wank Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 kbm, ai trecut si tu in randul oamenilor seriosi, incepand cu avatarul?mama ce plictiseala la baium ... creed si-au trimis puradeii la dormit, si la 3-4 dimineata iar il omoara fara pvp ... very professional :/ Quote
Iverson Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 kbm, ai trecut si tu in randul oamenilor seriosi, incepand cu avatarul?mama ce plictiseala la baium ... creed si-au trimis puradeii la dormit, si la 3-4 dimineata iar il omoara fara pvp ... very professional :/shizz aici , ce zici tu cry ? fara pvp ? :D au fost 5 pvpuri aseara Quote
wank Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 azidimineata poate ... eu la 1 am iesit, presupuneam ca iar il pierdem, si sa stau pana la 5 sa-l pierd, mai bine nu :D Quote
xIcarus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pe ce server joci chico?Trebuia sa taci si sa zici da. :D Raidarise, un java nenorocit (10x cu 300% vitality, deci 30x in full vitality) si am membri care stiu pvp dar la leveling heh. Hr-urile astea...Si nu prea-s organizati. Le zic sa faca aia, ei fac cum ii taie capul. Faza e ca le iese. Quote
kBm Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Daca nu ai un aer de Che Guevarra.... ce sa iti fac :)... nu toti au stofa de dictatori.Nu esti sanatos daca joci pe serv ala :)). Quote
xIcarus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 E fainut. Dar a plecat nekys, coderul. M-am mutat acolo pentru ca e nou si aveam nevoie de un server nou ca sa ne descurcam de la 0, nu cu spoil sop in branded like a chinese farmer and get 124094kkkkk. Craft, spoil, fiecare cu matsurile lui, etc... Al doilea motiv pt care m-am mutat a fost ca (virgula) coderul a facut Raidfight, care e un java foarte bun, am jucat si acolo. Quote
kBm Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nu stiu... io n-as avea incredere sa joc pe servere dastea aparute ca ciupercile dupa ploaie. Quote
andix3x Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 cabron , de cand esti cu tony montana ? macaronarule ma primesti si pe mine in ek plix plox ? am talent si valoare care este cele mai tare :D ...P.S ciupericile de dupa ploaie sunt cele mai misto...nici nu a facut bine protectie ca deja e hack`uit :)) ....Eu tot timpul am fost un om serios.ca si mine de altfel . Icarus tot nu te`ai lasat de raidarise ala ? Cry ultima oara cand ai intrat pe acc meu mai aveam carpele pe mine ? eu am dat unistal la l2 :-s ....le : Oke cichita :) .. Quote
kBm Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu nu sunt CU tony montana.... io SUNT Tony Montana.OKE? Quote
xIcarus Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Taci ma ca am facut 3rd azi, incerc de vreo 2 sapt sa-l fac :))))))))))))))Am crescut alte chare pt ca ne-am pregatit de raids. Quote
kBm Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Icarus vrea sa puna monopol pe serveru ala parasit =)) Quote
xIcarus Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Daca ai vedea cata competitie avem din cauza unui flamer... E cam tot serverul vs us, mai putin 2-3 clanuri, unul din alianta si celalalte neutre, sau care ii urasc pe aia. Quote
Razvan Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 s-a deschis acum 2 zile :))http://luna.gpotato.com/asa ceva joc acum cu prietena.. care se baga sa lase un pm :)) Quote
kBm Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kayo lvl 18 future Plains Walker is ready to f*ck dex archers :)) [ cu 500.000.000 cu economia asta nu am bani de nimic :| ] Quote
andix3x Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wtb kBm location ;;) ...vrei sa te ajut la (d)lvl ? @silen ce e ala mah ? mai bine as juca mario online /zuma in multiplayer Icaruse macar aveti n00bless ? Quote
kBm Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Momentan Breka's Stronghold.Te astept sa te omor in stil original si sa te pun si pe youtube sa te vada baietii.PS:Si voi va luati crit eror din 20 in 20 de minute de la serveru' vietii? Quote
Wonderer Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 hahahha top ally de pe celes ...7 hero seturi de s ... noi 2 party in a/b si le-am luat partisan :rofl1: Quote
xIcarus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ce ma? Celes s-a deschis acum cat timp de sunt deja hero? Wtb kBm location ;;) ...vrei sa te ajut la (d)lvl ? @silen ce e ala mah ? mai bine as juca mario online /zuma in multiplayer Icaruse macar aveti n00bless ?Lucram la sub. Imi mai trebuiesc toi bosses pe care ar trebui sa-i fac in seara asta daca ajung in timp. Quote
Buugy Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ce ma? Celes s-a deschis acum cat timp de sunt deja hero? Lucram la sub. Imi mai trebuiesc toi bosses pe care ar trebui sa-i fac in seara asta daca ajung in timp.S-a deschis acum o luna pe 10 aprilie. Nolifing mod on!!LE: E x7 Quote
xIcarus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 What the fuck!? Cum ba pe un 5x sa faci hero intr-o luna? Thuamne ce oameni! :| Quote
xIcarus Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 no hard feelings, mkay ? :crazy2:/CARE FORCES ON THE WAY! ...............___@@@__ ......_____//____?____\______ ----o--------CARE-POLICE----@) -----`--(@)=====+====(@)-______...............@@@....... _____/... /____/_\____/|\__\\ _____|......CARE SWAT VAN...| _____\-((@))((@))-----((@))-/...............___@@@__ ......_____//____?____\______ ----o--------CARE-POLICE----@) -----`--(@)=====+====(@)-Pmfun rocks ffs :))) Quote