spook™ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 birdy nush, dar eu pe bfdr = serious shit :D. si pyro[nimeni] joaca pe bfdr ^_^ Quote
Alkanphel Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 deci,am instalat Lineage 2 Interlude,am instalat patchul unui server privat,am urmat instructiunile(facand fullcheck),iar dupa ce am dat START a aparut dracovenia asta:2009.8.1 13:23:27OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6001)CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1806 MHz with 1022MB RAMVideo : NVIDIA GeForce 8600 GT (8250)General protection fault!History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngineCe pot face ca sa rezolv problema? tNx :beer: Quote
andix3 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 cauti pe google " History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine " si vezi ce zic aia acolo , apar sute de erori la lineage :P ... Quote
Alkanphel Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 cauti pe google " History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine " si vezi ce zic aia acolo , apar sute de erori la lineage :P ...uff,am incercat cum ai zis tu,am cautat pe google si am luat fiecare site la rand,am incercat aproape totul si la fel se intampla :( Quote
andix3 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 uff,am incercat cum ai zis tu,am cautat pe google si am luat fiecare site la rand,am incercat aproape totul si la fel se intampla :(Ce server ti`ai ales ? cred ca o sa revin o vreme pe bfdr...sa vad cum merge :D off :mama ce frustrat e b1ackic3 ala :)) ...crynow sa nu te puna naiba sa injuri pe acolo ca stii ce bine te ai cu iceman :) ... Quote
spook™ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 inca n-am citit dupa ce am postat, i don't give a fuck anyay.bah BAHHHHHHHHHHHHHHHH disper, dupa ce ca e siege in gludio dion si imi ia juma de ora sa ajung pana in giran, si alte 30 minute sa ajung din giran inapoi in gludio [sa ma teleportez gludio] mai pica si dracia aia de server ... damn i'm on short rope now :hair:ce ba, a facut dariele db+16 pe dex? WTB SCREEN pretty plix :-< Quote
raw^ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 inca n-am citit dupa ce am postat, i don't give a fuck anyay.bah BAHHHHHHHHHHHHHHHH disper, dupa ce ca e siege in gludio dion si imi ia juma de ora sa ajung pana in giran, si alte 30 minute sa ajung din giran inapoi in gludio [sa ma teleportez gludio] mai pica si dracia aia de server ... damn i'm on short rope now :hair:ce ba, a facut dariele db+16 pe dex? WTB SCREEN pretty plix :-<avea +13 cand s-a lasat de joc ... Quote
Stryke Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 vreun gracia final bunicel highrate numa bun pentru testat diferite cunoasteti ? Quote
Alkanphel Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 mi-am rezolvat problema,stergand jocul si instaland Gracia Final...am ajuns la lvl 23 pe un server privat,si vreau sa va intreb ceva:cum pot cumpara haine noi si item-uri pt. caracterul meu(Elf)? :) Quote
spook™ Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 o prima intrebare am, ca apoi sa-ti raspund mai departe.in cat timp ai facut lvl23 ? Quote
Alkanphel Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 o prima intrebare am, ca apoi sa-ti raspund mai departe.in cat timp ai facut lvl23 ?pai am facut lvl 23 cam in 30 min,eu jucand pe un server cu exp mare,din ceea ce-am vazut :-? ...si eu la inceput m-am mirat mult cand am vazut cat de mult imi crestea XP-ul dupa ce omoram mobi Quote
Animosity Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 pai am facut lvl 23 cam in 30 min,eu jucand pe un server cu exp mare,din ceea ce-am vazut :-? ...si eu la inceput m-am mirat mult cand am vazut cat de mult imi crestea XP-ul dupa ce omoram mobi' Use the magic power of search buttoN'' Quote
Spydy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Demon Dagger Recipe 100% @ BFDR \:D/Primesc dontatii in bucati de dagger Quote
Alkanphel Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ' Use the magic power of search buttoN''of,scuze,am apasat M in loc de N #-oLE:am aflat cum sa cumpar item-uri Quote
andix3 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Partea asta era o provocare a jocului :))Pierdeai parai la greu la inceput a ?:( '' La fotbal,mingea este precum femeia,ii place sa fie rasfatata. '' (Eric Cantona)My fuckin` idol in materie de fotbal :wub: Quote
kBm Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Credeam ca e Ronaldinho...pletoasa mica ce esti :* Quote
raw^ Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 @andi: daLE:care se pricepe la photoshop dintre voi ? :angry1: Quote
Aenon Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 @andi: daLE:care se pricepe la photoshop dintre voi ? :angry1:moi. Quote
andix3 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 raw explica`mi si mie cum imi gasesc un clan la crossfire? Am chef sa rulez prin jocul ala ( chiar daca's noob ) :> Quote
raw^ Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 raw explica`mi si mie cum imi gasesc un clan la crossfire? Am chef sa rulez prin jocul ala ( chiar daca's noob ) :>nu mai tin minte, parca trebuia sa intri pe site la ei la 'clans' :-? nyuu imi poti face alea ? ;;) Quote