CryNow Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Sry kkm nu alt buton cu CP CP CP, se foloste macro toogle, adica mouse 5 si spam cp tu doar pic target si hit hit.dezvolta Quote
xIcarus Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Al dracu chiar mi-a dat idee sa fac macro-uri si pe mouse buttons. Cum de nu m-am gandit la asta? Oo Quote
Lasher_ro Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Si unde anume le pui pe mouse ? Toate butoanele fac deja ceva :| Quote
xIcarus Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Back si forward daca ai. Alea nu fac nimic in l2. Eventual butonul ala care se vrea 'menu' dar cum n-am softul de la mouse I'm sorry. Cp pot si gcp pot :-? Si shadow step. Quote
Buugy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Cineva s-a prins. Era faza aia cu fara 3rd part programs etc., de asta nu am zis cum. Quote
kBm Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Da nu e nevoie sa utilizati 3rd... bine e mai usor asa.Da iti faci macro pe primu rand cp mari , pe al doilea rand cp mici si apesi si tu :). Quote
make3 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 arata mie unu care a luat ban pentru 3rd... pwlii mele ? Quote
CryNow Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hai ba traivar nepotii dati un cont de pof, in 2 saptamani fac 0-78 !!! si dupa va las, come on, make me become a 13h he role-playing per day :-< Quote
eXy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Hello am si eu o intrebare stie careva un build bun pt BD max lvl ? cu tot cu set weapon si dyes? Quote
CryNow Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 imperial crusader setdual tallum*dakr legion blade+5str-5dex+4con-4dex Quote
jimmy89 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 imperial crusader setdual tallum*dakr legion blade +4edit :Ddespre dye... nush ce sa zic... asa ca mai bine eu nu bag :D Quote
CryNow Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 alea-s cele mai bune dyes. am 13.5k hp la full buff si in plus -9 dex nu se simte prea multhai cu pofu :( Quote
andix3x Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 m-am razgandit, mai demult postasem lineage2, acum cred ca cel mai reusit mmo este age of conan, cel mai realistit si complet. [ parerea mea ]Daca l`am convins pe cry pot sa conving pe oricine :tiphat: ..Da nu e nevoie sa utilizati 3rd... bine e mai usor asa.Da iti faci macro pe primu rand cp mari , pe al doilea rand cp mici si apesi si tu .De ce server vorbesti ? :)) ...as i know ...nu a luat nimeni bann pentru 3rd party programs , dar nici nu prea incearca lumea...nu am vazut prea multe walkere .. Cp pot si gcp pot Si shadow step.prefer un dash +sute de cp pots :) ... Quote
Raul Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Azi mi-am reinstalat Lineage2 dar nu stiu de ce texturile arata de parca ar fi software, ma poate ajuta cineva? Quote
raw^ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Azi mi-am reinstalat Lineage2 dar nu stiu de ce texturile arata de parca ar fi software, ma poate ajuta cineva? la ce te referi? "texturile arata de parca ar fi software" Quote
raw^ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ma refer la drumul pixelat adica patrateleah :Pe chair simplu, uitate la optiuni la video, esti pe low details, toate optiunile iti sunt pe lowest Quote
Raul Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Aha merci #-o De cand nam mai jucat Lineage2 am si uitat ce face fiecare optiune la setari :-j Quote
Aenon Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 la ce te referi? "texturile arata de parca ar fi software"aripi...waat?WAAAAT? Quote
xIcarus Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 imperial crusader setdual tallum*dakr legion blade+5str-5dex+4con-4dex-9 dex? Mi se pare cam drastic... Eu as merge pe +5 con -5 str +4 wit -4 int si atat. Quote
CryNow Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 de ce icarus - str ? si de ce + wit ? ca si dark elf, e pacat sa scazi din str, si dupa cum sti, dark elfe are dex de baza relativ scazut, si -9 nu se simte, in plus, tu esti suport, trebuie sa rezisti :) nu sa folosesti magic skills and crap, si in plus si dmg'ul conteaza, daca ai un aq si ic set + duale +4 S, dai dmg superb :).ma rog, parerile pot fi impartite Quote
raw^ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ma plictisesc de moarte, fac trenuri prin it cu swsul am omorat un party intreg bleah :)) Quote
xIcarus Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Whoa cry stai asa putin. Base dex e doar cu 1 punct mai mic decat base dex al unui elf. Compara cu human dwarf si orc, unde base dex chiar e mic. Eu niciodata nu scad dex pe un dark elf. Pai hai sa luam cateva situatii. Zici ca trebuie sa rezisti. Bun. -str nu iti scade nimic din rezistibilitate. Doar iti da putin dmg in plus. Acelasi dmg in plus il iei daca nu ai fi scazut dex. Deci am zis ca +con din start fara niciun comentariu. In s-grade, pierzi aprox 150 patk base din -5 str. Un +5 str iti aduce la fel in jur de 150 gain. Dar un -9 dex iti ia de sub picioare aproape 50 atk speed si 11 speed. Ca battle stats, cu +4 str -9 dex ai dps 186, fara dyes ai 208. Cu -5 str for con ai 180. Diferenta in dps nu e mare deloc. Dar pierzi si speed, tine minte. Depinde si de preferinte. Dar in legatura cu +wit sa stii ca te inseli foarte tare. Tu stii ce diferenta face hex si power break in pvp si chiar si in mass? Ia gandeste-te cum ar fi daca toti dancerii ar sta in spate si s-ar feri. Acum ia gandeste-te daca toti ar baga hex ca spartii si chiar s-ar implica in lupta. Bd-ul e un tank mai putin rezistent dar cu dmg mai mare. Tine si minte ca wit iti sporeste si root/sleep resist. Nu mult, un +4 face cam 8-10% dar e ceva. Quote