximativ 5000 range sau poate mai mult? Asta intra in cel mai pocnit server pe care l-am jucat.

Btw. Nu mergea deflect arrow si shieldurile aveau pdef 0.

Trick si bluff parca nici nu existau, counterattack era buff de 5 minute care reflecta absolut orice, de la normal hits pana la offensive magic si debuffs cu sansa de OFC 100%.

Fatal strike = lethal aproape 100%. Dar ha, gh-ul reflecta si lethal!

Parca l2legion or smth. Panarama mai mare de server n-am vazut in viata mea.

Posted

spiderman ? O.o

Hancock o.O

Btw. Nu mergea deflect arrow si shieldurile aveau pdef 0.

Trick si bluff parca nici nu existau, counterattack era buff de 5 minute care reflecta absolut orice, de la normal hits pana la offensive magic si debuffs cu sansa de OFC 100%.

Fatal strike = lethal aproape 100%. Dar ha, gh-ul reflecta si lethal!

Zici ca e l2luna ala =)))

Posted

Scuzati daca ma bag in vreo discutie dar eu am jucat L2 vreo 3 ani cu prietenii,colegi

Ii unul dintre cele mai bune MMO-uri care au fost facute vreodata dar din pacate astia de la NCSoft l-au cam stricat odata cu introducerea rasei Kamael....si mutarea tuturor serverelor cu potential pe Kamael,Hellbound,s.a.

Am jucat cu nick-ul Lavos in clanul BloodBrothers(posibil sa ne fi intalnit pe vreun server..)

Posted

Nu mai e L2 ce a fost odata, si nu cred ca va mai fi.

Astept cu foarte mare interes Aion:Tower of eternity si Blade & Soul, ambele de la NCSoft.

Posted

Am jucat pe multe servere de PVP,dar eu nu am mai jucat de cateva luni...posibil sa te fi intalnit cu restu clanului care mai joaca(RainMaker/IronMaiden sau altii)

PS: Care imi poate trimite un PM cu un server bun de L2 C6 ,balansat,fara custom(sau sa aibe macar stats normal),fara lag

Posted

Film nou cu gustav? A facut deja last run, ar fi trebuit sa fie ultimul.

Scuzati daca ma bag in vreo discutie dar eu am jucat L2 vreo 3 ani cu prietenii,colegi

Ii unul dintre cele mai bune MMO-uri care au fost facute vreodata dar din pacate astia de la NCSoft l-au cam stricat odata cu introducerea rasei Kamael....si mutarea tuturor serverelor cu potential pe Kamael,Hellbound,s.a.

Am jucat cu nick-ul Lavos in clanul BloodBrothers(posibil sa ne fi intalnit pe vreun server..)

Lavos... Auzi cumva ai jucat cu noi in bloodbrothers pe eveline? Eu xIcarus, altii H5N1, Undying, Syndrome, Ryo etc? Imi pare cunoscut nickul tau.

Sau pe serverul ala cand am luat aden si ne-a pus adminul iron maiden - bloodbrothers ca si muzica in castel. Habar n-am cum :))