Aldguth Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Hehe am gasit inca un server misto care mi-a fost recomandat de un prieten. Interesant este ca se afla in top 10 pe plan international, serverul fiind romanesc. O sa vad pe unde ma instalez si eu, oricum o sa am o "gramezie" de intrebari noobstyle Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Imi explica si mie cineva ce fel de server e dex ca joc pe el da daca nu e l2j ce e l2 oficial??????????(a si apropo chestia cu alt+b nu e o optiune l2j e existenta din originea jocului deci e optiune l2) Ce face pe l2j e specific lui ... pe oficial face cu totul altceva. Mai informeaza-te. faza cu grade penalty e de pe c1, nu-ti arata acolo. Sigur nu apare expertise la pasive? hmm... parca aparea... oricum, big deal, asta (si ala cu spoil) sunt la fel de minore ca si bugul cu "missed target" la vraji, sau cu moartea din b2m (desi e deranjant pt un newb). Iar heretics tine de implementari, si dex nu e sef la capitolul asta. Cam asa e, dar tu ( Sau Bavanai ? Hmm .. can't remember ) ai amintit acele buguri mai demult, le amintesc si eu pe acestea ... chestia cu spoil poate fi dereanjanta ca pierzi timp cat se casteaza ... Dupa cum am zis, si efectul cauzat de grade penalty e posibil sa fie cam ... lejer ( parca a fost marit dintr-o cronica ... can't remember for sure ). 1. Intr-adevar, ff merge, insa nu cum ar trebui sa mearga: ar trebui sa-ti dea mesaj cand ajungi la 20% hp (ceva gen "since hp has decreased/increased, final fortress has been activated/deactivated") Da, l2j e sef la a face aceelasi lucru altfel ( de exemplu mortal blow cand prinde ar trebui sa se auda sunet de critical, cand ai pe tine freezing shackle nu ar trebui sa iti arate cat damage iei, etc ) 3. De obicei cand o ia in alta parte, ocoleste un pic si pana la urma tot intra. Mie asa mi s-a intamplat, cel putin la einashad temple din gludio. Iar no geodata are multe aplicatii in pvp... din pacate, nu-s chiar ortodoxe. Cred ca te-ai prins de ceea ce vreau sa zic. Da, stiu ... asa am pierdut Giran-ul , s-au trezit aia sa dea prin pereti ... Si prin TOI am mai avut reprize d-astea 5. L2j de 2 lei... sa te cred pe tine sau pe admin, care zice ca e ultima versiune? Sa te crezi pe tine Cel mai bine e sa testezi pe propriul server ... Edit : Padron, daca ai incerca sa contrabalansezi ceva n-ai zice peste tot ca l2off sucks si ca nu se poate numi l2... pana acum nu te-am vazut niciodata sa zici ca l2off are ceva ce n-are l2j in afara de jucatori (ma mir daca ai zis-o si pe-asta, dar nu stau sa caut). C# in plus fata de l2j are clan halls, oareshce geodata ... si cam atat ( pe langa stabilitate ) Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Are mai multe, crede-ma. Cred ca daca as aminti de queueable actions aici ar sari thora pe mine ca nu e bug serios.... o fi, dar pentru mine, care m-am obisnuit sa dau click pe pamant in timp ce trag cu sageata, si sa se miste dupa, sau sa bag 1-2 potiuni in timp ce imi dau self-buff, poate fi deranjant. Asta e primul lucru care imi sare in ochi la orice l2j, si e criteriul meu dupa care aflu daca un server e l2j sau nu. Dar am fost off-topic.Nu stiam ca l2j n-are clan halls, credeam ca asa ceva se intampla doar pe serverul ala... care e high-rates oricum, universal GK + bsoe ftw deci n-are nevoie.EDIT: n-am eu calculator de testat servere pe el, am avut admin pe un server l2j al unui prieten, dar nu l-a mai deschis de cateva luni. Ma gandeam ca in astea cateva luni s-au facut progrese si cu bugurile existente, nu numai cu implementarile care nu erau. Quote
Thora! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Vroiam sa-ti zic asta mai demult: ia vezi tu unde am zis asta si mai citeste odata, poate nu m-am referit la l2j Cand am zis asta, am zis "pe alte nuker-only servers", referindu-ma la primele posturi ale tale aici, cand ai zis ca daca se va face l2 linkmania vor fi 80% nukers pe server. K, scuze pentru faptul ca te-am considerat dezertor pe nedrept . Nu o sa ma uit in urma, dar cred ca discutia referea la rate... Stiu, m-am prins, se pare ca tu nu te-ai prins ca vroiam sa te enervez Ma enervez EXTREM de rar si de greu... my fault . matk-ul se micsoreaza IN PVP. In pve nu se intampla sa se micsoreze matk. Dap, my bad... Padron, daca ai incerca sa contrabalansezi ceva n-ai zice peste tot ca l2off sucks si ca nu se poate numi l2... pana acum nu te-am vazut niciodata sa zici ca l2off are ceva ce n-are l2j in afara de jucatori (ma mir daca ai zis-o si pe-asta, dar nu stau sa caut). Pai Shade, voi ce faceti? In afara de faptul ca recunoasteti ca l2j sta bine la implementari, dar ca si alea cam sux, pentru ca cine are nevoie de quests, fishing, etc. in rest nu am vazut nimic. Ma multumesc cu ideea ca in cazul in care sunt 1000 de jucatori care incearca sa-l faca pe unul sa inteleaga, macar eu sunt unul din aia 1000 si nu nefericitul care e prea incapatanat si nonconformist ca sa inteleaga. Pai pe mine nu ai ce sa ma faci sa inteleg... stii imi place logica. Sa o luam pe rand: 1. Intru pe un pserv l2j, am o nelamurire, ma duc pe www.lineage2.com, citesc, ma lamuresc, aplic. 2. Intru pe un nonL2J, am o nelamurire, ma duc pe www.lineage2.com, citesc, ma lamuresc, incerc sa aplic... surpriza !!! Nu merge asa... trebuie sa postez pe forum, sa scriu pe bug trucker, sa dau pmuri la GMi, sa intreb in stanga si in dreapta cum pot sa fac chestia aia, pentru ca nah, custom rullz. De ce l2j sux? Din simplul motiv ca e "la moda" sa fie asa. Nu ma crezi? Cauta de forumul DeX un thread unde cineva punea un cod C pentru schimbarea unei formule - sau ceva asemanator - : OMFG lamereersssss !!!!! This is not an L2J server ! Shot urslf. Mdaa... eu sunt incapatanat si nu vad padurea din cauza copacilor... LOL. Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mda, o discutie despre queable actions am vzt intr-o discutie gen "l2j e 1% din retail". Facuse o lista interesanta de chestii care sunt pe off de care nu stiam ( gen faza cu sunet de crit cand prinde mortal blow ).Ideea e ca, intradevar nu e ceva major ... stiu ca iti place sa existe ... mie nu imi place sa consum timp in plus sa mai dau un spoil cand e deja spoiled ... Nu sunt Clan Halls pe l2j inca ... nu prea stiu sa prioriteze astia .. eu as lasa-o mai usor cu implementarile din cronicile noi , si as lucra la lucruri mai vechi ( clan halls, quests, skilluri ). Nici eu nu am cine stie ce calculator dar merge ... relativ ok. Ia cam 5 minute sa se incarce GS ( presupunand ca am l2 deja deschis ca sa nu stau 10 minute sa intre in el ), si inca <5 min sa incarce char ... de msicat se misca acceptabil . P.S. : Eu ca sa imi dau seama daca e l2j sau nu , ori : Alt+B ( cel mai simplu ) sau verific daca e questul pt newbie ss ( pe majoritatea C# nu este, sau e ceva custom ). Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nu poti sa invinuiesti oamenii pentru ce stiu Pai Shade, voi ce faceti? In afara de faptul ca recunoasteti ca l2j sta bine la implementari, dar ca si alea cam sux, pentru ca cine are nevoie de quests, fishing, etc. in rest nu am vazut nimic. A fost ceva mai devreme cand am zis ca l2j-ul e bun de testat chestiile de pe oficial, el avand chestii pe care l2off nu le are, si merge sa vezi hero glow cum e facut, fishing si alte alea. Daca n-am zis chiar asta, asta vroiam sa zic. N-am vrut sa zic ca n-are nimeni nevoie de quests, am zis doar ca exista alternative... trebuia sa te prinzi ca incercam sa remediez un pic acuzatia, nu s-o anulez de tot Pe un pserver non-l2j e destul sa citesti in prima guide daca ai vreo nelamurire, no www.lineage2.com needed In general daca ceva de pe l2off nu e la "Latest Chronicle" de la "News", sau nu merge cum zice pe-acolo, inseamna ca nu e implementat. Sunt si custom implements, da, dar astea sunt pe ambele tipuri de servere. @Lasher: oricine stie sa-si dea seama cand e mobul deja spoiled sau nu e simplu, daca nu merge scrie "target was unaffected". Bine, pe l2j probabil scrie "missed target" si poti sa-l confunzi cu un atac normal... don't blame me for that. Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nu. Pe C#, il spoileaza din nou, si deabia dupa zice "Already Spoiled". Pe l2j, daca incerci sa-l folosesti din nou zice direct "Already Spoiled" fara sa pierzi timpul castand din nou. Quote
Thora! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pe un pserver non-l2j e destul sa citesti in prima guide daca ai vreo nelamurire, no www.lineage2.com needed In general daca ceva de pe l2off nu e la "Latest Chronicle" de la "News", sau nu merge cum zice pe-acolo, inseamna ca nu e implementat. Sunt si custom implements, da, dar astea sunt pe ambele tipuri de servere. @Lasher: oricine stie sa-si dea seama cand e mobul deja spoiled sau nu e simplu, daca nu merge scrie "target was unaffected". Daca nu, nu. Bine, pe l2j probabil scrie "missed target" si poti sa-l confunzi cu un atac normal... don't blame me for that. Prima Official Guide e C1 pre C2 parca... Nu scrie Missed Target, scrie Allready Spoiled si nu face chiar nimic, nu ai ce sa confunzi. Si ma repet -ca sa nu mai zici ca am numai cuvinte de lauda-, spoilul are probleme si pe l2j, la party loot, la fiecare update trebuie sa ghicesti cum sa pui distributia, pentru ca restul party-ului sa nu ia disconect, ceea ce dureaza cateva zeci de minute. Asta se intampla acum o luna, nu stiu daca s-a rezolvat ceva... desi nu cred. Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Prima Official Guide e C1 pre C2 parca... Si C# ce crezi ca e ? C1 ... maxim c2 ( aproape c2 defapt, ca nici macar recipe book nu are ).L2j e aproape c3. Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nu. Pe C#, il spoileaza din nou, si deabia dupa zice "Already Spoiled".Nu prea inteleg de ce ai vrea sa-l mai spoilezi odata daca nu ti-a scris "target was unaffected by spoil". Nu scrie Missed Target, scrie Allready Spoiled si nu face chiar nimic, nu ai ce sa confunzi. hmm... was it something i wrote? oh yeah e simplu, daca nu merge scrie "target was unaffected". Daca nu, nu. Stergeti faza cu "daca nu, nu" Deci daca nu prinde spoil o sa scrie ca a fost unaffectted. Daca nu scrie nimic, inseamna ca e spoiled si poti sa omori mobul. Prima Official Guide e C1 pre C2 parca...exactly. Din moment ce l2off-ului ii lipsesc multe din implementarile c2/c3/c4, si le are doar pe cateva care apar la "latest chronicle", atunci merge si prima guide. Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Hm, nu m-am exprimat bine ... dau spoil, nu sunt atent, si vreau sa verific daca a prins sau nu, folosind din nou skillul. Now you get it ? Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Well, acum stii cum sa procedezi poti sa dai system log-ul mai sus daca n-ai fost atent... oricum nu incerca sa-l mai spoilezi odata lol Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Da, aici este solutia ideala ... mai ales ca spoil are cast speed mai mic decat pe l2j ( daca am zis mai mare decat pe l2j mai devreme am gresit ... ). Quote
Thora! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hmm... was it something i wrote?oh yeah yeap, Bine, pe l2j probabil scrie "missed target" si poti sa-l confunzi cu un atac normal... don't blame me for that.Asta vroiam sa zic, probabil ca nu...Iar in ceea ce priveste spoilul, putin pe langa subiect, oricum mi se pare aiurea casting pe spoil, ar trebui sa fie actiune instant, dorfii sunt cu banii nu cu magiile. Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nu e casting, lasher poate avea haste 2 pe spoiler si i s-a parut ca-l face mai repede toate physical skills sunt influentate de atk spd, si spoil n-o fi magical skill. Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cast spd zic la orice skill care are o bara de cast ... ma rog, normal ca nu-i magic ( desi am auzit povesti ca rata de succes si pe ce mobi poate prinde depinde de m atk desi am dubii mari ). Nup, nu aveam haste ... clar este o diferenta de cast intre l2j si c# ... nu stiu care-i corect acum Sa vad daca pot afla ... Quote
Thora! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 @Shade : era o incercare de discutie de dragul discutiei, "non l2j vs l2C" . Elfii, humanii si orcii nativ sau cognitiv au avut legaturi cu magia. Dorfii din cate stiu nu au avut nici o tangenta cu arta magiei. Deci, in mod normal, nu ar avea ce sa casteze, dar asta tine evident de NCS. @Lasher_ro : "am pus si eu botu'" la faptul ca empower mareste gapul de level la spoil si sansa de reusita... dar deh, marmota... (in ceea ce priveste gapul nu modifica nimic, in ceea ce priveste sansa nu mi s-a parut - dar poate nu am testat eu cum trebuie). Pot sa confirm ca da, pe serv C, durata de casting la spoil este evident mai mare decat pe l2j. Quote
Shade Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Eu n-am aflat de vreo modificare pe nicaieri pe site... ceea ce inseamna ca ori nu a fost modificat din c1, ori a fost modificat ulterior, intre cronici. Dar am gasit ceva si mai interesant: One of the lesser known stories of Lineage II is that Cruma Tower happens to be built on top of one of the original "Genesis" creatures, a giant turtle. It was initially built as a laboratory to harness the creature's magical powers. The Cruma Core is a sort of super computer that was built to run the laboratory. The Core is still calculating something to this very day, but we have no idea what it's up to. Maybe it's a giant doomsday device, counting down till the apocalypse! Dunno, mie mi-a placut Quote
Thora! Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dap, Core cred ca este cel mai SF obiect din L2, putin cam "alien" pentru un heroic-fantasy.Dragut... nu stiam povestea CrumaTower. Quote
Bavanai Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dudes, ce-i cu toata prietenia si diplomatia asta? BACK ON SUBJECT: L2OFF > L2J pentru ca: - pe L2J reuse time-ul vrajilor nu scade pe masura ce cast speed creste. Am un sorc, dupa ce dau prominence tre' sa astept vreo 2-3 sec ca sa-l dau pe al 2-lea, la fel si cu aura flare - pe L2J imi iau interrupt la cast din orice lovitura! - pe L2J dau pe un mob cu TSS 1500 dmg, si pe al 2-lea mob de acelasi fel 4000 dmg. WTF? The same goes for any other physical damage skill. - pe L2J nu functioneaza surrender cum trebuie. Fara surrender to fire dau 1370 dmg, cu surrender dau 1410. - pe L2J mobii dupa ce mor inca raman in picioare si se tin dupa tine pana dispar. Waiting for da' flame Quote
Aldguth Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 In timp ce asteptati spunetimi si mie ce insemneaza Lineage 2-PTS. Partea cu PTS ma intreseaza.Gata am gasit: Test Server. Acum problema este urm: pot juca pe serverele din Romania daca am Clientul asta? Quote
Lasher_ro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dudes, ce-i cu toata prietenia si diplomatia asta? BACK ON SUBJECT: L2OFF > L2J pentru ca: - pe L2J reuse time-ul vrajilor nu scade pe masura ce cast speed creste. Am un sorc, dupa ce dau prominence tre' sa astept vreo 2-3 sec ca sa-l dau pe al 2-lea, la fel si cu aura flare - pe L2J imi iau interrupt la cast din orice lovitura! - pe L2J dau pe un mob cu TSS 1500 dmg, si pe al 2-lea mob de acelasi fel 4000 dmg. WTF? The same goes for any other physical damage skill. - pe L2J nu functioneaza surrender cum trebuie. Fara surrender to fire dau 1370 dmg, cu surrender dau 1410. - pe L2J mobii dupa ce mor inca raman in picioare si se tin dupa tine pana dispar. Waiting for da' flame L2j>l2off -Functioneaza vampiric cum trebe ( nu pu**y-a** reflect damage ). Este un skill foarte important ... nu cred ca trebuie sa va explic de ce. -Newbie Guides sunt peste tot pe unde ar trebui sa fie ( inclusiv gludin si gludio ).Aceelasi lucru pot spune si de Compressed packages of ss/sps/bss in unele orase. Sigur mai sunt dar acum am chef sa combat ce ai zis 1.No comment, asa e ... 2.Asta la level 1-20, dupa ai concentration si chiar si fara te intrerupe mult mai rar ... enervant pt low-level, neimportant pentru high level 3.Nu stiu ce e TSS In principiu dau aceelasi damage, era un bug mai demult pe skillurile de la dagger ca dadeau "critical". Was fixed as far as I know. Am observat in schimb ca uneleori prinde Power Shot Critical ( si chiar scrie ). O sa ma interesez daca asa e si pe off. 4.Fixed, fara surrender dau cam 800, cu dau cam 900. 5.Very minor bug, nu mai dau in tine ( cel putin in mine nu au dat niciodata ).Asta se poate intampla si daca ii prinde anchor, se tine dupa tine dar nu da. @Arrow - PTS = Public Test Server. Nu stiu daca poti juca cu el, dar exista un convertor din PTS in client normal ... e mic si se face repede. Quote
Aldguth Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ahmm o sa dau un search cu google, dar daca cumva ai un link as aprecia. Quote
Heavy_D Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Hmm vreau sa aflu cateva chestiCat are recharge time unele skilluri de la Gladiator pe servere non L2J si cam cat tine.War Cry Battle RoarDualist SpiritLion HeartC# in plus fata de l2j are clan halls, oareshce geodata ... si cam atat ( pe langa stabilitate )Nici l2off C1modat nare geodata full ca lipsesc geodata C2 C3 mai ales C4 Quote
Lasher_ro Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ahmm o sa dau un search cu google, dar daca cumva ai un link as aprecia. Nup, sorry nu am Trebuie sa gasesti pe google ... daca nu, o sa incerc sa ma interesez daca il mai are cineva. Edit : Hgz, am zis oareshce gedata ... ca ala care e, e cam aiurea ... intradevar e marfa ca nu poti trage prin obiecte, dar faza cu intratul in cladiri, sau mersul in spatii stramte in general, e frustrant. Quote