Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

kbm, ai trecut si tu in randul oamenilor seriosi, incepand cu avatarul?

mama ce plictiseala la baium ... creed si-au trimis puradeii la dormit, si la 3-4 dimineata iar il omoara fara pvp ... very professional :/

Posted

kbm, ai trecut si tu in randul oamenilor seriosi, incepand cu avatarul?

mama ce plictiseala la baium ... creed si-au trimis puradeii la dormit, si la 3-4 dimineata iar il omoara fara pvp ... very professional :/

shizz aici , ce zici tu cry ? fara pvp ? :D au fost 5 pvpuri aseara

Posted

Pe ce server joci chico?

Trebuia sa taci si sa zici da. :D Raidarise, un java nenorocit (10x cu 300% vitality, deci 30x in full vitality) si am membri care stiu pvp dar la leveling heh. Hr-urile astea...

Si nu prea-s organizati. Le zic sa faca aia, ei fac cum ii taie capul. Faza e ca le iese.

Posted

Daca nu ai un aer de Che Guevarra.... ce sa iti fac :)... nu toti au stofa de dictatori.Nu esti sanatos daca joci pe serv ala :)).

Posted

E fainut. Dar a plecat nekys, coderul. M-am mutat acolo pentru ca e nou si aveam nevoie de un server nou ca sa ne descurcam de la 0, nu cu spoil sop in branded like a chinese farmer and get 124094kkkkk.

Craft, spoil, fiecare cu matsurile lui, etc... Al doilea motiv pt care m-am mutat a fost ca (virgula) coderul a facut Raidfight, care e un java foarte bun, am jucat si acolo.

Posted

cabron , de cand esti cu tony montana ? macaronarule ma primesti si pe mine in ek plix plox ? am talent si valoare care este cele mai tare :D ...

P.S ciupericile de dupa ploaie sunt cele mai misto...nici nu a facut bine protectie ca deja e hack`uit :)) ....

Eu tot timpul am fost un om serios.

ca si mine de altfel .

Icarus tot nu te`ai lasat de raidarise ala ?

Cry ultima oara cand ai intrat pe acc meu mai aveam carpele pe mine ? eu am dat unistal la l2 :-s ....

le : Oke cichita :) ..

Posted

Daca ai vedea cata competitie avem din cauza unui flamer... E cam tot serverul vs us, mai putin 2-3 clanuri, unul din alianta si celalalte neutre, sau care ii urasc pe aia.

Posted

Kayo lvl 18 future Plains Walker is ready to f*ck dex archers :)) [ cu 500.000.000 cu economia asta nu am bani de nimic :| ]

Posted

Momentan Breka's Stronghold.Te astept sa te omor in stil original si sa te pun si pe youtube sa te vada baietii.

PS:Si voi va luati crit eror din 20 in 20 de minute de la serveru' vietii?

Posted

Ce ma? Celes s-a deschis acum cat timp de sunt deja hero?

Wtb kBm location ;;) ...vrei sa te ajut la (d)lvl ?

@silen ce e ala mah ? mai bine as juca mario online /zuma in multiplayer

Icaruse macar aveti n00bless ?

Lucram la sub. Imi mai trebuiesc toi bosses pe care ar trebui sa-i fac in seara asta daca ajung in timp.

Posted

Ce ma? Celes s-a deschis acum cat timp de sunt deja hero?

Lucram la sub. Imi mai trebuiesc toi bosses pe care ar trebui sa-i fac in seara asta daca ajung in timp.

S-a deschis acum o luna pe 10 aprilie. Nolifing mod on!!

LE: E x7

Posted

no hard feelings, mkay ? :crazy2:

/CARE FORCES ON THE WAY!

...............___@@@__

......_____//____?____\______

----o--------CARE-POLICE----@)

-----`--(@)=====+====(@)-

______...............@@@.......

_____/... /____/_\____/|\__\\

_____|......CARE SWAT VAN...|

_____\-((@))((@))-----((@))-/