Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

deci,am instalat Lineage 2 Interlude,am instalat patchul unui server privat,am urmat instructiunile(facand fullcheck),iar dupa ce am dat START a aparut dracovenia asta:

2009.8.1 13:23:27

CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1806 MHz with 1022MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8600 GT (8250)

General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Ce pot face ca sa rezolv problema?

tNx :beer:

Posted

cauti pe google " History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine " si vezi ce zic aia acolo , apar sute de erori la lineage :P ...

uff,am incercat cum ai zis tu,am cautat pe google si am luat fiecare site la rand,am incercat aproape totul si la fel se intampla :(

Posted

uff,am incercat cum ai zis tu,am cautat pe google si am luat fiecare site la rand,am incercat aproape totul si la fel se intampla :(

Ce server ti`ai ales ?

cred ca o sa revin o vreme pe bfdr...sa vad cum merge :D

off :mama ce frustrat e b1ackic3 ala :)) ...crynow sa nu te puna naiba sa injuri pe acolo ca stii ce bine te ai cu iceman :) ...

Posted

inca n-am citit dupa ce am postat, i don't give a fuck anyay.

bah BAHHHHHHHHHHHHHHHH disper, dupa ce ca e siege in gludio dion si imi ia juma de ora sa ajung pana in giran, si alte 30 minute sa ajung din giran inapoi in gludio [sa ma teleportez gludio] mai pica si dracia aia de server ... damn i'm on short rope now :hair:

ce ba, a facut dariele db+16 pe dex? WTB SCREEN pretty plix :-<

Posted

inca n-am citit dupa ce am postat, i don't give a fuck anyay.

bah BAHHHHHHHHHHHHHHHH disper, dupa ce ca e siege in gludio dion si imi ia juma de ora sa ajung pana in giran, si alte 30 minute sa ajung din giran inapoi in gludio [sa ma teleportez gludio] mai pica si dracia aia de server ... damn i'm on short rope now :hair:

ce ba, a facut dariele db+16 pe dex? WTB SCREEN pretty plix :-<

avea +13 cand s-a lasat de joc ...

Posted

mi-am rezolvat problema,stergand jocul si instaland Gracia Final...am ajuns la lvl 23 pe un server privat,si vreau sa va intreb ceva:cum pot cumpara haine noi si item-uri pt. caracterul meu(Elf)? :)

Posted

o prima intrebare am, ca apoi sa-ti raspund mai departe.

in cat timp ai facut lvl23 ?

pai am facut lvl 23 cam in 30 min,eu jucand pe un server cu exp mare,din ceea ce-am vazut :-? ...si eu la inceput m-am mirat mult cand am vazut cat de mult imi crestea XP-ul dupa ce omoram mobi

Posted

pai am facut lvl 23 cam in 30 min,eu jucand pe un server cu exp mare,din ceea ce-am vazut :-? ...si eu la inceput m-am mirat mult cand am vazut cat de mult imi crestea XP-ul dupa ce omoram mobi

' Use the magic power of search buttoN''

Posted

Partea asta era o provocare a jocului :))

Pierdeai parai la greu la inceput a ?:(

'' La fotbal,mingea este precum femeia,ii place sa fie rasfatata. '' (Eric Cantona)

My fuckin` idol in materie de fotbal :wub:

Posted

raw explica`mi si mie cum imi gasesc un clan la crossfire? Am chef sa rulez prin jocul ala ( chiar daca's noob ) :>

nu mai tin minte, parca trebuia sa intri pe site la ei la 'clans' :-?

nyuu imi poti face alea ? ;;)