Guest norby14 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Server nou de Interlude L][ThorRates :*XP : 500x*SP : 500x*ADENA : 1000xForce Server:*No Custom ItemsEnchant Rate :-Safe Enchant 7-Max Enchant Weapon : 25-Max Enchant Armor : 25-Max Enchant Jewels : 25-Normal Enchant Rate : 80%-Blessed Enchant Rate : 85%Power Server:*Custom ItemsEnchant Rate :-Safe Enchant 5-Max Enchant Weapon : 35-Max Enchant Armor : 30-Max Enchant Jewels : 30-Normal Enchant Rate : 60%-Blessed Enchant Rate : 100%http://lineage2thor.webs.com/ Quote
kId0 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 paste fericit !luni seara sper sa dau craft la bop QQ40 enria 2 shafts and 155 cry b leftDaca iti iese craft la BOP vrei sa il vinzi ? Daca da, cu cat ? Quote
Razvan Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hristos a inviat! (i-a dat carcalac ress //lu` dumnezeu, sau lu` hristu =)) )// Paste fericit tuturor! :) Quote
-Total- Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 3 intrebari..Carei cel mai bun daggerist ?Carei cel mai bun archas?Carei mai bun la pvp archasu sau daggeristu? Quote
Wonderer Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Daca iti iese craft la BOP vrei sa il vinzi ? Daca da, cu cat ?am batut pana la 60 cu arcu de la pisica ...vrei sa ma apuce 76 :rofl2:not for sell Quote
Buugy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 3 intrebari..Carei cel mai bun daggerist ?Carei cel mai bun archas?Carei mai bun la pvp archasu sau daggeristu?Hmm depinde cu ce iti place sa joci, toti arcasi si daggeri au dezavantaje si avantaje.Daggers: PW, intotdeuna am considerat dd de la elf 1/2 dar cu la running speed si attack speed care il are e super fain pentru un beginner.TH: Poate cel mai complex dagger, e si greu de jucat cu el, deoarece ai o multitudine de skills ce le poti folosi in pvp, plus based con de la human e destul de bun pentru a primi cateva lovituri.AW: 1 hit 1 kill. Cel mai bun dagger de END GAME dupa parerea mea. Hex, crit wound, apoi backstab si e mort. Ca majoritatea DE are putin con dar compenseaza din plin cu +++ de la basic, M DEF., running speed de asemea destul de bun.Arcasi: SR: Pentru incepatori 1/2 dd de la elf. Kite hit hit, attack speed urias dar dmg e low in comparatie cu ceilalti arcasi.HE: Cel mai bun pentru mass pvp, sieges datorita snipe, increase range si crit, datorita based con de la human, poate cara cu el tone de cp si hp. E arcasul de timpul f1 attack, f2 cp pots.PR: Cel mai tare arcas dupa parerea mea. Chiar daca are con mic >> hp si cp mic, celelalte elemente echilibreaza fain: +STR de la DE, Crit destul de mare, hex, in mass pvp e 1hit 1 kill in robes. Destul de greu de jucat cu el, daca te-a luat in colimator un MA esti cam dead meat.@toti sunt buni in felul lor. Pentru 2-3 ppl gank daggers, pentru mass pvp arcasi, sau comba 3 arcasi +1 dagger pentru kill de healers Quote
Razvan Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 @postul cu daggeri/archeritoti sunt buni in felul lor depinde cum esti obisnuit sa joci// th=best dagger in 1vs1 (vs ranged)/nice for tvt aw=best dagger vs melee/ eu zic ca la dagger vs dagger aw are cel mai mare avantaj/e fain in tvt pw=sincer mi se pare cel mai "putin sclipitor" .. e fun in tvt/siege/war -> are 2 elemente calumea pentru asa ceva -> blow-ul ala de speed (forg name)+fake death // he=archerul cel mai de noobish.. adica e usor sa joci cu el, e calumea la siege, pvp, tvt.. e echilibrat.. totusi cred ca are un usor avantaj asupra celorlalti archeri la 1vs1 sr= parerea mea: sr e cel mai bun dintre archeri la 1vs1/quad (vs melee), insa mi se pare mai slabut la pvp/tvt/siege/war.. pr= (eu joc pe pr =)) ) nah, sincer mi se pare cel mai complicat, si cel mai bun la tvt/siege/war.. (totul e sa nu te ia in target).. pe camp deschis mi se pare un caracter foarte bun, pe spatii inchise pare un pic mai aiurea de jucat.. parerea mea: daca vrei archer fa-te pr, daca vrei dagger fa-te aw (sau poate th) Quote
raw^ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cel mai distractiv arcas si mai greu de jucat mi se pare SR-ul apoi ca si cutitar as merge pe un AW sau mai bine zis pe un Ghost hunter :) Quote
wank Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ei cum frate sa faci un db +10 si un db +11 in zile ? ai de plm ce noroc au unii :/btw 11 camere fog aoe .. pac pac :D Quote
Nimeni Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ei cum frate sa faci un db +10 si un db +11 in zile ? ai de plm ce noroc au unii :/cine? Quote
raw^ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 va rog ziceti-mi ce tank bate rpd ... fara sk ca sunt elf:D Quote
kBm Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Parerea mea DA e cel mai agresiv dintre aia 3.Si in legatura cu charurile...My choice : PW,PR => PW mi se pare cel mai bun contra la arcasi si magi si PRu e cel mai bun arcas de departe la full equip si buff. Quote
wank Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Parerea mea DA e cel mai agresiv dintre aia 3.k cel mai bun tank pentru raid boss. paladinul e cel mai ... aiurea din punctul meu de vedere ... nici cubice nici nimic.iar DA e cel mai agresiv dupa cum zicea si kbm. asa ca si eu iti sugerez tot DA.btw ce v-a apucat de faceti toti tanci ? Oo Quote
andix3x Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 va rog ziceti-mi ce tank bate rpd ... fara sk ca sunt elf:DBounty hunter :D Da normal , are cubice , pet , viata de animal...sa mai spun ca poate face aoe pe 2 camere din apostate cu buffe de se ? btw ce v-a apucat de faceti toti tanci ? OoNu stii ?? incepe al 3 lea razboi mondial !! Carei cel mai bun daggerist ?Carei cel mai bun archas?Carei mai bun la pvp archasu sau daggeristu?1. Abyss walker clar , la lvl maxim se observa cat de tare e ...2. phantom ranger , are viata putina , dar are p atk si crit power ...3.ambii sunt la fel de buni , desi eu as merge pe dagger ...daca te`a luat prin surprindere mori imediat :)) ... Quote
Razvan Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 va rog ziceti-mi ce tank bate rpd ... fara sk ca sunt elf:Dpana faci un pvp cu templaru` te ia mama gaii =)) chit ca are cubice, dar numai defensiv e.. la fel si paladinul, insa asta macar mai are un stun ceva.. oricum cel mai calumea tank (in afara de sk, si cu care sa nu te plictisesti de moarte) e da.andix din cate imi amintesc eu spoilerul nu are sumon, doar crafterul are, iar sub de crafter ciu-ciu :Pk cel mai bun tank pentru raid boss. paladinul e cel mai ... aiurea din punctul meu de vedere ... nici cubice nici nimic.iar DA e cel mai agresiv dupa cum zicea si kbm. asa ca si eu iti sugerez tot DA.btw ce v-a apucat de faceti toti tanci ? Oocry, pala e pe departe cel mai bun tank la party :P in primul rand are def superior da-ului, si apoi ce te ajuta mai bine sa tankezi: touch of life sau touch of death? :P si inca ceva, ce tank mai are heal, si mai ales ce tank mai poate sa dea heal pe altii? sa nu uitam de angelic icon+360 degree defence :P orice ai spune pala e de departe mult mai bun la party Quote
kBm Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dupa mine sunt toti niste ratati in party... si la rb cel mai bun e TK-ul. Quote
raw^ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 k cel mai bun tank pentru raid boss. paladinul e cel mai ... aiurea din punctul meu de vedere ... nici cubice nici nimic.iar DA e cel mai agresiv dupa cum zicea si kbm. asa ca si eu iti sugerez tot DA.btw ce v-a apucat de faceti toti tanci ? Oosubclass skills ++ la RB acum orice tank e bun :) Quote
make3 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 cry, pala e pe departe cel mai bun tank la party :P in primul rand are def superior da-ului, si apoi ce te ajuta mai bine sa tankezi: touch of life sau touch of death? :P si inca ceva, ce tank mai are heal, si mai ales ce tank mai poate sa dea heal pe altii? sa nu uitam de angelic icon+360 degree defence :P orice ai spune pala e de departe mult mai bun la party+Flame icon.. un fel de angelic icon pt party Quote
raw^ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 +Flame icon.. un fel de angelic icon pt partyeu nam nici 41 si tu vorbesti de skille ce pica doar la epici..... ffs de loltank :D Quote
make3 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sa`i urezi lu sharky un 1 mai beton in HS impreuna cu caprioarele :)) Quote
real_shadow Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 okay ... intrebare ... am cautat dar nu prea m`am prins ...de unde fac rost de crystal B si C ...se cumpara de la vreun NPC? ... imi dau seama ca e o intrebare prosteasca pt voi dar totusi .... multzam de help in avans Quote
make3 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 okay ... intrebare ... am cautat dar nu prea m`am prins ...de unde fac rost de crystal B si C ...se cumpara de la vreun NPC? ... imi dau seama ca e o intrebare prosteasca pt voi dar totusi .... multzam de help in avansde la dorfi :D Quote
raw^ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 sa`i urezi lu sharky un 1 mai beton in HS impreuna cu caprioarele :))HHAHAHAHAHAHA fii sigur ca ii zicapropo vezi ce i-am facut la trotika :D nu eu... dar asa colectiv... el o fost dat afara din clan*din nou* si vrea sa intre la invictus... si noi ce sa facem hai sa postam si la LR pe forum si pe urma posta link la invictus pe forum asa ca sa fie un +1 mai calduros de la restu :))prosti din LR chiar au crezut ca aplicatia ii serioasa.. chiar si dupa ce am spamat toti pe forumu ala vreo 2-3 pagini :)) Quote