Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Saylon
Posted

Salut,

Care stie ce quest trebuie facut pentru a putea accesa Crystal Caverns?

Sau, trebuie facut un q? Nu prea le am cu HB si tre' sa recunosc ca nici nu prea m-a interesat pana sa-l implementeze pe dex.M-as interesa pe blah sau alt site de gen dar imi merge ca un popou netul pe site-uri externe de cateva zile.

@raw mai joci ma pe dex? nu te-am mai vazut on. Ai dat-o inapoi pe rambase? :))

Posted

Salut,

Care stie ce quest trebuie facut pentru a putea accesa Crystal Caverns?

Sau, trebuie facut un q? Nu prea le am cu HB si tre' sa recunosc ca nici nu prea m-a interesat pana sa-l implementeze pe dex.M-as interesa pe blah sau alt site de gen dar imi merge ca un popou netul pe site-uri externe de cateva zile.

@raw mai joci ma pe dex? nu te-am mai vazut on. Ai dat-o inapoi pe rambase? :))

lol, mai exista rambase? :))

@nyuu mersi mult :*

Guest Saylon
Posted

lol, mai exista rambase? :))

@nyuu mersi mult :*

Nu stiu sigur... am dat de forumul lor acum 2-3 zile da' n-am stat sa citesc nimic. Totusi ma indoiesc ca mai au sv de l2.

Mai joci pe dex pana la urma? Si btw, nu-l luati pe pocnitu' ala de exclusiv3 in ek ca va usureaza de iteme cat de curand :))

Posted

Nu stiu sigur... am dat de forumul lor acum 2-3 zile da' n-am stat sa citesc nimic. Totusi ma indoiesc ca mai au sv de l2.

Mai joci pe dex pana la urma? Si btw, nu-l luati pe pocnitu' ala de exclusiv3 in ek ca va usureaza de iteme cat de curand :))

Daca esti in rest transmitele salutari lui eruss si jointzel ( locdog ) . :tiphat:

Posted

crystal caverns se face in 2 persoane lvl 78 + iar intrarea e in IOP. daca joci pe dex, o sa fie cam greu, si ideal e sa mergi ee + he [macar cu draco set/db+3+f si aq :) ] altfel ... oricum si asa iti treb' reflexe bune la heal .

Posted

dark mansion se face in 2 persoane lvl 78 + iar intrarea e in IOP. daca joci pe dex, o sa fie cam greu, si ideal e sa mergi ee + he [macar cu draco set/db+3+f si aq :) ] altfel ... oricum si asa iti treb' reflexe bune la heal .

merge lafel de bine: wc/bd/swm + : archer/dagger/tank. posibil si wc+bd, dar nu am apucat sa incerc :)

OT: long time no see... wazap girld ? :>

Guest Saylon
Posted

Daca esti in rest transmitele salutari lui eruss si jointzel ( locdog ) . :tiphat:

Clar! Rest... :D Nu prea am treaba cu farmer-ii, doar cunosc cativa cu care am jucat acum mult timp pe rambase

@spok: Stiu unde se afla, am farmat IOP-ul, nu stiam daca trebuie facut un q sau nu pt ca nu am incercat pana acum sa intru acolo. Nu am probleme cu gear-ul, am mai mult de dbf si aq, problema e ca nu gasesc un healer cu skill cu care sa fac duo acolo. Majoritatea au crescut in mos/it cu party-uri standard pana la 78+

(bd/sws/wk afk pe clicker si bishop/ee la fel cu clicker pe heal la fiecare 45 de sec... Iti dai seama ce stiu astia sa-si joace clasele :) )

Posted

Clar! Rest... :D Nu prea am treaba cu farmer-ii, doar cunosc cativa cu care am jucat acum mult timp pe rambase

Legends, opc, opusdei si fetish ! :))

Posted

WTF ? De unde ii stii si pe astia ? Rambase clans ? :blink:

pentru ca am jucat acolo, defapt acolo am inceput sa joc:P

ultima data cand am jucat pe ram a fost cand era noaa GM

LE: mi-am amintit de wolvespack si rest :P

Posted

De unde ai venit ma ? din peshtera?

De fapt am fost cu el la un cico in oras , cu niste fete mai stilate , eh ....viata adevarata nu ca altii pe nume " George " .

win

Fail .