Batushai Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 @SilenR am instalat ultimul directx de unde ai spus...si nu e nici o diferenta, la fel imi face figuri @Buugy da, ai dreptate, stiu ce zici, dar de fiecare data cand am tras driverele de pe net, nu am avut nici o problema, chiar mi-a parut bine In concluzie, chiar nu stiu ce sa mai fac, tot la fel face figuri :( -------------------------------------------------------------------------------- Ok...am sters toti registrii, orice fisier cu numele "Lineage" prin calculator, am reinstalat jocul din nou...si ghici ce ! Tot la fel face figuri #-o Eu stiam ca...dupa ce dadeam cu updater-ul..la sfarsit trebuia sa apara ceva de genul "*You have to restart your PC, so that the programs would work" si ieri, dupa ce am sters system-ul oficial si am instalat updaterul, la sfarsit mi-a aparut o fereastra care m-a intrebat daca vreau rr la pc pentru prima data, am dat yes..dar se blocase pc-ul si a trebuit sa il rr 'manual' si de atunci nu mai apare chestia aia. :blink: Chiar nu stiu ce sa ii mai fac Quote
Forbidden Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ai incercat sa scrii acel text din eroare sa o parte din el pe google? Astfel o sa gasesti solutia pe un forum lineage, sigur mai este cineva cu aceeasi eroare. Quote
kBm Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mie imi place la PWu meu ca omor support/alt daggeri/magi/arcasi si de restu pot sa fug :)).Doar sa prinzi letala sa ii bati :) Quote
Batushai Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hmm.@Forbidden nu a fost o idee buna intr-adevar..am scris o bucatica din aia si am gasit un reply de la un tip care spunea ceva de genul : "daca folosesti o placa dual core, dute in system si dezactiveaza sa folosesti amandoua parti deodata" Ehm...nu stiu ce sa zic, in mare parte nu prea l-am inteles..dar daca are cineva vreo idee..:D Quote
xIcarus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mie imi place la PWu meu ca omor support/alt daggeri/magi/arcasi si de restu pot sa fug :)).Doar sa prinzi letala sa ii bati :)Nu neaparat lethala. Daca dai peste un tyrant prost stai calm ca il aranjezi bine. Sau tin minte ca am folosit odata cp-ul unui glad impotriva lui. L-am caftit numai cu backstab, atat de muci era. A murit cu cam 90% cp, l-am scazut din normal hits :))Auzi ma dadeam trick sau bluff si ala statea ca prostu si se uita cum il prind la back. Quote
Razvan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Hmm.@Forbidden nu a fost o idee buna intr-adevar..am scris o bucatica din aia si am gasit un reply de la un tip care spunea ceva de genul : "daca folosesti o placa dual core, dute in system si dezactiveaza sa folosesti amandoua parti deodata" Ehm...nu stiu ce sa zic, in mare parte nu prea l-am inteles..dar daca are cineva vreo idee..:Dctrl+alt+del , deschizi la procese, dai click dreapta pe l2, set affinity -> debifezi un procesor daca ai 2asta ti-a zis ;)@kaboom.. mie imi place bd-ul meu.. stai la party, iar cand vezi ca ai tai incep sa pice ori fugi (daca nu e niciun dagger/he care sa te fugareasca), ori bsoe.. ;) Quote
lukz0r Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 salutare tuturor jucatorilor de lineage 2 :) as dorii si eu un server pe care sa ma apuc :) ceva cu xp mic si o comunitate dragutza xD si daca ati putea sa imi dati si ceva hinturi despre ce as putea sa imi fac :)@Va multzumesc anticipat ! Quote
kBm Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 @SilenR : nu cred ca HE e o amenintare la capitolu fugit(daca nu ma insel are cu 2 speed mai mult BD-ul)... probabil PR/SR :D.@Icarus:se presupune ca tyrantul respectiv nu e retardat mintal... ptr ca in caz contrar ramane cu full hp,si in legatura cu trick/switch la ch buffs nu prinzi. Quote
xIcarus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nu stiu ce au mai facut retardatii astia cu saracul trick/switch pe retail. Cica mental shield rezista trick. Si cica land rate base de 50%. Fugi ma de-aici ca in c5 era 80% fara sa poata fi resisted. De bluff ca l-au facut un jeg stiu, abia daca iti mai ia targetul acum. In c5 era 100% target remove + turn si adaugi si sansa de stun. Oricum parerea mea personala este ca au facut daggerii mult mai buni pentru mass pvp dar i-au facut un cacat in pvp. Pe scurt le-au marit dps-ul foarte mult si le-au scazut land la trick/switch/bluff. Faza naspa este ca in gracia2 focus death si power nu mai dau +90% si +60% :) Ca sa vezi ce sparti sunt, acum dau doar +70% si +40%. Si au bagat si chant of protection si GHICI cum faci un cacat in mass pvp cand targetul are chant of protection, cov si gshield. Si GHICI cum mai si mori in doua secunde din moment ce cov in mass pvp nu iei, iei powi. Numai prostii au bagat in jocul asta. Ah da ati vazut cum sunt noile prophecies? Eu gracia final nu joc, asta sa fie clar. Pof cu powi sunt aproape identice cu cov de acum, EXACT, AMBELE scad 20% speed. Koreeni batuti in cap. Acum toate profetiile scad 20% speed ca sa lase daggerii de izbeliste asa. Quote
jimmy89 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 daca nu ai speed sa il ajungi, dai shadow step, si gata :D Quote
Guest dahuno Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 (edited) Warn lvl up pentru reclama Edited May 27, 2009 by Forbidden Quote
kBm Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFF VIATA MEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF INIMA MEA! [ personal cred ca interlude era o cronica echilibrata...de aici au inceput balariile... au bagat tot felu de lucruri noi,clasa aia de berze si alte rahaturi ] Quote
Razvan Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sau dai ud si res la cardi/ee, nu ? nea ...ce ress la healeri ma esti sanatos? :))eu jucam pe bd, darkel pe pp/sorc dual box, dee pe sws/sh dual box, plus altii care mai veneau, de obicei nukeri/tanci.. daca ii dadeam ress sau nu crezi ca avea vreo relevanta?@SilenR : nu cred ca HE e o amenintare la capitolu fugit(daca nu ma insel are cu 2 speed mai mult BD-ul)... probabil PR/SR :D.@Icarus:se presupune ca tyrantul respectiv nu e retardat mintal... ptr ca in caz contrar ramane cu full hp,si in legatura cu trick/switch la ch buffs nu prinzi.he are dash1 de aia ;)@kaboom perfect deacord.. de asta m-am lasat si eu de lineage.. auzi tu clasa cu o aripa.. Quote
xIcarus Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Lasa ca is faine gainile alea orice ziceti voi. Jucati berserker and check. E una dintre cele mai bune clase pt pvp. Quote
Buugy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 uuuuuuu :P Ce mai facetiiiii ? :X :PDido mai traiesti? Ai dat si tu pe la coltul celor cu valoare mai mare ca a lui kbm :wub: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 hihiih :D traiesc..ofc...doar ca..nu am mai intrat pe aici :P Quote
xIcarus Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Chiar ma miram pe unde ai disparut :DUltima oara cand ai dat pe-aici faceai dc robe +6 :)) Ti-a iesit? Quote
Aenon Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ultima oara cand ai dat pe-aici faceai dc robe +6 :)) Ti-a iesit?parca erau gloves :)) tin si eu minte discutia . Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 hihih :D ...da..am setu de mult :P ..am facut multe de atunci :D ehe ^^ ...acu lucrez la tts set+6 (il am +5..dar vreau bigger) ..si in curand dau un mass OE cu cineva in 12 AM :Dcu kbm am vb pe serv :P trebuia sa zici si tu ceva :)) daca m-ai vazut ^^ Quote
wank Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 asl pls inge, daca nu faceti macar una +7 ... e fail Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 trebuie 2 :P ...avem deja una +6 :) .. si 11 clean ..si vre'o 50 ews..mai strangem un pic si dam in ele Quote