Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ce ochi de cocalar ai, esti drogat sau asa te uiti tu, mai stramb ?

gg bah. praf azi, gokuz e praf, creed nu mai joaca, au descoperit si ei DOTA sexu` si altele, cred ca face spume tanarul posmag.

Posted

ce ochi de cocalar ai, esti drogat sau asa te uiti tu, mai stramb ?

gg bah. praf azi, gokuz e praf, creed nu mai joaca, au descoperit si ei DOTA sexu` si altele, cred ca face spume tanarul posmag.

dota sux... cross fire wins. :))

apropo, cine a luat pana la urma frintezza astazi ?

Posted

publicitate !!11!!111! bannnn hiimmmm .....

Pot sa joace si cei care nu sunt in ek ?:D

nu. :))

btw, skille de subclass- enchanter abillities si anume barrier, daca ai sub sws si pe urma wc si iei skilele se stackeaza sau nu ?:> thx

LE: haha primul meu post aici la pagina 300 ce vremuri :X pe atunci aveam alt nume pe forum :))

Posted

http://img522.imageshack.us/my.php?image=l22009050401061255.jpg

http://g.imageshack.us/img522/l22009050401061255.jpg/1/

:crybaby: Eternity , 5/5 !

gf.

Imagine IPB

Posted

ms pt link ...in rest...nu inteleg gluma...

Stiam ca tu nu vei intelege , insa kBm a inteles =)) ...

a vrut sa zica ca io sunt n00b.... da cand jucam io l2 de pe yacht el nu se nascuse

si cand m`am nascut ti`am scufundat yachtu :)) ....

gg iversonecu , zaken next ;D ...

Posted

http://img522.imageshack.us/my.php?image=l22009050401061255.jpg

http://g.imageshack.us/img522/l22009050401061255.jpg/1/

:crybaby: Eternity , 5/5 !

si tu esti rupt ca gokuz ?

are you retarded ? where the fuck did i QQed about what they did ? i don't give a flying duck, and i don't care [ mi se falfaie ].

it's about attitude, a "manelar" one show to all his new PUTA MADRE t-shirt and his new BK pink shoes to all, but a man with "dignity"/"self respect" keep for himself what he has done becouse he knows that he done something that can be proud of, without showing to others how cool fency trancy he is, got it now ? or it's still to complicated !?

sry kyrek, but i have to quote him, otherwise he might not realise that i'm reffering to his post ;(

de pe dex forums

si oricum numa rupti si in ET degeaba incerci sa le zici ceva ca "EGO" sare imediat, vedete ranite ce sunt. le-am zis cand eram 6 party in toi 12 ca voi sunteti aproape 100, si m-a luat vanesa cu " stfu with your cc", apoi sa ma sugi la coconutt. imediat dupa ce am zis CC'ul de la creed, PAC pe ally "AQ UP", si ruptii tot au facut rush, no comment frate, prea ratati, am iesit, m-a durut deloc de toata ziua. cand sti ca n-ai nici macar 5% sanse sa castigi si totusi te duci ca prostu ... e ceva ce ma scoate din sarite, n-avea rost sa-mi consum nervii.

Posted

si tu esti rupt ca gokuz ?

de pe dex forums

si oricum numa rupti si in ET degeaba incerci sa le zici ceva ca "EGO" sare imediat, vedete ranite ce sunt. le-am zis cand eram 6 party in toi 12 ca voi sunteti aproape 100, si m-a luat vanesa cu " stfu with your cc", apoi sa ma sugi la coconutt. imediat dupa ce am zis CC'ul de la creed, PAC pe ally "AQ UP", si ruptii tot au facut rush, no comment frate, prea ratati, am iesit, m-a durut deloc de toata ziua. cand sti ca n-ai nici macar 5% sanse sa castigi si totusi te duci ca prostu ... e ceva ce ma scoate din sarite, n-avea rost sa-mi consum nervii.

sincer, vanesa cu clanul lui(oameni lui behappy etc) au besini in cap mai ceva ca si ventrue pe interlude

din cate am vazut vanesa e cel mai prost lider la mass pvp, prefer sa ne conduca kyrei sau creep .

apropo cry, e adevarat ca dupa ce am batut valakasul trecut vanesa ne injura(eku) pe clan chat cum ca iar am luat noi necklaceul :)) ?

Posted

clar... baga un cs sa te relaxezi... eu am cam uitat sa mai joc cs :-s

tu mai traiesti ma ? wtf really long time no see :)

raw, nu joc noaptea, deci nu stiu ce a comentat, si da, de obicei cand el organizeaza ceva si nu primeste EPIC-ul face urat. oricum eu nu prea mai joc l2, nu am de ce frate, intru in joc, salut, nici un bulangiu nu raspunde la salut, toti ruptii campeaza oly DIN PRIMA zi a lunii si tot esueaza in a devenii hero, it's kinda fucked up thingy out there. i miss my IT partyes on wk :-< random frate, dar macar sti ca produci ceva, nu intri in joc "scratch your balls" si te "uiti" la oly toata seara. + sa nu mai vorbim ca de cand am intrat iar in wf NICI UN PARTY de DD si NICI MACAR UN party DE GANK nu am vazut ... apoi de farm sa nu vorbim.

aceeasi rupti la necro spot zi de zi, aceeasi rupti rup varka zi de zi ... si culmea, joaca de 2 ani+ si inca farmeaza ca si cum ar fi in doom. noroc ca am treaba la casa, si trece timpul ;)

ah ce as scrie un WALL OF TEXT, dar stiu ca nu citeste nici dracu, si mai rau ma amagesc :))

Posted

raw, nu joc noaptea, deci nu stiu ce a comentat, si da, de obicei cand el organizeaza ceva si nu primeste EPIC-ul face urat. oricum eu nu prea mai joc l2, nu am de ce frate, intru in joc, salut, nici un bulangiu nu raspunde la salut, toti ruptii campeaza oly DIN PRIMA zi a lunii si tot esueaza in a devenii hero, it's kinda fucked up thingy out there. i miss my IT partyes on wk :-< random frate, dar macar sti ca produci ceva, nu intri in joc "scratch your balls" si te "uiti" la oly toata seara. + sa nu mai vorbim ca de cand am intrat iar in wf NICI UN PARTY de DD si NICI MACAR UN party DE GANK nu am vazut ... apoi de farm sa nu vorbim.

aceeasi rupti la necro spot zi de zi, aceeasi rupti rup varka zi de zi ... si culmea, joaca de 2 ani+ si inca farmeaza ca si cum ar fi in doom. noroc ca am treaba la casa, si trece timpul ;)

ah ce as scrie un WALL OF TEXT, dar stiu ca nu citeste nici dracu, si mai rau ma amagesc :))

cry nici eu nu mai joc intru rar si cand intru ies rpd si fac altceva , mai stau pe vent si mai vorbesc cu cei care sunt, daca e nevoie la pvp de ceva intru dar si eu cand am vazut ieri cum s-a coordonat la baium am zis ca mai bine ies afara decat sa stau sa im pierd vremea :)

ninja edit: ai uitat sa zici de rift :))

Guest eusebiusss
Posted

salutare . Stiu ca poate nu e foruul potrivit dar am o intrebare. Daca mi-ash face un server de l2 trebuie sa las calculatorul deschis tot timpul pentru a merge serverul ( adica in timp ce e stins cacluclatorul serverul va merge?) Daca imi poate raspunde cineva :D . Va multumesc

Posted

salutare . Stiu ca poate nu e foruul potrivit dar am o intrebare. Daca mi-ash face un server de l2 trebuie sa las calculatorul deschis tot timpul pentru a merge serverul ( adica in timp ce e stins cacluclatorul serverul va merge?) Daca imi poate raspunde cineva :D . Va multumesc

AHAHAHAHAHAHHAAHAHAH :banghead:

CUM PLM sa intrebi asa ceva ? doamne , daca ai peste 8 ani sinucide-te

Posted

in ultimele 3 saptamani, daca am fost 24h acasa, e bine :D

si azi am sic sa mai joc si eu putin CS... dar cam slab.... abea ma tineam pe plus cu fragurile :-s

cand am vazut, am iesit din CS si am intrat in L2, si am merg la gang :P

Posted

ninja edit: ai uitat sa zici de rift :))

aoleo stf !!! sa nu mai zic ca ee [pe subclasa] care sta in rift si face 80 si dracu stie cat % primeste zaken, si un healer pe main sta cu tts.

eh jimmy, inseamna ca o duci bine ^_^.