andix3x Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 HELLLOOOOOOOOOOOO PISIIIII andix are masina(CUPEU BANUIESC CU JANTE PA 20,AURIE LOL) si Icarus e Party-Animal.Nu stiam ca lumea mondena viziteaza forumu asta :o(persoanele care scriu in postul asta se exclud :>)sup hater?:D , like my sig ?Uite cum il mananca invidia pe George asta . ce lvl aveti pe 12x ?:D Quote
Nimeni Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 . ce lvl aveti pe 12x ?:D60 pe wk si 58 pe se :kar:mda a picat serverul Quote
kBm Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Andix.In ce se deghizeaza dracu ca sa intre in societate?In inger. In ce se deghizeaza manelistu ca sa intre in societate?In ROCKER.asa ca scoate semnatura ca te-am demascat. Quote
raw^ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 In ce se deghizeaza manelistu ca sa intre in societate?In ROCKER.asa ca scoate semnatura ca te-am demascat. :)) ai dreptate Quote
spook™ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 cu care clasa faci cel mai usor level?spellhowler/hawkeyehaidati bah pah bfdr mancavash fufletelele voastre de gigolo Quote
Thora! Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Elven Elder. TK > EE all the timeOT : sal crySuper OT :spellhowler/hawkeyeAsta mai degraba pentru /solo type mode onProfet / Shilen Elder cred ca ar creste mai repede. Nici nu trebuie sa piarda prea mult timp ca sa faca rost de gear. Quote
andix3 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 thora back ?:) Andix.In ce se deghizeaza dracu ca sa intre in societate?In inger.In ce se deghizeaza manelistu ca sa intre in societate?In ROCKER.asa ca scoate semnatura ca te-am demascat.So fucking owned :> @Serllyn Depinde , ar fi asa , solo type : spellhowler /hawkeye , cum a zis si crynow ...mai sunt si summoners care fac lvl destul de binisor , si tyrant ..care e un pic c`am complicat pentru un novice .cry tata dupa ce termin treaba pe afara si dorm si eu 2 zile sa pot vedea ce tastez o sa intru pe bfdr :beer: .Sper ca ma astepta un pl set :P ... Quote
spook™ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 salut TTTTTTTTTTTTTT :beer:se? creste greu, pana la 58 nu-l ia nimeni in party, in party de nukeri trebe recharge mult, eventual sa-i fie mila unui dagger/melee sa-l ia in party.andix, ce pl tata ? eu bat in pl, facem set pt nabu de pyro :lol: a luat azi bw light armor, eu visez la dc light ... hell yea :)le: gratz pyro, bw light :amen: Quote
Nimeni Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 le: gratz pyro, bw light :amen:hehe tre sa-l udam :D Quote
Buugy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Are cineva sa imi dea un account de Bh pe 12x, o sa ma apuc si eu daca e. Quote
raw^ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 you idiots! spellholwer/hawkeye au nevoie de buffe ca sa farm /solocel mai bun farm solo e un elven elder la undead iar de la 76 devine imo cel mai bun farmer solo.ar mai fi si summonerul dar e prea greu farm self buff... Quote
raw^ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nu si daca e Phantom Summoner ;)si tu mare desptept, PS nu are haste buff pt mort fara un buffer e la fel de degeaba ca orice alt summoner fara buffer oh da o sa imi zici de VR pasive la mort ..... so what?! Quote
BobyIS Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 baieti am reintrat in lineage cam de`o luna dupa o pauza cam lunga, de la caderea L2-Paradise. vreau sa stiu daca mai este vreunu din serverele astea: L2-Supreme sau L2-Paradise Quote
spook™ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 forbidden tu activezi/ai activat pe dex or smth ? Quote
xIcarus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 si tu mare desptept, PS nu are haste buff pt mort fara un buffer e la fel de degeaba ca orice alt summoner fara buffer oh da o sa imi zici de VR pasive la mort ..... so what?!Whoa whoa. Ps are haste buff, dar nu are WW buff ca warlock. Ps mai are si might buff, in timp ce warlock n-are. Ps > wk @ farming all day and all night long. Summon cu 15% vr, crede-ma... In interlude era un cacao, pentru ca summonul ala lua 90% xp, dar acum din moment ce summonurile nu mai iau xp e imba. Sa nu mai zic de party. Ps e debuffer, tank si minihealer cu nightshade-ul scos.Wk-ul ar fi mai bun vs clase rapide si vs mage si asta numai in oly, asta daca excludem cubicurile. Avand in vedere ce hal de land rate are spark cubic... Nu doar odata dadeam stun in tanks cand am jucat cu el... Nu cred ca stiti potentialul clasei aleia. Quote
raw^ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Whoa whoa. Ps are haste buff, dar nu are WW buff ca warlock. Ps mai are si might buff, in timp ce warlock n-are. Ps > wk @ farming all day and all night long. Summon cu 15% vr, crede-ma... In interlude era un cacao, pentru ca summonul ala lua 90% xp, dar acum din moment ce summonurile nu mai iau xp e imba. Sa nu mai zic de party. Ps e debuffer, tank si minihealer cu nightshade-ul scos.Wk-ul ar fi mai bun vs clase rapide si vs mage si asta numai in oly, asta daca excludem cubicurile. Avand in vedere ce hal de land rate are spark cubic... Nu doar odata dadeam stun in tanks cand am jucat cu el... Nu cred ca stiti potentialul clasei aleia.Degeaba, tot un EM cu magnus e mai bun - aoe skill de la magnus + mass surender + trenuri ketra / fog etc.. Quote
spook™ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Degeaba, tot un EM cu magnus e mai bun - aoe skill de la magnus + mass surender + trenuri ketra / fog etc..si pana faci tu 79 pe em, un ps face 81.~s@Lserllyn, nu sunt buni in pvp. Quote
xIcarus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Degeaba, tot un EM cu magnus e mai bun - aoe skill de la magnus + mass surender + trenuri ketra / fog etc..Are nevoie de buffs de SE si dances pt aoe-uri de-alea nesimtite. Quote