Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nick scrotum. Daca citesti treci in derby track acum, sunt pe gh.

Oricum m-am lamurit cu serverul :)) Pw da in mage 2k back. Thu' da 4k ca e mai smecher.

Tyrant skill crit rate... Nu am dat niciun crit pana acuma asa ca adio +str dyes.

Paladinu e ai + tol = gg. Si sa nu uitam. Azi am luat de la th 4k in moaca pe paladin in ai si ud.

Sa nu uitam. Trick practic nu exista ca land rate. Bluff exista si el acolo, din an in pasti. Dar e specific serverelor de cacao. Lands = can't target, can't move, dar nu te intoarce :))

Posted

SAlut Baietzi vad ca e si de L2Forum pe aici.. sincer joc l2 demult de pe c3...

acum am propriul meu server e interlude rata de pvp cu armuri Epic Red si cu Demonic Weapon + Icarius Weapon, Farmu e destul de usor, PvP la greu ... in caz ca veniti va astept la un pvp http://kissofdeath.tk

Oricum Lineage e un joc Special si super calumea.. si foarte greu !!

poate mati mai intalnit prin jok ca am jukat pe multe servere eu imi foloseam nikurile astea

1-bubulina

2-skanners

3-UngurBulan

4-sKy

5-CriticaLEror

ps: eu va urez sa aveti un jok cat mai bun

Posted

Gf ive.

Tyrant vs pala fullbuffed -> pala wins (ive)

Tyrant vs pala selfbuffed -> pala wins (ive)

Tyrant vs PW fullbuffed -> tyrant wins (moi)

2x Tyrant vs HE fullbuffed -> tyrant wins (moi)

Mai facem maine cu gladu vedem ce iese, dar avand in vedere ca eu o iau cu ogr, o sa fie melee combat, glad wins there. Imi pare rau ca trick/switch si bluff nu merg ca lumea. Si pacat ca s-a inchis fury ca acolo mergeau bine.

Posted

@Icarus:Cu full raidboss jewels n-o sa bati niciodata tank cu tyrantu...si TK te bate de-ti sar mucii.

@Ive:Chiar daca faci kite... tot te prinde cu tottem of rabbit>cripple>ciao.

Posted

vai coaie!!!!!!!!!!!!!! cand spui cel mai bun tank explica si tu la ce te referi.. pala e mai rezistent par example, si mai defensiv decat da-ul.. sk e mai tare in general la pvp (sau sunt eu but si nu stiu sa joc cu pala :)) )..

SAlut Baietzi vad ca e si de L2Forum pe aici.. sincer joc l2 demult de pe c3...

acum am propriul meu server e interlude rata de pvp cu armuri Epic Red si cu Demonic Weapon + Icarius Weapon, Farmu e destul de usor, PvP la greu ... in caz ca veniti va astept la un pvp http://kissofdeath.tk

Oricum Lineage e un joc Special si super calumea.. si foarte greu !!

poate mati mai intalnit prin jok ca am jukat pe multe servere eu imi foloseam nikurile astea

1-bubulina

2-skanners

3-UngurBulan

4-sKy

5-CriticaLEror

ps: eu va urez sa aveti un jok cat mai bun

esti cumva ungurbulan de pe dex (crafter)?

Posted

buna. am si eu o mica intrebare.....o zona de farm cu undeazi pt bish lvl 52-55.....dar nu in cemetery(mie frica de war :crybaby: ).mulsumesc ;;)

Port Disciples si mergi inspre Blazing o "tzara" dupa care fa stanga (urcand o "panta") si dai de un spot acolo cu undeazi numa buni pt lvl ala ...

scuze for my LOL sence of direction .. dar chiar mie sila sa intru ingame sa fac un print sa marchez zona :">

Guest Turbostar
Posted

pff cum sa fac sa nu mai esueze enchanturile la+4:(((?????

era si yo fericit ca mia iesit din prima armura +5 si dupa esecuri la duale in prostie vreo 6 duale au esuat la+4:(((

ce sa fac????

Posted

E vba de noroc la enchanturi.

dar despre pala vs tk ... fiecare cu ce`i place dar eu zic ca pala ftw :-"

In pvp pala mi se pare cel mai versatil si defensiv, datorita ai-ului si atat.

vai coaie!!!!!!!!!!!!!! cand spui cel mai bun tank explica si tu la ce te referi.. pala e mai rezistent par example, si mai defensiv decat da-ul.. sk e mai tare in general la pvp (sau sunt eu but si nu stiu sa joc cu pala :)) )..

In pvp sk si pala sunt cei mai buni tanci. Ambii pot sa tranteasca magii de pamant, sk-ul tranteste archerii in timp record cu spells, si are avantaj vs daggeri cu pasiva aegis. Pala nu este grozav anti-archer din moment ce n-are hamstring ca DA-ul. Sk-ul are slow lvl 2 doar, dar are nukes. In tanking general, sk > pala (aegis + guard stance = 100% 360 degree shield block), in afara conditiei in care pala intra in ai.

Posted

era si yo fericit ca mia iesit din prima armura +5 si dupa esecuri la duale in prostie vreo 6 duale au esuat la+4:(((

ce sa fac????

Pune mana pe un abecedar .

iverson in vreo 10 min la un pvp ?:0

Posted

ce sa fac????

Intra pe un server cu enchant "100 %" ca sa nu-ti mai esueze si o sa fie si yo fericit iar. :)))))))))))))).

Posted

ce sa fac????

Te duci in Giran , acolo inainte de podul ala care duce spre mage guild.Te opresti exact inainte de el.Arunci 3 silver arrow jos, o potiune de haste si doua leather.Ridici apoi sagetile si arunci 2 frunze de antidote.Te invarti de trei ori pe langa ele, dai ctrl+x si iesi din joc.Apesi apoi pe tastatura butonul de windows + U + U foarte rapid si intrii inapoi in joc.O sa vezi ca nu mai da fail...

Cel putin mie mi-a mers...mooma mi-am facut o arma +18, sa vezi cum rulam in pevepe.