Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Scuze ca insist.Dar nu am gasit nicio rezolvare pe acel site la eroarea http://img91.imageshack.us/img91/9729/48968847.jpg ...chiar nu stiti ce sa fac si eu ca sa mearga?

Posted

Video: No Video. gf

razvanee detaliiiiiiii

le: hai ca a inceput meciul, razvane sper sa mai treci pe aici pana te culci. c'ya tommorow si hai fc porto :)

Posted

ma cry deci bagi filmul in windows media player, (cu import movie) il bagi acolo jos pe bara, ca si cum ai face un film, si apoi ii dai direct finish movie(save to my computer) si alegi acolo dimensiunea/ calitatea samd.

daca nu ai inteles iti lasi screenuri ca is prea obosit sa explic acum

http://img205.imageshack.us/gal.php?g=45282763.jpg

uita-te atent :)) :P

<tip: daca nu iti apare "save to my computer" vezi ca ai uitat sa dau drag and drop pe movie line (acolo jos)>

Posted

vrei sa nu poti sa iti pui title pana ce faci nobless? :))

gl

seelenfeuer failed on roxy

Detaliaza chestia cu noblesse

Why fail on roxy ?

Mie mi-a facut placere sa joc alaturi de ei, ne-am simtit bine, am ras, oameni de treaba.

Cu ei am invatat lineage, cu ei raman :)

anyway ne vedem pe celes ... 2 days remaining :hello:

Posted

Detaliaza chestia cu noblesse

Why fail on roxy ?

Mie mi-a facut placere sa joc alaturi de ei, ne-am simtit bine, am ras, oameni de treaba.

Cu ei am invatat lineage, cu ei raman :)

anyway ne vedem pe celes ... 2 days remaining :hello:

fail... au fost acolo doar sa fie... nu e clan care sa emita pretentii la epic/siege :)

cand inca jucam, cine intra in clan avea title numele clanului si nu i se schimba decat dupa ce facea nobless.

Posted

Nu mai e asa :)

Acum fiecare isi pune ce title vrea, iar cei din academie daca vor le punem noi title.

Intre timp am facut si epic, siege mai putin ca nu prea era timp.

Pacat ca Bungee nu mai are timp sa se ocupe de clan, facea treaba destul de buna ... Sa vedem ce iese sub papucu' lu DeepBlue :)

Posted

cand inca jucam, cine intra in clan avea title numele clanului si nu i se schimba decat dupa ce facea nobless.

ce comunisti !

btw: is curios daca iese ceva bine :D :->

Posted

Nu mai e asa :)

Acum fiecare isi pune ce title vrea, iar cei din academie daca vor le punem noi title.

Intre timp am facut si epic, siege mai putin ca nu prea era timp.

Pacat ca Bungee nu mai are timp sa se ocupe de clan, facea treaba destul de buna ... Sa vedem ce iese sub papucu' lu DeepBlue :)

Kido oriunde a fost clanul a fost fail. Nu stiu sa faca pvp, nici macar la pve nu sunt buni. Ce epice ati facut pe roxy? Aerith?

Posted

depinde frate.. vezi ca is mai multe formate.. ia vezi formatul ala "dv-avi (pal)" sa vezi ca iti merge la calitate mai ridicata, insa ia si spatiu mai mult.. vezi ca iti apar detaliile la fiecare.. alegi si tu ce iti place..

Posted

proiectu e terminat ma :)) i-am dat si render. in 2 ore aflu deznodamandul. ofc nu are intro/ outro ca nu m-am chinuit sa invat ... desi nu era cine stie ce [ tut pe youtube :P ]

hai gl

Posted

am vrut sa zic crest mi scuzi

HELp!!! LF BD on celes live..pm daca doreste careva

iui ma scuzi am uitat de tine :))

despre ce vroiai sa iti fac?

Posted

Sa imi ziceti si mie cum e celes. Celes a fost una din optiuni sa mut clanul, dar am inceput acum 2 saptamani deci... Am inceput pe raidarise, daca ati auzit de nekys care a facut raidfight, e server administrat tot de el. Draguts serverul, avand in vedere ca e java. Plus ca azi plec in turcia si scapati de mine 5 zile, n-aveam cum sa ma asigur ca vin toti.

Posted

Ma dar nu mai joaca nimeni pe 4x ? :( ...Tocmai acum cand a venit vacanta si imi trebuie un lvl up ...

@silen Nu sunt Nyuu , dar daca ar fi sa imi fac un crest asa as pune un SI cu o culoare verde...si=suck it -degeneration x style daca te`ai uitat vreodata al wrestling =))

crynow mai bine il pui pe filefront.

ehh.. aia cu pamela nu mai stii tu ?

Palmela ?:>

Posted

Sa imi ziceti si mie cum e celes. Celes a fost una din optiuni sa mut clanul, dar am inceput acum 2 saptamani deci... Am inceput pe raidarise, daca ati auzit de nekys care a facut raidfight, e server administrat tot de el. Draguts serverul, avand in vedere ca e java. Plus ca azi plec in turcia si scapati de mine 5 zile, n-aveam cum sa ma asigur ca vin toti.

vacanta placuta.

http://files.filefront.com/strongeravi/;13...;/fileinfo.html <- prima varianta ... cea de incercare.

am facut un alt filmulet ... tre sa-i dau render la noapte dar mai tre sa caut niste info `bout best quality. daca aveti chef ... download it :D , pe weekend o sa apara varianta mai imbunatatita

Posted

vacanta placuta.

http://files.filefront.com/strongeravi/;13...;/fileinfo.html <- prima varianta ... cea de incercare.

am facut un alt filmulet ... tre sa-i dau render la noapte dar mai tre sa caut niste info `bout best quality. daca aveti chef ... download it :D , pe weekend o sa apara varianta mai imbunatatita

doamneee tu esti sanatos? care are chef sa stea o ora sa il downloadeze? pune-l in calitate de cacao sau cu rezolutie mai slaba..

File Size 882.60 MB (925,477,888 Bytes)

//vacanta placuta xXxIxCxAxRxUxSxXxXxXx

//@andixe: sanctuary cu verde pal ma?! suntem in top 5 guilds pe server atm :(