wank Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cum frate sa fi atat de calic ?a spart unu din clan am la +10 ... omfg .... am+9 era deja s80++ Quote
Iverson Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ce sa le ceri ba? disperati vor +16 , oricum tot degeaba e bigy si cu am +10 si cu am clean ahahhaha Quote
xIcarus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Da, ca ala care a spart db +15 pt +16. Dude db +15 e deja 1-crit anything. Mai bagi un draconic set +4/3 si un ant queen eventual un baium also si ce mai vrei? Pt ca lumea cand te vede cu db +15 iti baga epice la greu ca sa fii teh win.Daca nu ma insel jocul poate rula si fara texturile alea :).Oricum e de preferat sa iei de pe odc fisieru ala si sa-l inlocuiesti.Nu stiu sigur, dar nu cred. Eu le-am scos odata si tot incarca texturile, adica le scoteam si nu se schimba absolut nimic. Quote
wank Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a fost +14-15 cred sau +13-14 oricum nu la avut mai mult de +14.si db e 66% si am e 44% so .. Quote
xIcarus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 si db e 66% si am e 44% so ..De cand? E 66% all be serious. Quote
andix3x Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 2nd coming of the full c4. No bullshit. Asteptam doar sa bage new version pe retail sa nu zica ca avem exact same version ca ei. O sa fie beta ? si cat o sa fie acea perioada?sup ? :> Quote
kBm Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 O sa ziceti ca sunt retardat... da daca aveam io DBu la +15 bagam in el pana la +17 ( am un fetish cu numaru asta :)))) ) Quote
wank Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 lol, de ce sa fi retardat pentru asta ? sunt pixeli wtf ... azi am farmat cel mai mult de cand joc l2. 865 molari [ am luat 340k adena, viata mea ] 400 torch + 40% la lvl 76 pe viitorul pof +scoala +doctor ------- daca vrei se poate ^_^ . Quote
jimmy89 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 da ?! si eu azi am facut 3% si primul loc pe buc #3 :))) Quote
wank Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 hehehe parca ziceai ca le-ai mai uitat cu cs-ul :D !! Quote
jimmy89 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 probabil ca e ca mersul pe bicicleta :Pdar daca nu practici mereu, il cam uiti... ca nu mai jic cum jucam odata :x Quote
Iverson Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 diferenta intre db +7 si db +10 e 40 p atk + glow crezi ca merita ? sa risti +15 +16? ( in afara de "flames" alta mare diferenta nu e ) Quote
andix3x Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 O sa ziceti ca sunt retardat... da daca aveam io DBu la +15 bagam in el pana la +17 ( am un fetish cu numaru asta )) )Cum sa te facem mah retardat ? Noob sigur ca da , dar retardat never ...ce fetish ai mah ?=))) Wtb cs for dummies tutorial plix :D ... cry merge ? ^_^ Quote
kBm Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Iverson normal ca se merita... ca e Glowu ala care creste valoarea. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 diferenta intre db +7 si db +10 e 40 p atk + glow crezi ca merita ? sa risti +15 +16? ( in afara de "flames" alta mare diferenta nu e )dworf nebun :> :> ....glow > all <3 <3<3 <3 my AM :)) :starwars:Btw la OE am scos 3 +7 din 13 ... una am spart-o si au ramas 2..una pt mine, una pt el ....iar el nu a suportat concurenta lu biggy :)) si a dat in ea....si s-a spart...a mea inca traieste...si e frumoasa foc :X:XPS : vad mai in spate ca se vorbeste de AM +10 ...nu cred ca e pe dex :) maxim la AM e una +8 ....apoi cateva +7 ... nu a fost niciodata +9 pe server (poate doar la GM ) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nu am eu treaba cu hero :) ... + ca joc destul de putin pe necro ..ar trebui sa il fac macar 82 ca sa fiu tare la oly , dar nu stau de farm....sesiune + la vara nu o sa pot juca vreo cateva luni :) poate la iarna Quote
raw^ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 dworf nebun :> :> ....glow > all <3 <3<3 <3 my AM :)) :starwars:Btw la OE am scos 3 +7 din 13 ... una am spart-o si au ramas 2..una pt mine, una pt el ....iar el nu a suportat concurenta lu biggy :)) si a dat in ea....si s-a spart...a mea inca traieste...si e frumoasa foc :X:XPS : vad mai in spate ca se vorbeste de AM +10 ...nu cred ca e pe dex :) maxim la AM e una +8 ....apoi cateva +7 ... nu a fost niciodata +9 pe server (poate doar la GM )a fost am +9 pe dex, dar acel om RETARD dupa parerea mea a spart-o la +10totusi atatea luni de munca si kristos nare nimic acum? :)) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a fost am +9 pe dex, dar acel om RETARD dupa parerea mea a spart-o la +10totusi atatea luni de munca si kristos nare nimic acum? :))are una + 5 :) care o avea dinainte .... eh..ce luni de munca ? ce am facut noi ...in 3 sapt maxim le ai toateeu am pus 37 ews....facute in max 5 zile. .cu tot cu cumparatu lor :) ....2 zile ketra = draco armor , 2 zile rift +nebunie = db +6 :)) = maaany ews ... Quote
wank Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 aren't you guys boored of farming ? :ceuameni: eu mi-am facut pof, main target archer 76 [ iop after ] si incepem operatiunea stones/dynasty parts. in maxim 2 saptamani intentionez sa am 76+ :-<pasarel, kbm, jucati de va spargeti :)) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 aren't you guys boored of farming ? :ceuameni: eu mi-am facut pof, main target archer 76 [ iop after ] si incepem operatiunea stones/dynasty parts. in maxim 2 saptamani intentionez sa am 76+ :-<pasarel, kbm, jucati de va spargeti :))Din cate am inteles nu merita farmat in iop acum , cica in HB island pica mai bine alea...e mai bun farmu :)Mai am eu farmeri nebuni de iop in clan ...cu cate 20k de green sau yellow seeds :blink: ...si mai zic de mine ca-s farmeritza :-j Calculase cl'u'meo odata ...cica pt dinasty heavy set ( cred ca recipe doar..una pt fiecare parte ..fara a exclude sansa de a lua fail :)) ) trebuie : 18k yellow , 9k green , 6k blue , 4k red , 83 white , 47 black ( ultimele 2 cred ca sunt de la rb )Deci....oooooo gramada de farm !!! ... :)) Nu cred ca o sa ma inghesui sa imi fac dinasty ( oricum ...pana baga ai nostrii pe dex ^^ or sa farmeze copii mei in HB island ^^) Quote
jimmy89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 aren't you guys boored of farming ? :ceuameni: eu mi-am facut pof, main target archer 76 [ iop after ] si incepem operatiunea stones/dynasty parts. in maxim 2 saptamani intentionez sa am 76+ :-<pasarel, kbm, jucati de va spargeti :))gata farmere ? te lasi de SH ? :D Quote
wank Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 eh inge stai calma, ca OtttO nu mai e nimeni pe dex, are peste 60k yellow green, are cam 120-140k seeds adunate. din ce vbeam cu cineva, are gata seeds si ce mai trebe pentru 2 dynasty seturi [ cu parti incluse ], mai trebuie doar rb'ii omoriti.oricum are toate sansele sa fie primul cu dynasty :).jimy, nu, doar asa ... momentan, oricum ma cam seaca, ca nu am unde sa fac 52-61 ...kbm e vacanta ba, sau esti la vreo olimpiada de vara ? Quote