Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nuker lvl 80 skill

okey .

Raw explica`mi si mie ce aoe facea ala cu skill`ul , e bugged sau ceva ? Totusi nukerul stiu ca are reuse la skill , si nu are nici un skill gen vr :-? ...

Posted

okey .

Raw explica`mi si mie ce aoe facea ala cu skill`ul , e bugged sau ceva ? Totusi nukerul stiu ca are reuse la skill , si nu are nici un skill gen vr :-? ...

5 minute are reuse, dar gandeste-te ca cam atat astepti si dupa un destro in fog ca astepti Cov la 4 minute :)

Posted

5 minute are reuse, dar gandeste-te ca cam atat astepti si dupa un destro in fog ca astepti Cov la 4 minute :)

Pai si cum ma , cu un skill de ala pica toti ?:D

Posted

soultakeru are vampiric mist...pt aoe :)...uiii ce bine merge in fog cu el...doar ca(virgula) cardi tre sa fie "meserias" sa il tina in viata pt ca skill-ul ala scade din hp la st :crazy:

Posted

Pai si cum ma , cu un skill de ala pica toti ?:D

ideea e ca face dmg imens, cu o bula (cand mergea doar cea de la sorc) faceam 10-12 camere fog aoe, si ghici ce, 90% din mobi, inclusiv cei ce se clonau, mureau in mai putin de 15 secunde. faceam cam 0.2-0.3% pe bula la 80 [ cu party full de 78+ ]

Posted

ideea e ca face dmg imens, cu o bula (cand mergea doar cea de la sorc) faceam 10-12 camere fog aoe, si ghici ce, 90% din mobi, inclusiv cei ce se clonau, mureau in mai putin de 15 secunde. faceam cam 0.2-0.3% pe bula la 80 [ cu party full de 78+ ]

lol super :blink: .Ce ar merge un aoe de asta 8->

Posted

ce praf a devenit topicu asta ... ce frumos era cand era activ si eram topicu cu cele mai multe posturi ( din categoria MMO ) acu silkroad au de 2 ori mai multe posturi =))

Posted

ce praf a devenit topicu asta ... ce frumos era cand era activ si eram topicu cu cele mai multe posturi ( din categoria MMO ) acu silkroad au de 2 ori mai multe posturi =))

Si cand era Mr.Devil sa`ti zica tie ca esti noob :wub: , si aao / hcdeathroll...

Iverson inca ii putem ajunge :> ...

Posted

am pierdut 'lupta' cu skilroad demult :))

Posted

pai normal ca la silkroad pui botu si postezi pe forum cat iti face xp...sau poate au inventat si boti pentru topicurile cu silkroad sa farmeze niste posturi.

true ^^ .De ce credeti ca joaca aia toti shitroad ? Ca mers hacks and shits , altfel nu stiu ce ar juca ^_^

Posted

helou baietii!nu stiu cum e pe dex la zaken...dar pe wrath am patit urmatoarea chestie....neam dus pe corabie...a venit waru....poc...poc....se deschide poarta..si inauntru intra un party de cutitari cu wartags...si 3-4 de la noi din party-ul de war(lvl-e mari....77+)....vine frumos zaken(aici nu stiu sigur....e singurul raidboss care ia singur agro!?!?!?!-aici e una din nelamuririle mele)...apoi iese singur prin poarta( :-? ).....enemy tipa exploit exploit ca lam scos afara sa il batem(desi era 12 noaptea si atunci zakenu e imposibil de omorat :crazy: ......dupa 2 minute apare gm si baga in jail CL,vice CL,.....si ceva umplutura din alianta noastra.......dar nu si enemy ce erau high lvl inauntru......voi sunteti mai vechi....cunoasteti mai bine......dati-va o parere va rog :dontknow: