raw^ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 am auzit ca tallman io dat kick la darriele din clan... true ?:)) Quote
andix3 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nu stiu de voi baieti dar nu imi plac goth girls :)))vise ma :> http://img6.imageshack.us/i/getimageuny.jpg/Mistoo :D ...imi place la nebunie :wub: ..calendarul ala de pe perete :D ...Parca topicul asta a inceput sa semene cu un thread de pe http://img35.imageshack.us/img35/209/2edz9j8.jpg =)) ... lol raw no more ek ?:o Quote
Razvan Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 vai coaie nu sunteti sanatosi =)) rad de imi zboara matele pe gat =)) Quote
raw^ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no more work for me deci lineage2 asa ca -> LFC ! Quote
andix3 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no more work for me deci lineage2 asa ca -> LFC !Looking for cooockiiess ? or cocks ? aa gata ...Looking for Cocalari :D ...kBm vezi ca te cauta lumea . Quote
spook™ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 farm ca pe vremuri ... 12 ore de farm in cata azi :))) cu vreo 2-3 ore pauza [ haleala + TV, speram sa dea ceva meci din Bundesliga pe eurosport2 ] si damn ... a picat serveru, sper sa nu ma trezesc fara iteme pe wolf ca /emoquit.saylon ce rerol mai esti? sau ti-ai schimbat numele ? Quote
Iverson Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 cum sa fie tallman ally leader? =)))))))))p.s. cred ca stiati ca are darriele db +16 nu ? Quote
spook™ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 dap, hai ba cand vi acasa? ca vreau in to :-< Quote
andix3 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ba crynow, ti-omor!!!!!Gata ? Te saturasi de gaurici ? treci la carnatiori ? db +16 ? bine , deja e dex...nu ma mai uimeste nimic :blink: ... Quote
spook™ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 zi tata, eram afk cu shop, am fost plecat vreo 2 ore :D Quote
xIcarus Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Vand m.alloy-ul smf in el. Nu mai craftez NIMIC, cumpar doar full items. Failed DLE craft iar. Bag piciorul in tot. Daca incerc sa craftez mj-ul pariu ca cheltuiesc pe putin 500kk pana imi iese!? Quote
kBm Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 I keep my cannon only for da ladyz...i won't make an exception for a ugly goth lol. Quote
andix3 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 I keep my cannon only for da ladyz...i won't make an exception for a ugly goth lol.Vezi ca te cauta nikita pe mess . Quote
Guest Saylon Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 saylon ce rerol mai esti? sau ti-ai schimbat numele ?De unde atata reroll, e singurul meu char facut pe dex (daca nu pui la socoteala 2 dwarfi pt trade si injurii, alea alea). Sunt clanless de cand m-am apucat. Buba e ca inafara de IT pvp pt farm spot nu prea am parte de alta actiune :( Quote
kBm Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dupa cum am spus... only for da ladiz...i don't f**k shrek Quote
raw^ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 care vine pe un server de pvp 500x interlude fara costum shit ?:> Quote
spook™ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 De unde atata reroll, e singurul meu char facut pe dex (daca nu pui la socoteala 2 dwarfi pt trade si injurii, alea alea). Sunt clanless de cand m-am apucat. Buba e ca inafara de IT pvp pt farm spot nu prea am parte de alta actiune :(si epicii aia tot din farm in it i-ai facut ? O.ololinterludelol.. Quote
andix3x Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dupa cum am spus... only for da ladiz...i don't f**k shrekDar te atrage donkey`ul din shrek :D Epici din farm ? :blink: Cum asa ? Quote
Nimeni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 si epicii aia tot din farm in it i-ai facut ? O.ololinterludelol..jane intra pe mess Quote
Guest Saylon Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 si epicii aia tot din farm in it i-ai facut ? O.o lolinterludelol.. Ca parca tre' sa faci parte din creed sau et ca sa iti produci niste epice sau S grade pe un server asa vechi ca dex-ul. Mi-a luat aproape 2 ani sa produc ce am(mai putin un ring primit de la un amic care s-a lasat).. altii stau 3 luni in it/mos si pe urma se plang ca nu au equip sau intra la gokuz si asteapta epice si gear (ambele aliante au multe petarde cu gear imba dar care habar n-au sa-si joace clasa). Ps: Ieri am spart primul db oe ... am avut un bulan fantastic pana acum. Wtt draco armor for ews's :> Quote