Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

oh noez it's the roflmaochopper =O

sugestii pentru dye de sws?sau e perfect de la natura ?:P

+5str-5con si daca ai fb+focus e chiar super! :> +5con-5dex nu se mai merita ca nu mai faci pe tanku ca pe interlude :P

Posted

+5str-5con si daca ai fb+focus e chiar super! :> +5con-5dex nu se mai merita ca nu mai faci pe tanku ca pe interlude :P

da, lol, te duci sa bati robe users =))

Posted

Bai cry ai tu ceva cu scaderea dexului :))

Eu recomand +5 con -5 str +4 wit -4 int.

Pai ai base dex foarte mare, poti fi folosit ca puller deci speed e folositor, iar apoi poate mai porti si cate un scut, dex influienteaza si def rate plus atk speed. Ma rog, eu asa l-as folosi :-?

Ah si sa nu uit, contrar credintei normale, nu folositi dagger decat vs nukeri pentru ca aveti sansa mai mare sa-i intrerupeti. Si asta in self buffed sau in oly, ca in fullbuff nu ii intrerupeti nici pe dracu.

Posted

Bai cry ai tu ceva cu scaderea dexului :))

Eu recomand +5 con -5 str +4 wit -4 int.

Pai ai base dex foarte mare, poti fi folosit ca puller deci speed e folositor, iar apoi poate mai porti si cate un scut, dex influienteaza si def rate plus atk speed. Ma rog, eu asa l-as folosi :-?

Ah si sa nu uit, contrar credintei normale, nu folositi dagger decat vs nukeri pentru ca aveti sansa mai mare sa-i intrerupeti. Si asta in self buffed sau in oly, ca in fullbuff nu ii intrerupeti nici pe dracu.

nu recomand +5con-5str... pentru ce iti trebuie aproape 15k hp la full buff pe swm ? Eu cred ca mai folositor esti daca esti ofensiv cu sws/bd poti face mai mult decat un swm lent dar cu hp mult

Posted

nu recomand +5con-5str... pentru ce iti trebuie aproape 15k hp la full buff pe swm ? Eu cred ca mai folositor esti daca esti ofensiv cu sws/bd poti face mai mult decat un swm lent dar cu hp mult

noroc ca nu esti sws main #-o

hai xicarus ca elfu are speed la greu, iar evasion nu cred ca ii trebuie Oo

Posted

Evasion nu. Dar speed si atk speed da. Asa sunt eu, niciodata nu scad speed. Si avand in vedere ce partz de base str are (cel mai mic dintre fighteri), crede-ma ca nu pierzi mult.

@raw: nup, crede-ma ca +con > +str/+dex in pvp. Iar in mass trebuie sa rezisti pentru ca pot sa te prinda la stransoare si cu dexul tau, plus sowind fugi de rupi pamantul.

Posted

IPB Image

dex forums e de vina :(

=))

In pvp setupul defensiv castiga totdeauna :) Dagger vs dagger, unu dance of fire si dance of fury, iar celalalt song of earth si song of vitality. Eu bag banii pentru cel cu songs.

Posted

Si eu da aici era vorba de dat cu ciomagu.... nu de dance vs song...capitol in care Sws-ul e cel mai prost fighter cu siguranta

Posted

Yep, true.

TO LOGIN YOU HAVE TO USE FIREFOX OR Google CHROME!

SORRY FOR THE INCONVENIENCE!

Hail the inapti... Folosesc opera. La ce rahat se gandesc astia? :-j

Posted

Evasion nu. Dar speed si atk speed da. Asa sunt eu, niciodata nu scad speed. Si avand in vedere ce partz de base str are (cel mai mic dintre fighteri), crede-ma ca nu pierzi mult.

@raw: nup, crede-ma ca +con > +str/+dex in pvp. Iar in mass trebuie sa rezisti pentru ca pot sa te prinda la stransoare si cu dexul tau, plus sowind fugi de rupi pamantul.

cine sa ma prinda la stramtoare? arcasi care dau critical hit 500 ? nu mai ei nevoie asa mare de con... bine normal ca trebuie sa rezisti dar la ce dmg iti iei sincer sunt tot timpul ultimul care moare

Posted

De obicei singerii se omoara ultimii pentru ca sunt rezistenti si useless la dmg. Pana si tancul moare inaintea ta ca mai ia dmg din cat intra intre si da mass hate.

Oricum la capitolul dps sws e clar cel mai slab din toti fighterii in mass pvp. Deci decat sa cresti nimicul, mai bine cresti ce ai cat de cat, si anume longevitatea. Treaba ta e sa mai bagi cate un hamstring in aia care fug, sa te mai bagi intre si sa dai un psycho symphony, in orice caz nu sa dai dmg. De aia +con e cel mai fit.

Posted

Momentan Breka's Stronghold.Te astept sa te omor in stil original si sa te pun si pe youtube sa te vada baietii.

lasa ca vin eu cu pr`ul meu original :)), stii ca am haine de la d&g si adidasi puma nu ?;;) ...sa nu mai zic de sapca nike cu +1000 % valoare ;;) ...

Da-o dracu de treaba.... SWM ofensiv?????????) In curand o sa folositi TK la partyuri de gang.

Am un filmulet in pc...un swm fara epice si cu buffs de bd/pp si un cardi + inca un party omoara 3 party`uri inamice cu vreo 2 eroi ... Hydropwnz de pe official daca a auzit cineva de el ...Swm poate fi folosit ofensiv....insa trebuie sa fii noobish ca sa folosesti swm cu arc in locul unui arcas ...