InGeLiTzA*LeA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 e baium cum de nu esti la camp ?de aia imi arde mie..de baium ..cand restanta imi bate la usa :hair: :hair: ...probabil e kristos pe ingelitza...nu stiu ..nu imi pasa...nu stau in joc..tre sa invat :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote
Razvan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 haahahaha :)) gg !! ai luat drop ? :)) ...cat xp ? :D ..mijto bara full bsoe =)) so pro !Vreau si eu asa farm :P pe miniSE'u meu ...57 :<....dar pana atunci...no l2 :(( examen maine....succes maine ! :) hai ma ca esti desteapta iei tu :P@iverson .. cum ma asa arata lineage acum? doamneee ce rahat! scrie dmg-ul in afara chat-ului ca la wow, incepe sa arate ca sword of the new world, grafica aia de gay... ce idioti ca au stricat jocul asta de tot.. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 succes maine ! :) hai ma ca esti desteapta iei tu :P@iverson .. cum ma asa arata lineage acum? doamneee ce rahat! scrie dmg-ul in afara chat-ului ca la wow, incepe sa arate ca sword of the new world, grafica aia de gay... ce idioti ca au stricat jocul asta de tot..nu mai..nu scrie dmgul asa...asa scrisa el..sa scoata in evidenta :P Quote
jimmy89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 defapt, asa scrie la el, nu a modificat el poza... poti sa iti faci si tu :P Quote
CryNow Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 HAHAHA CE MA BUCUR! de behappy eu zic ca merita la ce gunoi de om edrop dead ba, ieri la baium pana cand m-am plictisit de dota, adica pa la 16.30, scoru era 0-4 pentru creed; si mi-am facut eu bubble party, si hop top 4-5 pentru creed :)) oricum, in 80-90 min de batut [ din care vreo 15 afk sa mananc :P ] am facut ~ 90 pvp. concluzia ? cyclone kick ass Quote
kBm Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Concluzia ? Aia erau retardati mintal din moment ce i-a omorat CryNow care e ultima spetza da playar. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 5.00 !!! ha :D inca unu trecut...1 left :D:D acu 2 zile de lineage :X:X ... creed raped @ aden :> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Who the fuck is creed?O.o ...unii nashpa :rofl2: Quote
Iverson Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 on ventrilo yesterday :x : uite ba ... iar a dat crynow bsoe asa`i fane ?:)) Quote
Razvan Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 on ventrilo yesterday :x : uite ba ... iar a dat crynow bsoe asa`i fane ?:))=)) eu am auzit ca scoate calculatoru` din priza in caz de ceva =))read this:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=293684 Quote
CryNow Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 on ventrilo yesterday :x : uite ba ... iar a dat crynow bsoe asa`i fane ?:))vezi bleamba ca ti-a facut miho 2 siguri BESTIALE.da de doua ori am dat bsoe, am murit de 3 ori si am facut 93 pvp, should i care ? neaaaaaaaaaaaaaakbm, ultima speta ca si CEL MAI ADEVARAT, NU ? :> Quote
raw^ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 salut lineage-iştiilor ce moloz faceti ?crynQQb pe cine ai facut tu 93 de pvpuri ..... i-ar te ti de omorat dorfi ? Quote
raw^ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ah good old times ventrilo chit-chatce e ventul de la et fara spamul pe care il faceam ?:( :)) Quote
make3 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ah good old times ventrilo chit-chatce e ventul de la et fara spamul pe care il faceam ?:( :))tu erai miezu acolo Quote
raw^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tu erai miezu acoloam intrat ieri peste canalu unde era cb la sr ... :))tallman fierbea acolo :angry1: Quote
andix3x Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Raw sper ca nu le cantai o manea ?:)) Dorfi in low C cu jewels de la Elpy.Deci asa faci tu pvp adevaratule :)) ,si eu care ma gandeam ca stai prin gludio la " wtb pvp " :) ..Daca chiar vrei sa vezi cum fac eu pvp, cum ma vad enemy le crapa inima instant, lesina pe tastatura, intra in agonie si mor!Pai cum sa nu crape cand tu in mijlocul pvp`ului dai bsoe ... Quote
raw^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Raw sper ca nu le cantai o manea ?:)) Deci asa faci tu pvp adevaratule :)) ,si eu care ma gandeam ca stai prin gludio la " wtb pvp " :) ..iti dai seama ca le cantam manele! fara numar fara numar fara numar... numaratoarea de la oly :)Daca chiar vrei sa vezi cum fac eu pvp, cum ma vad enemy le crapa inima instant, lesina pe tastatura, intra in agonie si mor! Quote
kBm Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mare mare mare mare maaaaaare bestie raw asta!!!111ununu Quote
andix3x Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mare mare mare mare maaaaaare bestie raw asta!!!111ununuAnihileaza`l valorosule :violent: , dute la el prin spate ...ii arati colantii tai de la d&g , apoi cele 2 " tricoaie " de pe tine , si cerceii de la kelvin klein , frizura a la roxy manelista ...o sa o ia la fuga garantat :) .. Quote
raw^ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Anihileaza`l valorosule :violent: , dute la el prin spate ...ii arati colantii tai de la d&g , apoi cele 2 " tricoaie " de pe tine , si cerceii de la kelvin klein , frizura a la roxy manelista ...o sa o ia la fuga garantat :) ..oh nu! am sa-mi cumpar bsoe: to mall QQ Quote