andix3x Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I like you character :-? , muncitor si nu iti place sa cersesti ....Desi presimt ca o sa te vad si pe tine intr`un clan mare :D Quote
Guest Saylon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I like you character :-? , muncitor si nu iti place sa cersesti ....Desi presimt ca o sa te vad si pe tine intr`un clan mare :DAsta si intentionez doH, doar nu voi ramane clanless pana se inchide dex-ul. Quote
raw^ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Asta si intentionez doH, doar nu voi ramane clanless pana se inchide dex-ul.hai ram in TO :)) Quote
Spydy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nu mai merge dual box pe bfdr, so f..k that. Quote
spook™ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 pfff si vroiam pana duminica lvl up ... dar imi izolez camera qew qew .. Quote
andix3x Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 si saylon ar fi cine ? ceva factor?non-factor , a precizat chiar el ...insa vrea sa intre intr`un clan :> Quote
raw^ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 bun e un inceput , ce char are?but 79 / extra-n00b 75 Quote
kBm Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mi-ati facut si mie pofta sa ma bag pe dex pe bune :D...caracteru ma cam trage in jos... DD+3+CD,zubei set,5kk,lvl 37,nici un quest terminat...da NUuuu-i streeeeees. Quote
Iverson Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ti`l da crynow pe crynow , sts 80 full S :> Quote
CryNow Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jet ba ungure si moldovene, ce mai corcitura esti. am luat fail cu bews in am, care tot cu bews o facusem +4. in $#%%#@$ de ne-ambitie + ca am luat si adena la recipa in ketra.nu dau nimic, care full s ? aproape full a, n-am bani nici sa-mi fac am+3 la loc ... Quote
Iverson Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 si mie imi mai trebuie un ews sa fac basaltu +3 :Ddaca asta te face sa te simti mai bine:)) Quote
kBm Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Crynow... de la zubei la A e o distanta...."i'll suck yo d**k man" :)))))))))))))) Quote
andix3x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Crynow... de la zubei la A e o distanta...."i'll suck yo d**k man" :))))))))))))))g@y :D daca asta te face sa te simti mai bine:))Sigur se simte mai bine , pe aproape de emoquit:D Quote
kBm Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nu stii faza din southcenter L.A?"Want some cheeseburgers man?""Hell,no""Common man,please man!""Nigga i said no""Please man...i'll suck your d**k man" Quote
Guest Saylon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 si saylon ar fi cine ? ceva factor?Mai lasati ma suferintele astea cu factor/non-factor...Daca faci parte dintr-o alianta de top esti catalogat ca "factor"? Sau tre' sa ai peste 1k posturi pe forumul serverului respectiv? Astea sunt numai impresii d-a lu' relic si alti figuranti de acolo. Poti bine mersi sa faci farte din cea mai puternica alianta da tu ca player sa fii tot degeaba(70% din invictus intra in categoria asta si majoritatea petardelor noi care au intrat in creed de curand). Dar totusi, esti considerat "factor"Si ca sa-ti raspund, sunt ala care s-a jucat cu carlos(dupa ce s-a lasat owner-ul) inainte sa faci tu reroll pe dwarf. Nu prea mi-a placut mie gs-ul asa ca am revenit la my first love, adv :>@Raw: am mai adaugat inca o subclasa, lvl 60 leecherLE: Ohooo am reusit sa adun peste 7k cry S... macar acum nu-mi mai fac probleme cu ss-urile cat voi juca pe dex :D Quote
Guest Saylon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 De unde pot face rost de Lineage IIDepinde ce chronicle cauti. Incerca www.computergames.ro. Le gasesti cam pe toate acoloBafta Quote
Spydy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Q: Pe life stone-urile de high apare glow ? Si daca da, de la ce lvl ? Quote
andix3x Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 De unde pot face rost de Lineage IINu poti , pa . @spydy nu conteaza , high = glow :D... Quote
Guest Saylon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nu poti , pa . @spydy nu conteaza , high = glow :D...Nu mai prinzi glow cu fiecare high/top.. acum din cate am vazut prinzi doar cand iti da un skillSi poti sa ai glow si de la normal/mid dar doar cand iti da un skillNu e obligatoriu nici macar cand prinzi un skill sa-ti dea glow, eu am folosit deja cred ca peste 1k stone-uri si nu luam glow de fiecare data. Oricum e cam bleah lumina aia albastra, zici tii o pocnitoare in mana, prefer fara :> Quote
Spydy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Am pus 2 high de 55 si nu am prins glow, si intrebam poate nu stiam eu bine. Pe demon dagger merge glow-u arata chiar misto :). Quote