andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gata ? A`ti murit ?:D bfdr down once again , gata cu l2 :| Quote
Guest Saylon Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Salut,Care stie ce quest trebuie facut pentru a putea accesa Crystal Caverns? Sau, trebuie facut un q? Nu prea le am cu HB si tre' sa recunosc ca nici nu prea m-a interesat pana sa-l implementeze pe dex.M-as interesa pe blah sau alt site de gen dar imi merge ca un popou netul pe site-uri externe de cateva zile.@raw mai joci ma pe dex? nu te-am mai vazut on. Ai dat-o inapoi pe rambase? :)) Quote
Aenon Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nyuu imi poti face alea ? 5.gifdaps, acum ma ocup.sorry ca a durat atata dar nu prea am fost p'acasa.revin cu un edit cu ele.edit : Quote
raw^ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Salut,Care stie ce quest trebuie facut pentru a putea accesa Crystal Caverns? Sau, trebuie facut un q? Nu prea le am cu HB si tre' sa recunosc ca nici nu prea m-a interesat pana sa-l implementeze pe dex.M-as interesa pe blah sau alt site de gen dar imi merge ca un popou netul pe site-uri externe de cateva zile.@raw mai joci ma pe dex? nu te-am mai vazut on. Ai dat-o inapoi pe rambase? :))lol, mai exista rambase? :))@nyuu mersi mult :* Quote
Guest Saylon Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 lol, mai exista rambase? :))@nyuu mersi mult :*Nu stiu sigur... am dat de forumul lor acum 2-3 zile da' n-am stat sa citesc nimic. Totusi ma indoiesc ca mai au sv de l2. Mai joci pe dex pana la urma? Si btw, nu-l luati pe pocnitu' ala de exclusiv3 in ek ca va usureaza de iteme cat de curand :)) Quote
andix3 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nu stiu sigur... am dat de forumul lor acum 2-3 zile da' n-am stat sa citesc nimic. Totusi ma indoiesc ca mai au sv de l2. Mai joci pe dex pana la urma? Si btw, nu-l luati pe pocnitu' ala de exclusiv3 in ek ca va usureaza de iteme cat de curand :))Daca esti in rest transmitele salutari lui eruss si jointzel ( locdog ) . :tiphat: Quote
spook™ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 crystal caverns se face in 2 persoane lvl 78 + iar intrarea e in IOP. daca joci pe dex, o sa fie cam greu, si ideal e sa mergi ee + he [macar cu draco set/db+3+f si aq :) ] altfel ... oricum si asa iti treb' reflexe bune la heal . Quote
jimmy89 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 dark mansion se face in 2 persoane lvl 78 + iar intrarea e in IOP. daca joci pe dex, o sa fie cam greu, si ideal e sa mergi ee + he [macar cu draco set/db+3+f si aq :) ] altfel ... oricum si asa iti treb' reflexe bune la heal .merge lafel de bine: wc/bd/swm + : archer/dagger/tank. posibil si wc+bd, dar nu am apucat sa incerc :)OT: long time no see... wazap girld ? :> Quote
Guest Saylon Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Daca esti in rest transmitele salutari lui eruss si jointzel ( locdog ) . :tiphat:Clar! Rest... :D Nu prea am treaba cu farmer-ii, doar cunosc cativa cu care am jucat acum mult timp pe rambase@spok: Stiu unde se afla, am farmat IOP-ul, nu stiam daca trebuie facut un q sau nu pt ca nu am incercat pana acum sa intru acolo. Nu am probleme cu gear-ul, am mai mult de dbf si aq, problema e ca nu gasesc un healer cu skill cu care sa fac duo acolo. Majoritatea au crescut in mos/it cu party-uri standard pana la 78+(bd/sws/wk afk pe clicker si bishop/ee la fel cu clicker pe heal la fiecare 45 de sec... Iti dai seama ce stiu astia sa-si joace clasele :) ) Quote
raw^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Clar! Rest... :D Nu prea am treaba cu farmer-ii, doar cunosc cativa cu care am jucat acum mult timp pe rambaseLegends, opc, opusdei si fetish ! :)) Quote
andix3 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Legends, opc, opusdei si fetish ! :))WTF ? De unde ii stii si pe astia ? Rambase clans ? :blink: Quote
raw^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 WTF ? De unde ii stii si pe astia ? Rambase clans ? :blink:pentru ca am jucat acolo, defapt acolo am inceput sa joc:Pultima data cand am jucat pe ram a fost cand era noaa GMLE: mi-am amintit de wolvespack si rest :P Quote
xIcarus Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Waza biciz? Back from the trip. Mai jucati careva pe bfdr? Quote
raw^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Waza biciz? Back from the trip. Mai jucati careva pe bfdr?wb intunecatule! Quote
spook™ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 th 68 doom light bloody orchid +3pheonix/maj jwlsi ceva bani, mai tre sa cumpar 1 earring.cam retras. bfdr talking Quote
xIcarus Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ai nimerit-o. Scarisoara.@spook nice nice. Iar te-ai plictisit? :)) Quote
andix3 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 De unde ai venit ma ? din peshtera?De fapt am fost cu el la un cico in oras , cu niste fete mai stilate , eh ....viata adevarata nu ca altii pe nume " George " . winFail . Quote
spook™ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 da ... singur ma plictisesc teribil, poate o sa mai joc cand vine pyro de la mare. Quote
kBm Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu stiu de voi baieti dar nu imi plac goth girls :))) Quote
xIcarus Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu stiu de voi baieti dar nu imi plac goth girls :)))/failGoth girls are imba:x. Quote
raw^ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://img6.imageshack.us/i/getimageuny.jpg/uite ce frigider mare are ! Quote
Buugy Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://img6.imageshack.us/i/getimageuny.jpg/kab00m aia e muierea ta? Bine arata....frigiderul :) Quote