sobolan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 (am cautat sub numele de Kamael sau berserker si nu este nici un thread)Salut,joc si eu recent pe un svr Garcia Final nu dau nume,as vrea sa discut putin despre Kamael mai in special Clasa Bserserker ca am fost la niste TvT si am pierdut acel TvT ca eram 69 si multa lumea era cu Suri dar iam omorat oleak.Am folosit pe ei Disarm lv 6 (atunci) , prinde mai greu pe magi dar prinde pt cateva secunde stai cu arma in inventar....lumea zice ca prinde 100% ceea ce nui adevarat....mam documentat si am vazut ca un kamael de lv mic poate da disarm la un Adventurier de lvl 77.Alta problema Strike Back un toggle care il inveti la lvl 20....acum discutii si pe acest skill...ca nu tre sa fie 100%Transfers damage recevied from close range physical attacks and skills back to the opponent.MP's consu.....(stiti voi)Cu acest toogle primesc 3k dmg pe skill de fighter dar return 3k dmg, deci ii normal sau nu ?Si multe altele dar skilurile astea 2 is cu problema printre playeri de 76+PS: eu sunt Berserker de lv 73 Quote
spook™ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol fata iversoneasca lol :> back dupa un ban de 3 ani mwahahahhahaha.silen pe dex ?dark-boy pe dex? daca da, cauta academie, ia banii si apoi cauta un clan mic.www.pmfun.com -> indrumar Quote
Razvan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 esti soloban de pe dex? sh-ul ? daca da lasa-mi un pm, sunt silenrazvan cat despre kamael, nu am jucat niciodata cu astia, si lineage-ul dupa c6 mi se pare aiurea, dar vezi ca e sus un topic "lineage 2", majoritatea de acolo au jucat pe hb++http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...45&st=17900 Quote
Razvan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 da ma pe dex.. am vorbit cu darkel si s-ar putea sa-mi dea un tallum heavy.. probabil ca o sa-mi iau si un dual kesh curand.. Quote
spook™ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 fuck it, am spart o am, dualele mele, i have no desire to play anymore.wtb neww server fasterrrr, shade ceva noutati ? :-s Quote
sobolan Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 da.....dar nu e vb de dex aici ca nu am mai jucat pe de DEX de cativa ani Quote
Nimeni Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 fuck it, am spart o am, dualele mele, i have no desire to play anymore.wtb neww server fasterrrr, shade ceva noutati ? :-sahahaahahahhahhahhahhahahahahhahahahahahahaha Quote
Guest Turbostar Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 am si yo 1 intrebare ..unde trb sa merg ca sa aleg rasa ca mam plimbat prin toate orasele si nik:(((((??????? :-?? Quote
andix3x Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 am si yo 1 intrebare .. unde trb sa merg ca sa aleg rasa ca mam plimbat prin toate orasele si nik:(((((??????? :-?? AHAHAHAHAHA zi mai multe informatii ,ce caracter ai /lvl .. wtb neww server fasterrrr, shade ceva noutati ? :-s bfdr flacau Quote
Dark-Boy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 am si yo 1 intrebare ..unde trb sa merg ca sa aleg rasa ca mam plimbat prin toate orasele si nik:(((((??????? :-??Trebe sa ai lvl 19 cand incepi questul si 20 sa il termini.aici gasesti putin ajutor la questuri. Quote
Guest Turbostar Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ms ptr link Dark-Boy e de f mare ajutor ..pacat ca nus mai molti ca u:( Quote
andix3x Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 @kBm butthurt , de ce porc mah ?:((((((( Nu m`ai putut face nesimtit sau pervers ca toata lumea ?cocalare :beer: ...ce s`a intamplat cu roxy/fury ?@turbo zi ce clasa ai si o sa te ajutam ...cum iti arata caracterul etc Quote
spook™ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 nu cereti add pe mess ca nu dau.bfce ? nea, am zis ca astept serveru facut de catalin, nu am incredere in altceva.cheers Quote
xIcarus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nu stiu ce server o sa faca catalin, dar am vazut 'cheap enchants' si asta ma calca pe draci din moment ce singurele clase pt care enchantul pe arma nu conteaza mult sunt daggerii si summonerii... Daca e fara full buffed npc buffers e ok. Dar parerea mea sa fie un enchant limit gen +6 cum am vazut pe multe servere. Alea ies cele mai bune servere pentru ca daca pot sa fac intr-o zi arma +10 care mai e scopul daggerilor sau summonerilor?Daca as face server de pvp: enchanturi ori foarte scumpe, ori enchant limit. Buffer doar buffuri pp/se/ee. Pe fury asta a fost problema cu tankerii. Daggeru si archerul primea death whisper. Tanku primea cumva bless shield si nu stiu eu? Nu primea nici pe dracu. Quote
andix3x Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cutitarul face chei :crazy: summonerul isi plimba animalul pe faleza...asa ca imbunatateste vederea turistilor :))totusi cati x o sa fie noul sv? Quote
raw^ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 summonerul isi plimba animalul pe faleza...asa ca imbunatateste vederea turistilor :))poftiti la poze cu poneiu 5 lei poza...... ia uitati copii cum sta manzu' in fotografii !ce sa faci... e criza ! Quote
kBm Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 @crynowBa esti nebun?De ce nu dai add pe mess nebunule-vagabonduleeeee?!?! Quote
spook™ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 mi-e frica, daca dau peste vreun pedo[bear] ? :nanana: Quote
Guest claudyu19 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 am si eu o problema...cu lineage 2 va rog daca ma puteti ajuta aici direct pe forum sau daca nu va dau id meu de mess: claudyu_badboy10. am instalat lineage 2 si miam facut acount si am intrat sal joc dupa vreo 5 ore de uploadari ale jocului ca daca nu asteptam nu puteam da start...cand am dat start sa intru mia aparut in joc sa bag id si parola...si cand leam bagat nu merge imi zice mereu parola gresita desi am incercat de 100000 de ori ...ce tre sa fac? VA ROG RASPUNDETI LA SUBIECT Quote
Guest Turbostar Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 linkmania are server de lineage 2???dati si mie o adresa daca are:P Quote
jimmy89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 @claudyu: pe ce server vrei tu sa joci ?! da mai multe detalii, si poate te putem ajuta@turbo: linkmania nu are server de lineage 2OT: wazaaaaaaap ?! :D Quote
Guest claudyu19 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 vreau sa joc pe gratis nu cont pe ce servar dar nu ma lasa sa ma logez...mereu imi apare ca gresesc parola.... Quote
andix3x Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 pentru ca nu ti`ai ales un serer , cauta pe google hopzone si vezi pe acolo un server , vezi ca versiunea de acolo sa fie la fel cu a ta , bafta . Quote