Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cry vezi ca nu pot sa-ti trimit pm pentru un anumit motiv... Cica username invalid or smth.

Am dorf, fac share cu o conditie: NU il leveluiti. Ramane lvl 47. Daca faceti lvl, I don't care, de-lvluiti. Il tin pt branded pentru ca m.alloy se foloseste in maj crafturilor de armor si wep. Plus ca branded e spotul ideal pentru a face bani. 30kk/hour cu conditia sa am camera mare sounds right? Bun. Cry, lasa-mi id-ul de mess in pm.

Si inca ceva. Sa nu va puna dracul sa luati ceva de pe el.

Posted

skill build? ce crezi ca e silkroad ? :))

:)) atunci inseamna ca tu le inveti pe toate:)).....de ex pe un forum scria ca in cazul in care folosesti duale nu e bine sa inveti unele skilluri dar nu spunea si care sunt alea asta ma interesa

Posted

:)) atunci inseamna ca tu le inveti pe toate:)).....de ex pe un forum scria ca in cazul in care folosesti duale nu e bine sa inveti unele skilluri dar nu spunea si care sunt alea asta ma interesa

Nu te afecteaza cu nimic daca inveti acele skill`uri sau nu .

Guest nymphetaminexo
Posted

am si eu o intrebare: o placa video nVidia GeForce 8400GS de 256 mb este buna pentru L2 interlude? :-?

Posted

am si eu o intrebare: o placa video nVidia GeForce 8400GS de 256 mb este buna pentru L2 interlude? :-?

eu am nVidia 5500 si imi merge bine si cu toate la maxim :)

maiine imi vine calku nou :X

human wizzard level 32 ^_____^ tocmai am facut vreo 6 milioane din vanzarea la EWD EAD ^____^" (bfdr)

Guest nymphetaminexo
Posted

human wizzard level 32 ^_____^ tocmai am facut vreo 6 milioane din vanzarea la EWD EAD ^____^" (bfdr)

ok. :hello: ms mult :D

Posted

gratz ,si eu tot la fel am facut la lvl tau :) ...

icarus , crynow ,eu ,pyro , spydy + nyuu * si shev care inca nu stim daca se tine de joc * ... se aduna lumea :>

Guest nymphetaminexo
Posted

inca ceva...o sa mearga l2 daca am direct x 10.0? sau trebuie neaparat sa fie 9.0c ? :pumn:

Posted

De unde iau questul pentru pentru schimbarea clasei in spellhowler?

am cautat de mi0au sarit capacele dar n-am gasit nimic,stiam ca e un q in dion la templu pentru clasa asta dar m-am inselat... :|

btw,zicea cineva in posturiile anterioare ca are CLAN :nanana: si poate recruta playeri de la un anumit lvl,ce lvl?

pe bfdr.

Posted

due to low activity you have been dismissed from clan !

gf

Ti-am zis ca intru doar sa iti faci lvl 4 robot, iar spidi nu joaca l-am bagat ca sa ai oameni pt lvl clan up. si asa mie lene sa joc l2, m-am saturat de c5

@Poate iei ceva de pe acc ca te .... Nu am zis ca nu o sa revin in viitorul apropiat si o sa joace emanuela pe el asa ca nu lua nimic.

Guest andreib
Posted

Dupa cateva zile de hopzone, acum am gasit un server fainutz de Gracia 3 Final, e de pvp merg toate skilele si armurile alea noi de 84 si sunt si eventuri de mass pvp si e inca proaspat. vezi aici

Posted

Dupa cateva zile de hopzone, acum am gasit un server fainutz de Gracia 3 Final, e de pvp merg toate skilele si armurile alea noi de 84 si sunt si eventuri de mass pvp si e inca proaspat. vezi aici

GTFO cu siteul lui flokkk... si gracia 3 WTF?