mad_eye Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Precis ca incearca sa rezolva Multe probleme cu C# cu putin succes adica nu se prea pricep astia de la linkmania! Quote
Lasher_ro Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Astea-s reply-uri de noob. Pe retail, daca nu stai sa cumperi adena de pe cine stie ce site-uri, ajungi la 75 in B... nu va uitati la aia in A full, aia sunt ori e-bayers ori subclassed. Desigur, sunt si exceptii, dar putine. Lol.Nu vad ce legatura are adena ... pe oficial faci relativ usor bani ( de exemplu , acum e un event cu artificii, si poti sa faci d-alea si sa vinzi cu 500k bucata de exemplu ... poate si cu mai mult.In al doilea rand, poate am exagerat cu A de la lvl 61, dar nici 75 in B ... mai ales ca e destul de usor sa faci rost de recipes si parts ( quests ), iar pt mats, ori cumperi ( aici sa zic, ca intra in rol adena, dar dupa cum am zis, se face destul de usor pe off daca ai cap ) sau manor. Quote
Shade Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 poti sa faci d-alea si sa vinzi cu 500k bucataVinde-le tu cu 500k... preturile sunt foarte diferite pe retail.Am vazut screenshots gramada cu players de 75 in B, cel putin pe c3 cand nu apucasera sa-si faca subclass, so... Quote
Lasher_ro Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sa stii ca fix de off vb ... cunosc pe cineva acolo ( pe Legacy ... check signature on DEX forum ), si aseara mi-a povestit ca a cumparat din gludin parts cu 10k/bucata, a facut petarde, si le-a vandut cu 500k.Eu zic ca e posibil ... trebuie sa iti time bine cand sa te duci la manor ca sa iei anumite mats, sa stii dinainte ce vrei sa-ti faci , sa iei cantitatea necesara + ce mai vrei pana acolo ( C, B ). Desi e 1x, este posibil tot sa nu ai timp destul ... just a guess don't really know, dar e vb de multe mats, asa ca te mai ajuta si niste oameni din clan. Dupa aia faci questurile de retete si parts daca se poate ( daca nu, pica prin TOI si prin cata de lvl mare ... cel putin pe l2j ).Evident, toate astea in party full. Quote
Shade Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pai inseamna ca s-a imbogatit lol... 40 petarde = un SoES. (last time i checked, soes = 20 mil) Quote
Lasher_ro Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Preturi la arme full nu l-am intrebat ... idee e ca a facut 5mil cu petardele alea ( a facut 10 ) si a zis ca a repetat din nou , si are vreo ... 70 or so ... oricum incep sa fie din ce in ce mai multi si o sa aiba competitie Mda, nu i-a mers vanzarea ... s-a prins lumea ca e event si vand multi si mai ieftin ... o sa astepte sa se termine si le vinde dupa aia P.S. : Am intrebat de preturi la iteme full, si mi-a zis ca a vazut valhalla cu 35mil Quote
[HH]InxeS Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mad_eye makr incerci si tu PS : fara suparare dar mai bine ramaneai la CS Quote
Shade Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 P.S. : Am intrebat de preturi la iteme full, si mi-a zis ca a vazut valhalla cu 35mil Logic, din C4 are acumen si e cea mai cautata arma de B pentru magi Quote
[HH]InxeS Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Logic, din C4 are acumen si e cea mai cautata arma de B pentru magi are de hohohohoh acumen Quote
Lasher_ro Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 M-am mai interesat, si aveam dreptate Altcineva care s-a apucat de off ceva mai demult, si-a facut NM Robe, si nu e nici pe departe 75 ... e primul char, nu e e-bayer sau altceva ... Ideea e sa cumperi mats primare, si le faci tu dupa aia compuse, ca alea compuse se vand la pret dublu decat costul de productie P.S. : Si eu tot din c4 stiu ca are valhalla SA ... Quote
Shade Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 InxeS' date='Jul 7 2006, 12:51 PM'] are de hohohohoh acumen hohohohohohoh = C4. Daca pe world avea din C2, nu ma intereseaza. Check C4 patch notes, nub Altcineva care s-a apucat de off ceva mai demult, si-a facut NM Robe, si nu e nici pe departe 75Have it your way. Sa vedem cat de repede isi face Legacy items de A. Quote
mad_eye Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 InxeS' date='Jul 6 2006, 11:14 AM'] mad_eye makr incerci si tu PS : fara suparare dar mai bine ramaneai la CS ESTI CAM OFFTOPIC SI PENTRU CULTURA TA GENERALA EU JOC LINEAGE 2 INAINTE DE A JUCA CS! Quote
MisterDevil Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ok ok ... postez si eu mai rar pe aici sa va amintesc totusi ca se uita si un mod ... mad ... daca jucai l2 innainte de cs nu e ceva legat de cultura generala ... ci mai mult de noroc si de gusturi cat pt l2 ... m`am indragostit de filmele lor si m`am reapucat ... momentan vreau sa vad care e treaba cu luptatorii "melee" sau corp la corp .. nu reusesc sa gasesc un "fighter" bun sa nu`i zic altfel ... fara vraji sau altceva .. ci pur si simplu sword/shield Quote
Thora! Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 momentan vreau sa vad care e treaba cu luptatorii "melee" sau corp la corp .. nu reusesc sa gasesc un "fighter" bun sa nu`i zic altfel ... fara vraji sau altceva .. ci pur si simplu sword/shield Pai "rasa pura" din ce vrei tu sunt 4 : DarkAvenger (DA), Paladin (pally), TempleKnight (TK) si ShilenKnight (SK). Nici unul nu este "bun". Sunt caractere "support". Fara clan este foarte greu sa cresti un astfel de caracter, rezista enorm, dar fac damage infim, asa ca orice incercare de soloing de pe la 58-60 incolo se transforma de fapt intr-un lung sir de "PvP-uri vs mobi".In PvP au sanse foarte mici toti, cu o singura exceptie, SK, care fiind 3/4 tank, 1/4 mag, s-ar putea sa faca ceva.Daca vrei sa incerci un melee "bun" incearca un tyrant, care este si PvP ist bun. Daca gasesti un SE sa-ti dea vampiric sau PP (eventual chiar bish) se descurca in party de 2 foarte bine. Iti trebuie insa si o fabrica de ss pt. el.Ar mai fi dorfii (scut + blunt), dar nu intra in categoria "knight-ilor".Pentru un incepator, bun ar fi un glad, dar tare imi e, ca atunci cand vei ajunge cu el "mare" vei fi dezamagit, pentru ca in afara de "good-look-ing" nu prea se remarca prin nimic, din punctul meu de vedere fiind chiar useless. Quote
Aldguth Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Eu vreau sa fac Dwarf Warsmith ca cica facem Golem care il ajuta in lupta . Dont mind me, ma bag si eu in seama Quote
Bavanai Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pai "rasa pura" din ce vrei tu sunt 4 : DarkAvenger (DA), Paladin (pally), TempleKnight (TK) si ShilenKnight (SK). Toti care i-ai aliniat tu au vraji . Mister a zis ca vrea luptator melee, fara vraji, doar cu skill-uri. Ai: -Treasure Hunter-ul (damage dealer) - full attacking, can't tank worth a shit -Gladiatorul (damage dealer wannabe) - dar attack/defence foarte echilibrate -Warlord-ul (area of effect fighter) - faci party cu mai multi si bateti mai multi mobi deodata -Orcii fighteri (damage dealer wannabes amandoi) - cu un anumit buff (vampiric rage) Destroyer poate si tanka -Dwarfii (crafteaza si scot materiale in plus din mobi) Quote
MisterDevil Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 warlord ... area of effect ? da cu "ciomagu" in mai multzi deodata ? o.O Quote
Lasher_ro Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Warlord foloseste pole De asta da in mai multi Cat despre destroyer, nu poate tanca ... vine un mag care da damage de multe ori mai mare ca el, si a plecat mobul dupa mag ... @Thora - Tancii sunt buni in pvp ... cel putin DA si SK, desi IMO DA vs SK , castiga DA. Un DA dupa mine, poate sa bata orice clasa in afara magi. Quote
Bavanai Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Majestic Heavy pe SK si DA-ul este mancat pe paine, cu tot cu pisicuta. Nu mai am un film de pe off ca-ti aratam. Quote
Shade Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 lol... singura situatie in care SK ar avea sanse in fata unui DA ar fi sa aiba noroc in majestic heavy (+50% nu-l face invincibil la stun), sa prinda lightning strike pe pantera, freezing strike pe DA si sa nu prinda hamstring mai deloc. Si sa fie in colliseum. sau sa prinda LS pe DA, dar good luck with that. Cauta filmul de pe off ca sa-mi demonstrezi contrariul dar nu uita ca-s diferente intre personaje indiferent de lupta... dyes, lvl, equip, si pur si simplu IRL skill. @MisterDevil: singurul char care se potriveste cu ce-ai zis tu (sword + shield, fara magii) e dwarf, ori scavenger ori warsmith. Dar foloseste one-handed blunt (care in l2 inseamna axe/mace), nu sword. Incearca... mai stii, s-ar putea sa-ti placa au si bani destui, deci echipament bun. Quote
Bavanai Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Sunt SK fan, deci poti sa-mi zici orice de DA ca tot SK bate imo . Am vazut film pe oficial, Aventia vs Foodstamp, DA owned. +50% stun resist nu-l face invincibil, dar slabeste DA-ul drastic. Pantera? A murit in 10 secunde. No need for LS. High HP? That's what Hex is for. And sting + poison is t3h shiet. Quote
Thora! Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 "Banii fac lumea sa se invarta", deci dorfs rullz the world... @Banavai : cand ziceam de rasa pura, refeream la ce dorea MisterDevil : scut+sword. Tyrant, glad, destroyer, etc nu sunt scutieri. @~Arrow~ : summon siege golem nu ajuta, este chiar esential... trebuie doar sa cresti un WS la minim 49 (parca). Tank vs Tank este plictisitor. Sunt fan TK (nonconformism rullz ). Daca merg bss (ceea ce este normal) pe summon heal cubic, ajungi pe la ~ 600 HP recover, TK poate renunta in conditiile astea usor la CON, pentru DEX, daca are si o arma cu focus, rata de critical este enorma, plus block enorm natural... cubicii lucreaza random 4-10 secunde, este ca si sum ai avea 1/2 combo in party, iar cubicii lucreaza chiar daca TK este in stun, silence, etc. @Lasher : da, teoretic, tancurile ar fi anti-archers. Numai ca, sa presupunem ca tu, tank vezi un SR rosu... ei bine SR poate sa te ignore linistit si fuge... chiar daca esti TK. Daca arcasu are un set jewels cat de cat la levelul sau, ectangle va prinde accidental. Da, in C5, cand aggresion va fi skill si de PvP, poate tancurile vor avea un cuvant de spus. Quote
Lasher_ro Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tank vs Tank este plictisitor. Sunt fan TK (nonconformism rullz ). Daca merg bss (ceea ce este normal) pe summon heal cubic, ajungi pe la ~ 600 HP recover, TK poate renunta in conditiile astea usor la CON, pentru DEX, daca are si o arma cu focus, rata de critical este enorma, plus block enorm natural... cubicii lucreaza random 4-10 secunde, este ca si sum ai avea 1/2 combo in party, iar cubicii lucreaza chiar daca TK este in stun, silence, etc. @Lasher : da, teoretic, tancurile ar fi anti-archers. Numai ca, sa presupunem ca tu, tank vezi un SR rosu... ei bine SR poate sa te ignore linistit si fuge... chiar daca esti TK. Daca arcasu are un set jewels cat de cat la levelul sau, ectangle va prinde accidental. Da, in C5, cand aggresion va fi skill si de PvP, poate tancurile vor avea un cuvant de spus. Nu, nu e normal bss pe cubics ... si pe off daca se ativeaza odata la cateva minute e bine. Cat despre tanc vs archer, eu vorbeam de pvp, nu de cat de repede fuge SRu Entangle e de SR ... hamstring e de DA Quote
Shade Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 o.0 n-am auzit in nici un patch note de bss pentru... CUBICS Quote