Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Saylon
Posted

I like you character :-? , muncitor si nu iti place sa cersesti ....Desi presimt ca o sa te vad si pe tine intr`un clan mare :D

Asta si intentionez doH, doar nu voi ramane clanless pana se inchide dex-ul.

Posted

Mi-ati facut si mie pofta sa ma bag pe dex pe bune :D...caracteru ma cam trage in jos... DD+3+CD,zubei set,5kk,lvl 37,nici un quest terminat...da NUuuu-i streeeeees.

Posted

jet ba ungure si moldovene, ce mai corcitura esti. am luat fail cu bews in am, care tot cu bews o facusem +4. in $#%%#@$ de ne-ambitie + ca am luat si adena la recipa in ketra.

nu dau nimic, care full s ? aproape full a, n-am bani nici sa-mi fac am+3 la loc ...

Posted

Crynow... de la zubei la A e o distanta...."i'll suck yo d**k man" :))))))))))))))

g@y :D

daca asta te face sa te simti mai bine:))

Sigur se simte mai bine , pe aproape de emoquit:D

Posted

nu stii faza din southcenter L.A?

"Want some cheeseburgers man?"

"Hell,no"

"Common man,please man!"

"Nigga i said no"

"Please man...i'll suck your d**k man"

Guest Saylon
Posted

si saylon ar fi cine ? ceva factor?

Mai lasati ma suferintele astea cu factor/non-factor...

Daca faci parte dintr-o alianta de top esti catalogat ca "factor"? Sau tre' sa ai peste 1k posturi pe forumul serverului respectiv? Astea sunt numai impresii d-a lu' relic si alti figuranti de acolo. Poti bine mersi sa faci farte din cea mai puternica alianta da tu ca player sa fii tot degeaba(70% din invictus intra in categoria asta si majoritatea petardelor noi care au intrat in creed de curand). Dar totusi, esti considerat "factor"

Si ca sa-ti raspund, sunt ala care s-a jucat cu carlos(dupa ce s-a lasat owner-ul) inainte sa faci tu reroll pe dwarf. Nu prea mi-a placut mie gs-ul asa ca am revenit la my first love, adv :>

@Raw: am mai adaugat inca o subclasa, lvl 60 leecher

LE: Ohooo am reusit sa adun peste 7k cry S... macar acum nu-mi mai fac probleme cu ss-urile cat voi juca pe dex :D

Guest Saylon
Posted

De unde pot face rost de Lineage II

Depinde ce chronicle cauti. Incerca www.computergames.ro. Le gasesti cam pe toate acolo

Bafta

Guest Saylon
Posted

Nu poti , pa .

@spydy nu conteaza , high = glow :D...

Nu mai prinzi glow cu fiecare high/top.. acum din cate am vazut prinzi doar cand iti da un skill

Si poti sa ai glow si de la normal/mid dar doar cand iti da un skill

Nu e obligatoriu nici macar cand prinzi un skill sa-ti dea glow, eu am folosit deja cred ca peste 1k stone-uri si nu luam glow de fiecare data. Oricum e cam bleah lumina aia albastra, zici tii o pocnitoare in mana, prefer fara :>