Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mdea shame on me ca nu's hero

aplica la ET/Creed

way maine scot boguri de la oly pe serveru de pvp am terminat pe 6/35 =)) ( 4-5 ore de oly )

daca olly bugs= 20sec buffs, cand intra merge 2 secunde bine, si apoi dai un skill si-l face abia dupa 5 secunde, atunci fa-ti un bd.. La 1vs1 self buffs w/o skills nimeni nu bate un bd :P (cel putin daca ai ceva gen tallum heavy, depinde de versiune acum). In fine, iti dai dansurile, cand intri il targetezi, ii bagi un hex si un bleed.. te duci sa mananci sau ce mai ai tu de facut.. si cand te intorci sigur ai castigat la oli =))

Posted

JOIN DEX ! GRACIABOUND ! BOUBLE W/O SF !!! :>

funny pvp... 20 nukeri, 20 bule... fugi de o bula dai in alta :))

are you for real ? ROFLMAO =)))))))))) axa0x0a0x0ax0a0xa0x0a

Posted

Nu draga da am fost jucator avut in trecut... am dd+3+cd 1 casca maje/1 cizma maje/set zubei/juluri de D.SI CE? =))

juluri de D ? =)))

Un om cu valoare ar fi avut juluri de A macar , tu nu ai deloc draga :D ...

@iverson mai joci pe sv ala ?:))

Guest Turbostar
Posted

ceam intrebat yo si ce ati inteles..2handed sword=sabie care o tii cu 2 maini(nu duale) sau scut si sabie... dar ma rog

Posted

eu am 50 puncte tu ?:))

71 :x

Fuck this server. Primii 2 sunt niste nenorociti feedati. HoN here I come :>

Acum imi dau seama. Eu cu pala nu am cum sa fiu atat de bun. Tu realizezi ce sparti avem la paladini? :)))) Suntem vreo 24 sau in genu in competitie.

Posted

S-a facut server linkmania de L2...daca da va rog mult de tot sa-mi dati si mie linku-l , multimesc anticipat ( n-am mai jucat l2 pana acum si vrea sa vad si eu despre ce este vb)

Nu exista server de l2 pe linkmania .