spook™ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ce guild ba? ii bat pe prosti de ii ia dracu :D, le dai switch si s-au pierdut.http://www.bfdr.eu/?page=downloads <- aceventura ai acolo downloader mirror1, oricum nu-ti dau mai mult de 10 min in l2. Quote
xIcarus Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cry, faci un pvp cand atingi 75? Doar incearca switch pe mine =)))) In dagger vs dagger cand iau trick/switch stau sa ajunga aproape de spatele meu. Trick + backstab, boul se indrepta spre spatele meu si e implicit cu spatele spre mine xD! E cea mai nesimtita chestie.Dar deh acum am sk, o sa-ti pierzi mana pe mine :)) Quote
kBm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 WOOOOOOOOOOOOOW ICARUS.NE INVETI SI PE NOI SA JUCAM CU DAGHERY ? TRIC/SVITCH :)))))).Am avut profesor mai bun ca tine... pe Urugua italianu legenda wrathului... asa ca shhh "ca nu stii sa joci dagheri nici la ac de gamalie" ( un citat dupa marele maestru mentionat mai sus ). Quote
Aenon Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 imi fac pisicar sau buffer *laughs*cei care jucati deja, ce ingame nick aveti ?:) sa stam de asl pls =) Quote
spook™ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zi ba icarus ceva de orcu ala :D o sa facem pvp, numa sa-mi fac set dc light/maj.nyuu crynow as usual Quote
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 WOOOOOOOOOOOOOW ICARUS.NE INVETI SI PE NOI SA JUCAM CU DAGHERY ? TRIC/SVITCH :)))))).Am avut profesor mai bun ca tine... pe Urugua italianu legenda wrathului... asa ca shhh "ca nu stii sa joci dagheri nici la ac de gamalie" ( un citat dupa marele maestru mentionat mai sus ).il stim , il stim :))))nyuu andix aw lvl 50 online 1min / day :D , nici ala :))) , mai e pyro cu alexey si se`ul al carui nume nu l`am tinut minte , xicarus cu xicarus si absinthia , crynow cu crynow , atat stiu . P.S Can you make me a sig plix?:D ..da`mi un pm sau raspunde`mi aici daca poti :) Quote
Dark-Boy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 am si eu un dark mystic de 18 pe x12 :P nume DarkxxROCare ai o inima mare sa donezi niste adena asa pentru inceput?:)Q:aici trebe sa faci primu class quest sau sunt NPC care te fac ei? Quote
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Primul q il faci , cele de la 35 + poti sa l cumperi cu 3kk , dar nu stiu de unde :)) Inima mare nu prea are lumea ,abia am inceput si noi , dute langa dion , scote ead de la cutii , vinde 110k ead si faci bani ...pana acolo trebuie sa te chinui un pic . Quote
spook™ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 tu crezi ca noi avem averi bah ? si quest items le cumperi de la black marketeer of mamon. Quote
Guest AceVentura Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 (edited) Voie pe ce jucati 100x sau 12x ? Edited July 22, 2009 by AceVentura Quote
hamham Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 si eu am un elven scout lvl 24 nick Knavish....daca e de guild party Quote
raw^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Voie pe se jucati 100x sau 12x ?banuiesc ca ai intrebat 'voi pe ce jucati'- cred ca se joaca pe 12x Quote
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 si eu am un elven scout lvl 24 nick Knavish....daca e de guild partyinainte sa recurg la nesimtirea mea pe care unii o cunosc , am mai zis inainte E CLAN TOATA ZIUA NU GUILDA thx for understanding , c ya .@ace 12x Quote
Animosity Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 inainte sa recurg la nesimtirea mea pe care unii o cunosc , am mai zis inainte E CLAN TOATA ZIUA NU GUILDA thx for understanding , c ya .@ace 12xauleu da no fa pe "interesantu'" 8-| who gives a flying fuck ce e ...? u obviosly got the msg ... btw using caps DOES NOT increase u'r dick size Quote
raw^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 auleu da no fa pe "interesantu'" 8-| who gives a flying fuck ce e ...? u obviosly got the msg ... btw using caps DOES NOT increase u'r dick sizeok birdy you just failed ! Quote
Animosity Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ok birdy you just failed !its called sarcasm son ! i know not how to fail xDDDce e asa liniste aici ? Q_Qbtw i was only yakin` the man's chain :PSPAMMMMMMMM Quote
Animosity Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pasarel joci sau nu pe bfdr ?o sa joc indata ce imi fac curaj sa downloadez HB-ul ... am net de toata jena Q_Q Quote
andix3 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 buy it birdy :>You didn't get the ideea , nu vreau ca topicul asta sa ajunga ca la sro , daca tu ai inteles ca vreau sa ma dau interesant treaba ta . bafta :) . Quote
xIcarus Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 WOOOOOOOOOOOOOW ICARUS.NE INVETI SI PE NOI SA JUCAM CU DAGHERY ? TRIC/SVITCH :)))))).Am avut profesor mai bun ca tine... pe Urugua italianu legenda wrathului... asa ca shhh "ca nu stii sa joci dagheri nici la ac de gamalie" ( un citat dupa marele maestru mentionat mai sus ).Il stiiim il stiiim xD!Bai, faceti si voi clase sa va vrea clanul astia care jucati. Sws de exemplu, bishopi, ee se cauta foarte mult. Sws in special. Eu chiar am vrut sa dau roll sws, dar apoi am zis da-l dracu ca n-am mai jucat cu sk de mult. Si tancii se cauta. Quote
Skyper Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 8 ore ca sa downloadeze updateurile clientului de la Bfdr :comp1: Quote
spook™ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 daca ethernal e ala 12x EU joc pyrozor joaca spydy joaca andix joaca icarus joaca.eu sunt iperactive :)) ce sws ee moloz, tehash ftw pyro :wub: Quote
Nimeni Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Il stiiim il stiiim xD!Bai, faceti si voi clase sa va vrea clanul astia care jucati. Sws de exemplu, bishopi, ee se cauta foarte mult. Sws in special. Eu chiar am vrut sa dau roll sws, dar apoi am zis da-l dracu ca n-am mai jucat cu sk de mult. Si tancii se cauta.wk? Quote