Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Salut , m-am reapucat de L2 dupa o lunga perioada de plictiseala , as dori un server cu niste rate medii si sa aibe clanuri de romani

PS: pe wrath cam in cat timp faci lvl 80 ?

Posted

am fost plecat cu cortu, si azi am ceva treaba, mai pe seara intru :P. oricum aveti de recuperat ^_^

btw, acum o sa incerc serveru asta pus de icarus, am chef de niste oe :P si totodata sa vad si eu gracia skillz

le: crap <_< e 4x, icarus si restu, un high rate gracia final a a a ? pls

nvm incerc serveru lu` rockk, asta daca am descarcat acelasi client :-<

Posted

Unii <= stau la Rex cu Pina Colada in mana cu o blonda pe fiecare bratz... si altii dorm cu cortu.trist

Unii <= dau la rate de seara pana dimineata si altii stau cu Pina Colada in mana si nu-s in stare sa-l bea. trist al dracu :beer:

Posted

am fost plecat cu cortu, si azi am ceva treaba, mai pe seara intru :P. oricum aveti de recuperat ^_^

btw, acum o sa incerc serveru asta pus de icarus, am chef de niste oe :P si totodata sa vad si eu gracia skillz

le: crap <_< e 4x, icarus si restu, un high rate gracia final a a a ? pls

nvm incerc serveru lu` rockk, asta daca am descarcat acelasi client :-<

Ce tzeapa luasei =))))

Daca vrei gracia final skills incearca elektra l2. Merg maj skillelor. Mai putin hide.

Nu prea am mai jucat lately. Am facut adineauri 74. Skille doar pe jumatate invatate ofc ca fac la ingeri... Btw, woa angels vs toi 10 angels?

Posted

Ce tzeapa luasei =))))

Daca vrei gracia final skills incearca elektra l2. Merg maj skillelor. Mai putin hide.

Nu prea am mai jucat lately. Am facut adineauri 74. Skille doar pe jumatate invatate ofc ca fac la ingeri... Btw, woa angels vs toi 10 angels?

woa ftw - pentru ca nu iei paralyse ca in toi :crazy:

Posted

PS:dau la rate de seara pana dimineata = s3x?

betie crunta, "dau la rate" who da fuck knows what he is doing ? :)))

joc p"a" serverul ala de pe l2media, e ok.

"due to server traffic your attempt to log in has failed" rofl!!

Posted

betie crunta, "dau la rate" who da fuck knows what he is doing ? :)))

joc p"a" serverul ala de pe l2media, e ok.

"due to server traffic your attempt to log in has failed" rofl!!

// phail servur ! :clap:

Posted

Unii <= dau la rate de seara pana dimineata si altii stau cu Pina Colada in mana si nu-s in stare sa-l bea. trist al dracu :beer:

invidia. ti se umfla vena ? te`ar dracu :))

ce mai fac baietii ?

Posted

Ce e aicea maaa ?:D

Mai joaca careva pe 12x , back home - in 2 zile imi revin si ma pot apuca de farmat

Icarus de cand nu am mai vorbit cu tine am facut cu masina 2000 km , si am dormit 2 ore , deci 2 days i`m sleeping :)) .

Posted

Andix de cand am vbit last time am mai facut un lvl! :D Dota ftw :">

Chiar ma plictisisem de l2, mi-am pierdut mai mult timp pe-afara si pe la petreceri. Acum incerc sa revin back on track.

Posted

Doamne ce greu fac lvl pe wrath , aproape ca nu se simpte diferenta dintre dex 4x si wrath 9x , joc cu un mystic dark elf lvl 14 , multi mi-au spus sa fac lvl in gludio dar imi iau bataie mare acolo...

Posted

HELLLOOOOOOOOOOOO PISIIIII andix are masina(CUPEU BANUIESC CU JANTE PA 20,AURIE LOL) si Icarus e Party-Animal.Nu stiam ca lumea mondena viziteaza forumu asta :o(persoanele care scriu in postul asta se exclud :>)

Posted

HELLLOOOOOOOOOOOO PISIIIII andix are masina(CUPEU BANUIESC CU JANTE PA 20,AURIE LOL) si Icarus e Party-Animal.Nu stiam ca lumea mondena viziteaza forumu asta :o(persoanele care scriu in postul asta se exclud :>)