SidoX Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 te bagi ca musca'n lapte vb cu iverson :violent:butule n`ai priceput nimic din ce vroiam sa zic , maxim 4 useri ar intelege gluma devil ,crynow , iverson si poate pyro ... Quote
raw^ Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 hahaha ce am ras, vezi ce prost esti andi ?! Quote
Iverson Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 am inteles gluma ... dar e foarte proastaungure doar sa intre shafu sa citeasca Quote
Skyper Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://vodpod.com/watch/2019452-handjob-exercise-machine :)))LoLz =)) =)) Quote
SidoX Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 hahaha ce am ras, vezi ce prost esti andi ?!ce te`a apucat mah ? Ti`a spart careva contul si ai devenit deodata suferind ? am inteles gluma ... dar e foarte proastai know -_- , but i lol'ed a bit when i hear it first time :D ... Quote
xIcarus Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tyrant mi se pare cea mai buna clasa de general pvp. De ce? Bai hp are cu tona... Rapid e. De-aici inseamna ca rupe archerii rau. Are barrier. De-aici rezulta -> nukeri + daggeri = owned. Nu in ultimul rand, are combo-ul bison + zealot + crt stun fists. Cu combo-ul asta bate absolut orice clasa cat timp e langa inamic. Tyrantul e killing machine... Gladul e mai bun la close range, si atat. La capitolul ranged cade in urma, iar la capitolul chasing, in 15 secunde de dash trebuie sa omoare targetu sau e mort. Archerii il rad in cap usor.In mass nu e cine stie ce. Are ranged nukes bune, dar heh, stii, nu are nici damage outputul unui dagger si nici range-ul unui archer. Singura chestie e barrierul. Un party de tyranti cu barrier pe ei, care intra in ceilalti e un combo sigur. Oricum, in close quarters mass pvp cel mai penal combo de batjocura e warlords + daggers. Suna banal, dar e incredibil de efectiv :)) Gandeste-te cum e sa ai un party de fiecare, sa ai un inceput reusit de gank cu warlorzii dupa care sa intre daggerii cu shadow step. Vai :)) Quote
Iverson Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nici daca ne`am fi straduit toti playerii de l2 de pe forumu asta nu am fi debitat mai multe prostii decat ai spus tu acum.Chiar daca adorm pe tastatura ma voi stradui sa-ti dau cate o explicatie plauzibila la fiecare chestie pe care ai spus-o.Tyrant mi se pare cea mai buna clasa de general pvp. De ce? - niciodata nu vei sti care este cea mai buna clasa in pvp 1 vs 1 , unele clase bat alte clase si viceversa . Din moment ce vorbesti de "general pvp" ( asta ma duce cu gandul la "field pvp" ceea ce in mod normal pe dex inseamna PP buff + PoF , [ eliminam exceptiile gen Delusion si altii care stau cu BD la gk si isi dau dansuri inainte sa dea tp :)) ] ) tyrantul este batut de majoritatea claselor de pvp , drept dovada cati tyranti ai vazut sa gankeze? Bai hp are cu tona... Rapid e. De-aici inseamna ca rupe archerii rau. Are barrier. De-aici rezulta -> nukeri + daggeri = owned. - 12k ( btb lvl 6 + cov ) + ~1k pdef + ~110 evasion , ce te face sa crezi ca va da miss un arcas pe el in timpul in care il kyteaza? ca sa nu mai spun de dagger care il ruleaza mult mai simplu. 10 secunde celestial useless pe field in cele mai multe cazuri Nu in ultimul rand, are combo-ul bison + zealot + crt stun fists. Cu combo-ul asta bate absolut orice clasa cat timp e langa inamic- cand am sa vad ca tyrantu cu care ma bat isi da zealot/bison sau alte skills sunt sigur ca voi sta langa el sa ma farmeze cu fisturile ! shock/stun/earthquacke/aura flash si alte kkturi care dau intrerupt la target/posibil stun... ah la 30% hp ar avea cam 4k hp ceea ce inseamna vortex+slug/2 blows / 2-3 crits Tyrantul e killing machine... Gladul e mai bun la close range, si atat.In mass nu e cine stie ce. Are ranged nukes bune, dar heh, stii, nu are nici damage outputul unui dagger si nici range-ul unui archer. Singura chestie e barrierul. Un party de tyranti cu barrier pe ei, care intra in ceilalti e un combo sigur.- o.O da-ti un cap de tastatura de preferat, la close range eu as spune tyrant ( dar daca se e vorba de ShizZ vs tyrant, my money will go on ShizZ ) - astept sa facem party vs party , tu cu 3 tyranti cu celestial , eu cu o armata de pitici sa vedem ! Oricum, in close quarters mass pvp cel mai penal combo de batjocura e warlords + daggers. Suna banal, dar e incredibil de efectiv 21.gifGandeste-te cum e sa ai un party de fiecare, sa ai un inceput reusit de gank cu warlorzii dupa care sa intre daggerii cu shadow step. Vai 21.gif- warlorzii/berserkerii decid soarta mass pvp`ului, mass stun + orice = win, berserker pov : http://www.filefront.com/thankyou.php?f=14...f328e085cd14638warlord pov : http://ns2.elt.ro/dex/uploads/The%20Fluffy%20Penguin.wmvEnjoy reading ! Quote
xIcarus Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Iverson iverson credeam ca te-ai invatat ca tyrantul NU este tyrantul din hellbound, ci cel din gracia final. Dar chiar si pe hellboundul pe care il joci. Cred ca nu am auzit prostii mai mari :)))Dagger sa arda un tyrant cu usurinta? Whoa prietene, ai probleme serioase. 1 la mana, la ce m-am referit cand am zis 'general pvp' m-am referit la pvp vs toate clasele. Daca ai inteles tu gresit e problema ta. Tyrant batut de majoritatea claselor de pvp? Tu chiar habar n-ai ce zici :))! Ai habar ce patk are tyrantul doar cu bison? Nu, nu stii. 2. din pacate nu toate luptele se dau full buffed, unde gladul si tyrantul pierd cel mai mult. De-asta ziceai ca daggerul ruleaza tyrantul usor? In full buff asa e, dar in self/pp buffs crede-ma ca nu are nicio sansa. La faza cu celestial shield useless ai intrat cu curul in balta. 3. la 30% hp crede-ma ca nu dai tu 2 blows in el. Poate de la spate. Si din pacate, comboul asta intra foarte bine cu force barrier, deci tot ce ai zis tocmai s-a dus dracu. 4. daca zici ca la close range e tyrantul, da-ti trei palme. Uita-te la cate skilluri de close quarters are gladu si uita-te la power-urile skillurilor. Acum compara cu hurricane assault, burning fist si force burst.Eu nu te inteleg, daca habar n-ai clasa sau esti muci cu ea si ti-o iei de ce naiba mai aduci argumente? Personal tyrantul imi place, si mi se pare clasa cea mai bine echipata pentru pvp. Quote
SidoX Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Icarus sa ei filmuletul cu teh fluffy penguin , merita :))) Nu in ultimul rand, are combo-ul bison + zealot + crt stun fists. Cu combo-ul asta bate absolut orice clasa cat timp e langa inamicTare as vrea sa vad cum bate un paladin /dark avenger sau un sk ....chiar si un cutitar il poate arde daca e langa el ....bluff +ue + counterattack . Nukerul nu prea are sanse , doar un necro are vreo 10% .Oricum, in close quarters mass pvp cel mai penal combo de batjocura e warlords + daggers. Suna banal, dar e incredibil de efectiv 21.gifGandeste-te cum e sa ai un party de fiecare, sa ai un inceput reusit de gank cu warlorzii dupa care sa intre daggerii cu shadow step. Vai 21.gifGandeste`te cum ar fi sa ai vreo 10 tanci care sa le schimbe targetul inamicilor si in spate vreo 10 -20 de nukeri / archeri care dau cu mass attack , beat this :crazy: ...Ai habar ce patk are tyrantul doar cu bison? Nu, nu stii.patk ca patk , dar attack speed are cu tona ...cu haste lvl 2 la lvl 63 , maj jwls si fisturi de A cu augment de +12 crit rate am batut un necro (noaba rau ) de 70 ....statea intr`un loc si incerca sa dea spells , cred ca i`am dat vreo 4 interrupt :))Propunere : Hai pe un high rate sa vedem care pe care :)) Quote
raw^ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 - o.O da-ti un cap de tastatura de preferat, la close range eu as spune tyrant ( dar daca se e vorba de ShizZ vs tyrant, my money will go on ShizZ ) la asta ii dau dreptate 100%glad sa fie batut de tyrant?! poate daca e prost ca bota si doarme pe tastatura.oricum tyrantul e singura clasa pe care n-am jucat niciodata si nici nu voi juca :) Quote
Iverson Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 n-are rost sa mai discut cu tine pe tema asta , fa-ti tyrant si ruleaza toate serverele P.S. zboczuch are 683 pvp`uri, tyrant hero de vreo 4-5 luni afaik de aici deduci ce vrei Quote
kBm Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Rau faci :D.Io am jucat cu el... da e genu de clasa care e echipata sa bata pe toata lumea... dar se limiteaza la arcasi nukeri si daggeri :)) Quote
SidoX Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Un singur lucru nu`mi place la tyrant , toate clasele au 2 armor mastery ( aproape ) ...tyrantul are numai una ...light :/ Quote
Razvan Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 sidox who the fuck are you? ot: iversion nu vreau sa debitez.. sa te debitez, insa daca tot zici tu ca tyrantu e asa varzar, fa un pvp cu smarandescu sau cu finishhim si mai vorbim dupa ;) uita-te si tu ce zici, deci tyrantu care oricum nu prea e stralucit in nimic, la pvp e.. ceva maroniu si puturos.. desi nu am jucat decat pe c1-interlude, iti spun (once again) ca o clasa are avantaje asupra alteia si de asemenea dezavantaje asupra unei alte clase, conteaza doar cum stii sa joci. Gladu, pe care il vezi asa uber tu poate ca o ia de la un archer, poate ca nu.. poate ca cel mai mult conteaza cine se afla in spatele tastaturii.. Hristu (pe da) a luat bataie de la elfron (sr parca era) ->same lvl, same gear. aaa da.. eram in monster track cu ei ;) (sper sa fie finishhim de pe pulse) (vroiam sa-ti arat un pvp si cu un glad care imi place cum joaca, D3r3k ala, dar nu gasesc.. ) oricum, asa ca un addagio, pe c4: he-> noob archer, pr-> tre sa stii sa joci ;) Quote
Iverson Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 eu am vorbit de field pvp sau full buff , cand vine vorba de oly e cu totul alta poveste , si nu ai facut decat sa agreezi ceea ce am zis , ca o clasa poate sa bata alta clasa si si`o ia de la alta clasa Quote
SidoX Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 are cineva chef de un hellbound 5000x ? Am intrat si eu acum o ora si merge binisor , daca o tin asa am set de dinasty + wep + tatoo in 4 zile :-? ...avand in vedere ca enchant rate e 100% :D ... Quote
xIcarus Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ma ive tu esti tatar rau. Eu ce-am zis mai devreme de full buff vs oly? Macar citeste posturile :))Si in leg cu hero ala... 700 pvp-uri in 5 luni? Scuza-mi expresia. Omul ala e prost sau farma toata ziua? 700 pvp-uri mi se pare prea putin pentru 5 luni de jucat. la asta ii dau dreptate 100%glad sa fie batut de tyrant?! poate daca e prost ca bota si doarme pe tastatura.oricum tyrantul e singura clasa pe care n-am jucat niciodata si nici nu voi juca :)Seen it many times. Tyrantul bate la range, gladu bate la melee. Tyrant's speed > glad's speed. Gladu dupa sonic move e gata. Si care zicea ceva de evasion pe tyrant. Pe tyrant se foloseste foarte lejer IC. De fapt ca sa fiu sincer, as merge pe heavy all the way, decat impotriva mage-ilor si arcasilor as arde-o-n light.Eu nu stiu de ce aveti parerea asta despre tyrant. E cineva de aici care a jucat tyrant pe un server decent de la hellbound incoace?Daca vreti sa jucam, eu propun un hr cu max enchant gen +6 (ca altfel dagger si summoner ciuciu), npc buffs doar pp buffs. Sa vedem care pe care. Dar sa fie balansat, nu pocneala de gracia final care se presupune ca e official files si el garaie. Quote
CryNow Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 shitty things arround ... daca nu erau probleme eram 81 acum :(.salutare btw, si ce mai e pe dex ? sper sa revin pe marti ... or so :-siverson mai dai apa la rate ba ?ps: uitati-va la "the hangover" doboara ... chiar si la 2 noaptea xD Quote
xIcarus Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nu se compara cu how high :))Am crapat la filmul ala. Quote
Guest Suspectu Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 SaltareJoc si eu pe dex de ceva timp si nu prea mai stiu piata :D Am de vanzare IC helmet, IC boots, IC Gloves. care poate sa-mi lase si mie pretul aici pt fiecare :D .. Multumesc Quote
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hangover > how high all the day loonng Eu nu stiu de ce aveti parerea asta despre tyrant. E cineva de aici care a jucat tyrant pe un server decent de la hellbound incoace?aici sunt :D Daca vreti sa jucam, eu propun un hr cu max enchant gen +6 (ca altfel dagger si summoner ciuciu), npc buffs doar pp buffs. Sa vedem care pe care. Dar sa fie balansat, nu pocneala de gracia final care se presupune ca e official files si el garaie.eu propun sa te uiti tu pe pmfun sa gasesti unul , eu am stat o ora sa gasesc unul de hb high rate ...si cand ajung acolo deja vd clan insane cu crest de focus , ek cu crest de la ek :crazy: ....server`ul aici : http://lineage2destiny.serveftp.com/ , daca vrea cineva sa zica aici , prin joc nu intru decat seara sa farmez sa`mi fac tatoo / arma de dynasty si apoi hero :crazy: ..... Quote
Iverson Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Daca vreti sa jucam, eu propun un hr cu max enchant gen +6 (ca altfel dagger si summoner ciuciu), npc buffs doar pp buffs. Sa vedem care pe care. Dar sa fie balansat, nu pocneala de gracia final care se presupune ca e official files si el garaie.joc eu cu tine in 2 sapt . ar fi si mai bine daca ai avea 81 skills Quote