CryNow Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 respect pentru rockk, el macar a facut ceva, voi? dati cu mucii-n fasole ca sa aratati "ce cul sunt eu si ce lake-i rockk". gtfo fanbois <_<. Quote
zxzxcasqwt Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 vai ce greu e sa faci un server l2j ! dute tare fanboy Quote
Serllyn Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Salut , m-am reapucat de L2 dupa o lunga perioada de plictiseala , as dori un server cu niste rate medii si sa aibe clanuri de romani PS: pe wrath cam in cat timp faci lvl 80 ? Quote
raw^ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Un server l2j veritabil? E greu de facut :)l2j veritabil? exista asa ceva? Quote
xIcarus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 l2j veritabil? exista asa ceva?http://www.raidfight.com Quote
Aenon Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 cry, tu mai dai pe bfdr?sau tre sa te urmaresc ca pa-paparatii? Quote
spook™ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am fost plecat cu cortu, si azi am ceva treaba, mai pe seara intru :P. oricum aveti de recuperat ^_^btw, acum o sa incerc serveru asta pus de icarus, am chef de niste oe :P si totodata sa vad si eu gracia skillzle: crap <_< e 4x, icarus si restu, un high rate gracia final a a a ? plsnvm incerc serveru lu` rockk, asta daca am descarcat acelasi client :-< Quote
kBm Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Unii <= stau la Rex cu Pina Colada in mana cu o blonda pe fiecare bratz... si altii dorm cu cortu.trist Quote
Serllyn Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 recomandatimi o clasa cu care faci lvl usor , e cat de cat usor de folosit si buna la pvp Quote
raw^ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 recomandatimi o clasa cu care faci lvl usor , e cat de cat usor de folosit si buna la pvpElven Elder. Quote
spook™ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Unii <= stau la Rex cu Pina Colada in mana cu o blonda pe fiecare bratz... si altii dorm cu cortu.tristUnii <= dau la rate de seara pana dimineata si altii stau cu Pina Colada in mana si nu-s in stare sa-l bea. trist al dracu :beer: Quote
xIcarus Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am fost plecat cu cortu, si azi am ceva treaba, mai pe seara intru :P. oricum aveti de recuperat ^_^btw, acum o sa incerc serveru asta pus de icarus, am chef de niste oe :P si totodata sa vad si eu gracia skillzle: crap <_< e 4x, icarus si restu, un high rate gracia final a a a ? plsnvm incerc serveru lu` rockk, asta daca am descarcat acelasi client :-<Ce tzeapa luasei =)))) Daca vrei gracia final skills incearca elektra l2. Merg maj skillelor. Mai putin hide.Nu prea am mai jucat lately. Am facut adineauri 74. Skille doar pe jumatate invatate ofc ca fac la ingeri... Btw, woa angels vs toi 10 angels? Quote
raw^ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ce tzeapa luasei =)))) Daca vrei gracia final skills incearca elektra l2. Merg maj skillelor. Mai putin hide.Nu prea am mai jucat lately. Am facut adineauri 74. Skille doar pe jumatate invatate ofc ca fac la ingeri... Btw, woa angels vs toi 10 angels?woa ftw - pentru ca nu iei paralyse ca in toi :crazy: Quote
Serllyn Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 raw^ Elven Elder este mystic wlf ? daca da , buffer sau demage dealer ? Quote
kBm Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Da ce e atata inginerie in a goli un pahar ? :))))))PS:dau la rate de seara pana dimineata = s3x? Quote
spook™ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 PS:dau la rate de seara pana dimineata = s3x?betie crunta, "dau la rate" who da fuck knows what he is doing ? :)))joc p"a" serverul ala de pe l2media, e ok."due to server traffic your attempt to log in has failed" rofl!! Quote
raw^ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 betie crunta, "dau la rate" who da fuck knows what he is doing ? :)))joc p"a" serverul ala de pe l2media, e ok."due to server traffic your attempt to log in has failed" rofl!!// phail servur ! :clap: Quote
Iverson Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Unii <= dau la rate de seara pana dimineata si altii stau cu Pina Colada in mana si nu-s in stare sa-l bea. trist al dracu :beer:invidia. ti se umfla vena ? te`ar dracu :)) ce mai fac baietii ? Quote
andix3x Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ce e aicea maaa ?:D Mai joaca careva pe 12x , back home - in 2 zile imi revin si ma pot apuca de farmatIcarus de cand nu am mai vorbit cu tine am facut cu masina 2000 km , si am dormit 2 ore , deci 2 days i`m sleeping :)) . Quote
xIcarus Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Andix de cand am vbit last time am mai facut un lvl! :D Dota ftw :">Chiar ma plictisisem de l2, mi-am pierdut mai mult timp pe-afara si pe la petreceri. Acum incerc sa revin back on track. Quote
Serllyn Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Doamne ce greu fac lvl pe wrath , aproape ca nu se simpte diferenta dintre dex 4x si wrath 9x , joc cu un mystic dark elf lvl 14 , multi mi-au spus sa fac lvl in gludio dar imi iau bataie mare acolo... Quote
kBm Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 HELLLOOOOOOOOOOOO PISIIIII andix are masina(CUPEU BANUIESC CU JANTE PA 20,AURIE LOL) si Icarus e Party-Animal.Nu stiam ca lumea mondena viziteaza forumu asta :o(persoanele care scriu in postul asta se exclud :>) Quote
raw^ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 HELLLOOOOOOOOOOOO PISIIIII andix are masina(CUPEU BANUIESC CU JANTE PA 20,AURIE LOL) si Icarus e Party-Animal.Nu stiam ca lumea mondena viziteaza forumu asta :o(persoanele care scriu in postul asta se exclud :>) Quote