Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu stiu de voi baieti dar nu imi plac goth girls :)))

vise ma :>

http://img6.imageshack.us/i/getimageuny.jpg/

Mistoo :D ...imi place la nebunie :wub: ..calendarul ala de pe perete :D ...

Parca topicul asta a inceput sa semene cu un thread de pe http://img35.imageshack.us/img35/209/2edz9j8.jpg =)) ...

lol raw no more ek ?:o

Posted

farm ca pe vremuri ... 12 ore de farm in cata azi :))) cu vreo 2-3 ore pauza [ haleala + TV, speram sa dea ceva meci din Bundesliga pe eurosport2 ] si damn ... a picat serveru, sper sa nu ma trezesc fara iteme pe wolf ca /emoquit.

saylon ce rerol mai esti? sau ti-ai schimbat numele ?

Posted

Vand m.alloy-ul smf in el. Nu mai craftez NIMIC, cumpar doar full items. Failed DLE craft iar. Bag piciorul in tot. Daca incerc sa craftez mj-ul pariu ca cheltuiesc pe putin 500kk pana imi iese!?

Guest Saylon
Posted

saylon ce rerol mai esti? sau ti-ai schimbat numele ?

De unde atata reroll, e singurul meu char facut pe dex (daca nu pui la socoteala 2 dwarfi pt trade si injurii, alea alea). Sunt clanless de cand m-am apucat. Buba e ca inafara de IT pvp pt farm spot nu prea am parte de alta actiune :(

Posted

De unde atata reroll, e singurul meu char facut pe dex (daca nu pui la socoteala 2 dwarfi pt trade si injurii, alea alea). Sunt clanless de cand m-am apucat. Buba e ca inafara de IT pvp pt farm spot nu prea am parte de alta actiune :(

si epicii aia tot din farm in it i-ai facut ? O.o

lolinterludelol..

Guest Saylon
Posted

si epicii aia tot din farm in it i-ai facut ? O.o

lolinterludelol..

Ca parca tre' sa faci parte din creed sau et ca sa iti produci niste epice sau S grade pe un server asa vechi ca dex-ul. Mi-a luat aproape 2 ani sa produc ce am(mai putin un ring primit de la un amic care s-a lasat).. altii stau 3 luni in it/mos si pe urma se plang ca nu au equip sau intra la gokuz si asteapta epice si gear (ambele aliante au multe petarde cu gear imba dar care habar n-au sa-si joace clasa).

Ps: Ieri am spart primul db oe :banghead: ... am avut un bulan fantastic pana acum. Wtt draco armor for ews's :>