Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Back si forward daca ai. Alea nu fac nimic in l2. Eventual butonul ala care se vrea 'menu' dar cum n-am softul de la mouse I'm sorry.

Cp pot si gcp pot :-? Si shadow step.

Posted

Da nu e nevoie sa utilizati 3rd... bine e mai usor asa.Da iti faci macro pe primu rand cp mari , pe al doilea rand cp mici si apesi si tu :).

Posted

m-am razgandit, mai demult postasem lineage2, acum cred ca cel mai reusit mmo este age of conan, cel mai realistit si complet. [ parerea mea ]

Daca l`am convins pe cry pot sa conving pe oricine :tiphat: ..

Da nu e nevoie sa utilizati 3rd... bine e mai usor asa.Da iti faci macro pe primu rand cp mari , pe al doilea rand cp mici si apesi si tu .

De ce server vorbesti ? :)) ...as i know ...nu a luat nimeni bann pentru 3rd party programs , dar nici nu prea incearca lumea...nu am vazut prea multe walkere ..

Cp pot si gcp pot Si shadow step.

prefer un dash +sute de cp pots :) ...

Posted

Azi mi-am reinstalat Lineage2 dar nu stiu de ce texturile arata de parca ar fi software, ma poate ajuta cineva?

Imagine IPB

la ce te referi? "texturile arata de parca ar fi software"

Posted

ma refer la drumul pixelat adica patratele

ah :P

e chair simplu, uitate la optiuni la video, esti pe low details, toate optiunile iti sunt pe lowest

Posted

imperial crusader set

dual tallum*dakr legion blade

+5str-5dex

+4con-4dex

-9 dex? Mi se pare cam drastic... Eu as merge pe +5 con -5 str +4 wit -4 int si atat.

Posted

de ce icarus - str ? si de ce + wit ?

ca si dark elf, e pacat sa scazi din str, si dupa cum sti, dark elfe are dex de baza relativ scazut, si -9 nu se simte, in plus, tu esti suport, trebuie sa rezisti :) nu sa folosesti magic skills and crap, si in plus si dmg'ul conteaza, daca ai un aq si ic set + duale +4 S, dai dmg superb :).

ma rog, parerile pot fi impartite

Posted

Whoa cry stai asa putin. Base dex e doar cu 1 punct mai mic decat base dex al unui elf. Compara cu human dwarf si orc, unde base dex chiar e mic. Eu niciodata nu scad dex pe un dark elf.

Pai hai sa luam cateva situatii. Zici ca trebuie sa rezisti. Bun. -str nu iti scade nimic din rezistibilitate. Doar iti da putin dmg in plus. Acelasi dmg in plus il iei daca nu ai fi scazut dex.

Deci am zis ca +con din start fara niciun comentariu. In s-grade, pierzi aprox 150 patk base din -5 str. Un +5 str iti aduce la fel in jur de 150 gain. Dar un -9 dex iti ia de sub picioare aproape 50 atk speed si 11 speed. Ca battle stats, cu +4 str -9 dex ai dps 186, fara dyes ai 208. Cu -5 str for con ai 180. Diferenta in dps nu e mare deloc. Dar pierzi si speed, tine minte.

Depinde si de preferinte. Dar in legatura cu +wit sa stii ca te inseli foarte tare. Tu stii ce diferenta face hex si power break in pvp si chiar si in mass? Ia gandeste-te cum ar fi daca toti dancerii ar sta in spate si s-ar feri. Acum ia gandeste-te daca toti ar baga hex ca spartii si chiar s-ar implica in lupta. Bd-ul e un tank mai putin rezistent dar cu dmg mai mare. Tine si minte ca wit iti sporeste si root/sleep resist. Nu mult, un +4 face cam 8-10% dar e ceva.