Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

something wierd on lolCeles in 10 min am facut dual sls +12 , demon dagger +10 si homu +10

si azi am spart 4 homu la +4 :o

Lol`ed , a fost vreun restart inainte de asta sau dupa?

Posted

ahahah ce bara de cacat ai , sa nu mai zic ca esti si p"zda =))

way pvp`istilor de pe serveru de pvp , daggerii is foarte ciudati pe serveru asta , lethale nu dau dar cel putin aw da dmg relativ bun , am dat azi de la 4k crit la 12k crit :) in pvp ofc

Posted

way pvp`istilor de pe serveru de pvp , daggerii is foarte ciudati pe serveru asta , lethale nu dau dar cel putin aw da dmg relativ bun , am dat azi de la 4k crit la 12k crit in pvp ofc

Noob th cu drac+0 si as+0 cu crt power owned sh cu tatoo dynasty+15 si augment de m atk :)) ...

Posted

welcome to shamale club :beer:

in sfarsit ... pot sa joc si eu :-/

imi schimb si numele

imi pun oldirtycrynowb :))

@iverson: STIU! e asa de cand hb... deabea acuma am timp sa joc pe calutz de cand is clanless:))

LE: http://img233.imageshack.us/img233/4555/shot00007mov.jpg de ieri pana azi exp facut intr-o ora!

Posted

Io n-as putea juca cu dresoru ala...Calu e super imba el e un handicapat.... poti sa pui pe el iteme +99999999 fara calu ala e 0.

ai zis-o , la fel ii si daggeru imba cu toate blowurile, un handicapat fara ele

ce imba ii cardinalu cu major heal and shit, ce handicapat ii fara

ce imbai ii destro in frenzy... etc

Posted

Raw, nu stiu despre tine dar ma bucur ca ti-ai facut female. Cand vad un elf male si un cal langa el ma apuca o greatza de-aia nesimtita.

In rest... Eu nu stiu cum suporti caii :)) Mi se pare cel mai retard lucru sa vad un cal si un elf alergand ca un metrosexual prin giran.

Posted

Raw, nu stiu despre tine dar ma bucur ca ti-ai facut female. Cand vad un elf male si un cal langa el ma apuca o greatza de-aia nesimtita.

In rest... Eu nu stiu cum suporti caii :)) Mi se pare cel mai retard lucru sa vad un cal si un elf alergand ca un metrosexual prin giran.

am avut elf male aproape 2 ani si mie imi era scarba cand il vedeam si ma gandeam de fiecare data cand ma logam ca de ce dracu mi-am facut elf :comp1:

Posted

cry, eu iti dau +1, doar daca ai mai multa rabdare ca raw... ca el a postat, a primit +'uri, si a intrat in focus :| si a dat leave dupa 1 ora

fixed

apropo crynow, aveai nicku oldirtyb cand noi ne jucam pe serveru ala de pvp! y0

Posted

cry, eu iti dau +1, doar daca ai mai multa rabdare ca raw... ca el a postat, a primit +'uri, si a intrat in focus :|

ce vrei gimi :))) rau e SHAMALE, isi permite sa fie BITCH acum ! :)))

nea, daca era sa fi intrat in focus, o faceam acum 1 saptamana :P asadar am rabdare, ca momentan n-am chef de l2... mi-am schimbat biroul si tre sa imi acomodez mana pentru cs :D dau ca un robot acum :(.

raw de ce iesisi ba de la gokutza ? [da ba, cu oldirtyb am fost si in TRACII pe dex. defapt fuck it :)) ]

le: mama ce de emoticonuri puse =)) :rofl1: :crybaby:

Posted

N-am un motiv anume ca sa pot zice ca de ce am iesit de la goguţă.

btw, "Ai postat un mesaj ce contine mai multe emoticonuri decat permite acest forum. Te rugam sa reduci numarul de emoticonuri pe care l-ai introdus in mesaj"

cum reusesti crynow? :crybaby:

Posted

Da dar daggeru are blowurile tot timpu si cardinaru healurile tot timpu...nu trebuie sa traiasca nici un mutant ca sa le foloseasca :).

Guest Turbostar
Posted

ce trb sa fac ca sa fiu Lord of Dawn:|???

ca vreau sa intru in "the disciple's necropolis":D

pet-ul la ce lvl se evolueaza??si ce trb sai fac sal inviu dupa ce moare:(?

edit:strut deala cu 2 capete =))ca numi vine numele in minte..are lvl 85 si cam atat..

si cum il ress??cu ce?

P.S. rate 5000x andix3 asta e sau altu???