real_shadow Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 de la dorfi :DMultzam .... atat de easy era .... asta e ...daca nu casc bine ochii ... #-o Quote
wank Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pe ce server joci real_shadow ?GOKUZ +1 nice guyRELAX you need to give me your phone number to call you at siegeVanesa server up bla bla spawned./epic wins Quote
raw^ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pe ce server joci real_shadow ?GOKUZ +1 nice guyRELAX you need to give me your phone number to call you at siegeVanesa server up bla bla spawned./epic winsmai erau si altele dar le-au sters vanesa hey dudes you have a joint here... i rly need it! sau ceva de genu :))radeam toti ca prosti Quote
kBm Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Din ciclul "it's more than just a game".Cum p*** mea sa te joci l2 de revelion cu pretextul ca se intampla acelas lucru in fiecare an?(bautura,artificii etc).KalEl are o viata dpdv social foarte agitata =)) Quote
andix3x Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 GOKUZ +1 nice guyRELAX you need to give me your phone number to call you at siegeVanesa server up bla bla spawned.:)) , fail at siege? Din ciclul "it's more than just a game".Cum p*** mea sa te joci l2 de revelion cu pretextul ca se intampla acelas lucru in fiecare an?(bautura,artificii etc).KalEl are o viata dpdv social foarte agitata =))) .....Too much lineage --> No life Quote
Razvan Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 +Flame icon.. un fel de angelic icon pt partycand jucam eu nu exista skillu asta =)) de cand au bagat rase cu o aripa mi se rupe de lineage, astept sa bage pasarici si copacei ca sa ma bag din nou =)) Quote
Wonderer Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://img223.imageshack.us/my.php?image=shot00009j.jpgthis is history :)) Quote
Buugy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Imi esti dator vandut but. Ti-ai vandut sufletul diavolui pentru acel BOP Quote
Wonderer Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 qq mo pls ai donat si tu 80 sop 14 cl si imi scoti ochii acum Quote
Buugy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 qq mo pls ai donat si tu 80 sop 14 cl si imi scoti ochii acumGlumeam ma robot!! Oricum trebe sa mai spoil multe, multe Quote
Iverson Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://img136.imageshack.us/my.php?image=91894520.pngbuna asta nu ? Quote
Iverson Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Din ciclul "it's more than just a game".Cum p*** mea sa te joci l2 de revelion cu pretextul ca se intampla acelas lucru in fiecare an?(bautura,artificii etc).KalEl are o viata dpdv social foarte agitata =))radea unu din LR de PublicAW ... "Public , mi'am cumparat Saint spear ... ce facem de revelion :-? "shizz aici .. mi'am uitat parola , nu se supara iverson ca ii folosesc contu :)) Quote
andix3x Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cum a ajuns ma publicaw ala in lr sau pe unde e ?? era intr`un clan de farmeri parca ...alianta sau clanul parca era forgottenheroes ....in aliata erau feel ,sorrowofloth si inca un clan ... :-? Daca imi scoate gokuz si mie o scutire cu stampila ala creed , ma reapuc de lineage serios :> =)) .Glumeam ma robot!! Oricum trebe sa mai spoil multe, multeE 7x nu ? unde e problema cu spoilul...recipe si parts sa ai :> Quote
raw^ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://img136.imageshack.us/my.php?image=91894520.pngbuna asta nu ?HAHAHAHAHAHA coptiii chiulesc de la scoala pt gokuz-chan! ahahahahahaha Quote
Buugy Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cum a ajuns ma publicaw ala in lr sau pe unde e ?? era intr`un clan de farmeri parca ...alianta sau clanul parca era forgottenheroes ....in aliata erau feel ,sorrowofloth si inca un clan ... :-? E 7x nu ? unde e problema cu spoilul...recipe si parts sa ai :>Apai Public e un tigan din Galati, se cunoaste ca e tigan, are in sange ciorditul. Pe aerith, a fost prin mai multe clanuri, de la MagicR a furat MA robe, de la alt clan AM, de la noi DB plus am iesit din clan dupa, adica toti, si nu a vrut sa mai inapoieze intemele inapoi. @Spoil. e 1x chance e 7x amount, deci e destul de greu cu spoil. Quote
kId0 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 5 RB ~30 lvl azi.Problema e la bani, e economie proasta pe celes .Am dat BEAC 250k QQ.+ ca am ramas fara arc de la pisica din cauza unuia aseara; era party leader la RB si afk. Am zis sai dau una sa-l trezesc si l-am culcat de tot.WTB BOP @ Datorie =)IGN : Ribbana. Quote
Wonderer Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Glumeam ma robot!! Oricum trebe sa mai spoil multe, multetre sa dam un spoil de cl..ca imi carftez bw...dureaza mult pana la maje si ma cam rup mobi in toi... Quote
Razvan Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 tre sa dam un spoil de cl..ca imi carftez bw...dureaza mult pana la maje si ma cam rup mobi in toi...buugy dar l-ai infiat? :)) sa-ti traiasca :) Quote
Spydy Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 bugy bot nu ai cumva niste plated boots design ?:D Quote
Buugy Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 bugy bot nu ai cumva niste plated boots design ?:DNu am am farmat cu gr3c0 1 lvl intree in heine si degeaba Quote
Spydy Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A si inca ceva, am auzit k exista un programel pentru dual box, do u know smth ? Quote
Razvan Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A si inca ceva, am auzit k exista un programel pentru dual box, do u know smth ?pentru dual box deschizi lineage de 2 ori :P eu mi-am ars niste (multi) rami cu 3boxes (pp/bd/pr) =)) Quote