Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

si tu asa rpd ai pus botu a?A?A ?:)) :beer:

:blush2:

chiar asa ... l-am vazut si eu pe Dumnezeu (samu noob raw) clanless ... and i was like WTF !?

Posted

:blush2:

chiar asa ... l-am vazut si eu pe Dumnezeu (samu noob raw) clanless ... and i was like WTF !?

care dumnezeu ? joaca pe dex? :)) eram ironic nqqb

Posted

Bar de negri a ? =)))

crainau am ieie boxat are lvl 80! pacat ca-i full riftu tot timpu

Pe fury nu ?:D

l-am vazut si eu pe Dumnezeu

Cand il mai vezi zii sa imi dea si mie un acc de lvl 80 pe dex si sa ii dea lui kBm mai multa valoare si talent :D

Posted

As dori sa stiu unde gasesc programelul ala pentru L2 care itzi da bani intruna ... L-am gasit pe un forum ( era vre-o 10 euro parca sau 15 , problema e ca nu am cardul corespunzator....As vrea sa stiu daca cineva dintre voi il are si vrea sa m-il dea si mie contra unei sume de bani pe tell :D ... Daca vrea cineva sa-mi dea un PM

VIDEO CHEATS

Posted

meehay, du-te tare tata.

Cand il mai vezi zii sa imi dea si mie un acc de lvl 80 pe dex si sa ii dea lui kBm mai multa valoare si talent

tare asta.

ps: mergeti ba la scoala, lasati dracu lineage !!

Posted

Nu ascult poluare fonica daia.... ce-aveti ma ?

PS:Mi-am facut si freza gen Ronaldinho :))

PS2:Vand pantaloni armani originali 200.000 , tricou d&g original 200.000

Posted

As dori sa stiu unde gasesc programelul ala pentru L2 care itzi da bani intruna ... L-am gasit pe un forum ( era vre-o 10 euro parca sau 15 , problema e ca nu am cardul corespunzator....As vrea sa stiu daca cineva dintre voi il are si vrea sa m-il dea si mie contra unei sume de bani pe tell :D ... Daca vrea cineva sa-mi dea un PM

VIDEO CHEATS

iti zic eu cum se face: se duce la "bossu`" gutza, `al de-l are KaBooM la avatar si se cere niste bani de hajestic d`ala ..

ps: sau daca e in sezon te duci la becali cu plugu.. ;)

Posted

Hai mah ce sunteti asa rai cu el ??

@m33hay Fugi prin sat /oras pe la tine si vezi poate are cineva nevoie de carat gunoiul / plantat etc , fa`ti bani .... cheltuieste`i pe porcaria aia de program , dupa ce o sa vezi ca nu iti merge o sa iti dai palme gandindu`te " bai ce prost am fost " .have fun .

Ba voua va merge Steamu? mie imi da ca nu poate sa se conecteze la steam network... si e dala original din mol... nu feic

Nu ai destul talent pentru a te loga :D ...

PS:Mi-am facut si freza gen Ronaldinho

Vezi ca Ronaldinho are parul lung =)))))))))))

gheorghe si spoilu = kbm si maneaua

=)))))))))))))))))))))

Posted

Poti sa fii frumos cat zece daca n-ai talent esti GHEATA... dupa teoria ilustrata cu cateva secunde in urma rezulta faptul ca am febra.

crynow:serios acu iti merge steamu?ca mie imi da eroarea aia... sau ai steam dala de roakeri la reducere?