Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Poti sa fii frumos cat zece daca n-ai talent esti GHEATA... dupa teoria ilustrata cu cateva secunde in urma rezulta faptul ca am febra.

crynow:serios acu iti merge steamu?ca mie imi da eroarea aia... sau ai steam dala de roakeri la reducere?

Poti sa fii frumos cat zece daca n-ai talent esti RECE dupaia gheata :) ca unde dracu mai e rima ?

Posted

Cum sa faci q pentru BH si la ultimul mob in loc sa selectez location dau abord. Ma duc sa ma sinucid :(

@Q de 35

=)))))))))))))))))))))))))...da`mi mie contul :> ..

Poti sa fii frumos cat zece daca n-ai talent esti RECE dupaia gheata ca unde dracu mai e rima ?

uite`l pe tatal lui kBm :))

Posted

wank nu poarta pica ca nare valoarea lui, wank nu poarta pica!

lol conducere la zaken:(

ungureeeeeee baga in romana tatae, te-au molipsit creep, kim si restul ungurilor ? :)))

ce lol conducere ba, ca ne-a dat /ownage zaken .

Posted

ungureeeeeee baga in romana tatae, te-au molipsit creep, kim si restul ungurilor ? :)))

ce lol conducere ba, ca ne-a dat /ownage zaken .

am scris intentionat asa :)

si na.. la zaken parerea mea e ca nu trebuia sa stam in camera mai bine stateam pe rampa ca si pana acum

Posted

Poa sa zica lumea de mine ce vrea.... da nu puteti sa ziceti ca n-am valoare,talent,succes la femei si bani ptr ca e pacat sa minti in postu pastelui...

Posted

am scris intentionat asa :)

si na.. la zaken parerea mea e ca nu trebuia sa stam in camera mai bine stateam pe rampa ca si pana acum

nu intelegi ca nu mai e ca innainte ? acum se teleporteaza el, dar si teleporteaza random chars. deci ori il zerguim ori uitam de el ^_^.

Paste Fericit tuturor !!

kbm forever nambar uan, se stie !

Posted

Cum sa faci q pentru BH si la ultimul mob in loc sa selectez location dau abord. Ma duc sa ma sinucid :(

@Q de 35

taci si stergeti jocu...de la EE ai ajuns la bh.. :o

cica EE/Sws/bd/sk emoquited -> bh girl please ...mai am putin si craftez bopu si tu nu ai 2nd class QQ :crybaby:

Posted

Io nu va inteleg cum puteti sa jucati cu support/dorfi... sa nu simti niste sange acolo , sa zici un "GF jucatorule" dupa ce ramai cu 1 viata si sa incepi sa suferi ca spartu ...n-are sens jocu. :))

Posted

du-te ba :))) ce n-as da sa fi avut EE SWS MM HE in loc de sts sd al th !!!! ai de plm. ee = viata me` . fac reroll [ but inb slow motion :lol: ]

btw, ieri am pierdut -0.07 si am facut 20 pvp ;( creed bots !!

Posted

Cum sa mai farmezi cand vezi ce augmente au unii eroi =)))))))))

http://img16.imageshack.us/my.php?image=shizlol.png

Io nu va inteleg cum puteti sa jucati cu support/dorfi... sa nu simti niste sange acolo , sa zici un "GF jucatorule" dupa ce ramai cu 1 viata si sa incepi sa suferi ca spartu ...n-are sens jocu.

E ca o manea de a lui sorinel fara versuri nu ?:)

btw, ieri am pierdut -0.07 si am facut 20 pvp ;( creed bots !!

creed ftw :))

Posted

nu intelegi ca nu mai e ca innainte ? acum se teleporteaza el, dar si teleporteaza random chars. deci ori il zerguim ori uitam de el ^_^.

Paste Fericit tuturor !!

kbm forever nambar uan, se stie !

asa era si pe interlude... ma lasi ?:) la cate zakenuri am fost...

oricum ne treubuie inca 1 party de magi ca la cum merge destro pe helbound prefer icna un party de magi:))

Posted

pt toti jukatori de Lineage... (doritori sa isi faca un server) nu conteaza fillele off, l2jfree , l2joneo , l2jarhid.. sunt developer , lucrez si in MysQl si in htlm , si in java si in multe altele .... daca doreste careva un server de l2 si are nevoie de ajutor sunt aici... doar dati`mi un mesaj :)

Posted

pt toti jukatori de Lineage... (doritori sa isi faca un server) nu conteaza fillele off, l2jfree , l2joneo , l2jarhid.. sunt developer , lucrez si in MysQl si in htlm , si in java si in multe altele .... daca doreste careva un server de l2 si are nevoie de ajutor sunt aici... doar dati`mi un mesaj :)

banuiesc ca le faci gratis!

Posted

Cum sa mai farmezi cand vezi ce augmente au unii eroi =)))))))))

http://img16.imageshack.us/my.php?image=shizlol.png

E ca o manea de a lui sorinel fara versuri nu ?:)

creed ftw :))

ce shizlol ma :D ala e imba aug meu !!! l'am prins azi pe un mid 70 :) , dar l'am scos :(

ShizZ aici btw, imi este lene sa ma loghez pe contul meu

Paste Fericit !!!

Posted

E cel mai tare augment frate , daca era pasiv era tatal augmentelor , cum te lovea mobul ...party return ....cine mai facea mah party cu tine ?:)) ...

Paste Fericit Guys :)