Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pfff :( cum ma ? sa joace altu pe living legend carcalac ? :(

@ive, bravo lui, cum sa nu ne ia din moment ce se are bine cu amOEN ? :D naibii de se neb00ni <3 [ ce are :D ? ]

=)) pe mine si raw m-a luat la epici ba :))) din moment ce am FULL TTS SET :D

Posted

pfff :( cum ma ? sa joace altu pe living legend carcalac ? :(

@ive, bravo lui, cum sa nu ne ia din moment ce se are bine cu amOEN ? :D naibii de se neb00ni <3 [ ce are :D ? ]

=)) pe mine si raw m-a luat la epici ba :))) din moment ce am FULL TTS SET :D

pai normal , din moment ce am cel mai tare epic posibil (core) !

pacat ca nu am cumparat orfen cand aveam ocazia ... si bani :(

Guest adelin10
Posted

Imi zice si mie cineva cum pot sa joc...Lineage 2...unde imi fac cont mai exact...ca sa pot sa joc pe serveru official saupe cele private...oriunde...dar sa pot juca...:-(...please help...

Posted

@Raw din cate stiu eu un core e destul de scump.... si e de multe ori mai scump decat tts ring... deci nu ar fii o problema sa cumperi 1.... sau ma insel ?

Posted

@Raw din cate stiu eu un core e destul de scump.... si e de multe ori mai scump decat tts ring... deci nu ar fii o problema sa cumperi 1.... sau ma insel ?

crezi ca s`a obosit sa calculeze? :))

Mai ce mai e pe dex ? ruleaza ek din nou ?

pfff cum ma ? sa joace altu pe living legend carcalac

E sad , e ca si cum ar juca moartea18 pe contul lui aao :)) ...

Posted

e vreo 300 parca habar nam, dar tts ring o ajuns la 100kk unsealed etc etc... nu dau atat pe el :))

oricum nu-mi pasa de l2 ... la cat joc eu acum

Posted

iti faci hocai, nebune ? sau ramai la dark side, si faci pereu ? :))

imi dai pof ? fac hokai, m-am plictisit de dark elf.

ai pof ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? pwetty pls ;;)

kbm esti un hater, e muiere ma !! nu barbat [ ala arata aiura, intr-adevar ]

Posted

ai pof ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? a ? pwetty pls ;;)

da clar muierea e baza.. ca abia tine draconicu ala in mana.. si se chinuie sa traga cu el

Posted

da clar muierea e baza.. ca abia tine draconicu ala in mana.. si se chinuie sa traga cu el

Sa vezi cum trage elfitza =)) ...

@cry nu mai faci reroll pe pereu ?

Posted

n-am frate :( eu subclasa de HE ( :> ) o cresc cu bufe de CH, si daca mai are cineva buffer logat la CH, mai iau de la ei :P

Posted

carcalac e muiere acum, teapa :P

andi, nu :((

spor jimmy, si eu am facut 74 cu ch buffs :D

Posted

Nu stiu cum puteti sa jucati cu ciobanii aia de hawkeye

Imo e char de meltean. Adica. HAUHAU cp pots cu tona HAUHAU am hp mult HAUHAU am pasive bune. E aiurea. Nu prea e de tactica.

Pr in schimb (my favourite)... Mergi la el baga-i hex baga-i power break eventual un slow, ai deadeye si iti calculezi frumos hiturile in mass. Sa nu mai zic de fatal counter. Vreun nenorocit te lasa cu 10 hp? Arde-i una. :))

Sr mai putin, dar pt pr ai nevoie cel mai mult de skill.

Sa vezi cum trage elfitza =)) ...

@cry nu mai faci reroll pe pereu ?

Elfitza trage de zici ca n-a mancat o luna.

Cel mai frumos mi se pare ca trage dark elf male. La human male mi se pare prea exagerat. De parca se straduie sa-si rupa arcul in doua.

Posted

Pe langa faptu ca arata de tot kktu in orice... e caracter de retardati mintal....te sui in varfu copacului .... dai snipe si incepi sa tragi cu un buton si cu alt buton CP CP CP PCP CPCPPCPCPCPCPCPCPPCPC111!!!!

Posted

Pe langa faptu ca arata de tot kktu in orice... e caracter de retardati mintal....te sui in varfu copacului .... dai snipe si incepi sa tragi cu un buton si cu alt buton CP CP CP PCP CPCPPCPCPCPCPCPCPPCPC111!!!!

Sry kkm nu alt buton cu CP CP CP, se foloste macro toogle, adica mouse 5 si spam cp tu doar pic target si hit hit.