Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ce trb sa fac ca sa fiu Lord of Dawn:|???

ca vreau sa intru in "the disciple's necropolis":D

pet-ul la ce lvl se evolueaza??si ce trb sai fac sal inviu dupa ce moare:(?

ce pet ? detalii

despre inviat = ress

Posted

nu te agita imo

nyuu, eu nu mai joc :-s, nu prea mai joc l2 ... mi-a revenit cheful de FOOTBALL MANAGER :lol: si am de gand sa ii fac pe Everton CACAMPIONII IEUROPEI

Posted

Ce client trebuie andix4?

hellbound ,desi ma oftica in ultima vreme

Nu pot avea un win la oly cu warlord`ul ...nimerescdoar de ppl cu aug u passive crit rate , active skill pe bish etc ..

@turbo pentru tine , nu e ala ...

Posted

Nu pot avea un win la oly cu warlord`ul ...nimerescdoar de ppl cu aug u passive crit rate , active skill pe bish etc ..

era ok, daca dadeai si un site! :))

Guest Turbostar
Posted

CITAT(andix3 @ Aug 19 2009, 22:02)

site plz:D

Posted

enervat la culme , 10 meciuri la oly cu warlord si nici unul castigat ??!?!?!? hai ba da`o in colo ...destro ma omoara din 9 hits , glad din 5 ca are aug de crit rate passive ,magi au slow si ma rup , arcasii la fel ...wtf ???

Posted

stiu crynow , ma gandeam sa imi fac overlord / phantom summoner ....

oricum fii atent la ce skille are warlord

4 skille de stun : shock stamp , thunder storm , earthquake si unul now super tare ...

+ 1 skill de dmg si unul de redus cp

insa nu are nimic vs nukers , nukeri il ard usor....daca vin langa mine si mai am 1k ....ma omoara inainte sa castez revival ;

Posted

Eu joc sau jucam pe bfdr pt care a intrebat.

Baaa maaaarsh maaa sunt pe 4 la tk mor de draci numai nukeri jegosi. Andix cum a scapat ma vaca aia cu 100 hp? I-am prins crit inainte de aia, m-am gandit ca e normal si am dat heal ca mai aveam 500 hp. A dat vortex + blast vita dracu. Ca faceam rost de macar 4 puncte. Acum am 16 BAGAMIASH. 9 meciuri, 5 castigate. In alea 4 s-au inclus: un sk cu atk speed foarte mare, probabil din tattoo ori hax, un destro in prefrenzy si 2 sorci :-L!

Castigate... Un sorc, 1 bish, un pp, un paladin si un th. :x

Server pocnit. NU PRINDE ROOT DELOC!

Guest Turbostar
Posted

deci yo inca astept situ=)))

ms ptr nik:(:|

Posted

deci yo inca astept situ=)))

asteapta mult si bine .

sorc cu tatoo de fighter vs dominator = i lost , i`am luat jumatate din cp ...200 dmg :|

le : concluzia , ori ai uber augment si esti erou , ori o freci pe server aiurea .

Posted

Andi cu overlord nu e atat de usor pe cat pare, trust me. Asa ziceam si eu anul trecut cand jucam pe white eagle. Ioteeee ol hai sa-mi fac si eu. Mi-am luat-o rau de tot pana am invatat sa joc cu el. Pana atunci jucasem cu el numai pe servere cu mana pots.

Posted

Daca voiam clasa care bate alegeam pala sau destro. Am ales tk pentru ca it's been awhile de cand nu am mai jucat cu el. Si trebuia sa n-am cine stie ce competitie. Deocamdata dupa o seara de oly sunt 4/9. Daca am azi putin noroc ajung pe 2.

Ce ma enerveaza cel mai mult: itemele overenchantate. Consecinte? Storm cubic da max 150 dmg in enemy? Ah c'mon :)). Entangle nu prinde deloc. Arrest si shackle nu mai zic. Ca tot ziceai iverson cand faceam pvp, eu spuneam bai las-o moarta ca iti consumi mana aiurea, apoi a prins o data. Dupa n-a mai prins, deci ai vazut ca am avut dreptate :)). Daca arrest mergea cum trebuie sincer... Ardeam orice nuker in oly. In special cei mai prostuti care stau in bow range cand intru in UD.

Posted

voi pana la urma jucati cu clasele care bat sau clasele care va plac ?

warlord pe low rate = clasa mea preferata e mult mai simplu pe low cand nu sunt jdemii cu boss jwls si dynasty set :banghead: .

pe high rate sux hard .

@icaurs ieri m`a batut un doomcryer numai din drain , 800 pe drain ...eu ca ol fara aug dau vreo 500 ....mai am si seals ,ma tenteaza :-? ...

Posted

stiu endi ..

raw, pana la urma unde esti ?

clanless, dar aseara m-au luat cativa prieteni din ek in party ca nu aveau sws :))

LE: hai ca am intrat si eu pe 5000x care ce nickuri aveti?:))