Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu, chiar este printre cele mai vechi servere ramase in picioare din europa. C2 daca nu ma insel.

bfdr-u e mai vechi si ca dexu din cate imi amintesc eu, din 2005 pana acum a fost un singur rr db.

Si anume acum 2-3 luni.

@Skyper: Magic shop?

Posted

ma indoiesc .

Ca sa stii si tu , bfdr e unul din cele mai vechi servere din europa , 5x`ul lor a fost formidabil....aveau polonezii pe acolo cate 4 -5 chare secundare pe care puteau intra prietenii la siege`uri.

Am vorbit cu un tip care a jucat 3 luni pe bfdr intr`un clan de top ...a zis ca i`a placut foarte mult serverul , nu sunt romani ..majoritatea vorbesc engleza , nu prea mult lag ( inainte , acum e deadly lag in giran ) , siege`uri misto ( no frames ) ..

bfdr-u e mai vechi si ca dexu din cate imi amintesc eu, din 2005 pana acum a fost un singur rr db.

La vechime nu stiu cat de vechi e ,dar la db rr ai dreptate ..a fost doar unul .

Deci , care jucati acum ? Icarus , spydy , crynow , pyro ...somebody else?

razvaaneeee ?:D nu vi si tu ?

Posted

LoL lineage 2 asta nu-mi prea suna bine :|

Nu ne pasa de parerea ta , hai pa .

si dex are o istorie veche , din c1. oricum mi se pare abureala serveru :)

din c3 a inceput adevaratul dex :) ....abureala? arata`mi un server de l2 care nu e abureala :) ...tu pe ce server joci mestere?

Posted

Nu ne pasa de parerea ta , hai pa .

din c3 a inceput adevaratul dex :) ....abureala? arata`mi un server de l2 care nu e abureala :) ...tu pe ce server joci mestere?

nu mai joc nicaieri momentan .. ma chinui sa trag HB sa vin cu voi ...

dar frate .. am jucat un 1 an de zile pe nanaki .. care e 15x ... faceai mult mai usor rost de ews si DB-uri si toate cele ... si credema sa treci de +6 la un DB .. trebuia sa spargi vreo 4-5 inainte .. pe putin. De AM-uri nici nu mai spun .. daca ajungeai sa faci +4 erai ZEU. Am jucat 3 zile pe DEX si am vzt n'shpe'mii de DB-uri +10

Posted

nu mai joc nicaieri momentan .. ma chinui sa trag HB sa vin cu voi ...

dar frate .. am jucat un 1 an de zile pe nanaki .. care e 15x ... faceai mult mai usor rost de ews si DB-uri si toate cele ... si credema sa treci de +6 la un DB .. trebuia sa spargi vreo 4-5 inainte .. pe putin. De AM-uri nici nu mai spun .. daca ajungeai sa faci +4 erai ZEU. Am jucat 3 zile pe DEX si am vzt n'shpe'mii de DB-uri +10

pe interlude un prieten de-al meu si-a craftat 8 dburi fain frumos din fog aoe, bun isi strange omu ewsuri si incepe sa enchanteze din 8 a ramas cu unu +4 talk about luck!

acum pe hellbound cineva din clan a facut din 4 dburi 2 +6 si 1 +7 ultimu s-a spart la +5 ...

Posted

nu prea cred eu ca e 12x peste tot, adica sunt unii mobi care is schimbati. oricum dropul e fucked up sigur.

schimbare prefix :), 2 zile pauza, hf.

icarus am auzit ca ai ceva dorf? you share it? :-s