Razvan Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Incearca sa faci un update... da bd/sws nu sunt genurile de charactere pe care sa le recomanzi unui incepator , depind mult de altii si fac lvl greu ...nukeri merg mult mai bine , pe un 7x in C grade am duso pana pe la 70 ...Conteaza doar sa ai rabdare , si cineva care sa te ajute cu sfaturi /equip ( iteme) ... macro e o comanda , executi mai multe skiluri cu ea ....si poti seta timpul la care sa le execute .... as i told`ya.. cand mi-am facut primul bd (caracterul pe care l-am considerat atata timp "sfant"/sacru/samd) in lineage nu stiam nimic.. chiar ma intrebam "cand naiba imi da si mie fury?".. si ce e asa de greu.. daca nu stii sa iti setezi macro si nu vrei sa te plictisesti dai si tu un f1 pe acolo, cand se termina dansurile mai dai o tura samd.. nu mi se pare deloc greu.. @cat despre "fac lv greu".. te inseli amarnic :( nuci gasesti pe toate drumurile, insa cand scrii !bd 60 LFP gasesti.. mai ales ca gasesti si clan usor si poti face lv cu cei din clan :) -> eu tot bd/sws iti recomand.. si nu stai frate sa dai dansuri.. o sa vezi cu bd-ul chiar poti face dmg :) tu crezi ca eu tot timpul stateam si ma uitam cum dau aia dmg si cand se duceau dansurile dadeam /useskill ? asta ti-am zis.. ca mi se pare un avantaj.. la un nuker de exemplu daca vrei sa faci o pauza de 10 minute nu poti, la bd insa poti.. bagi macro si gata .. daca vrei poti sa dai si tu.. dai dmg destul.. oricum.. te faci ce vrei! :) Quote
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 De facut ma fac,dar chestia e ca nu imi merge jocul http://img91.imageshack.us/img91/9729/48968847.jpg Quote
Razvan Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 De facut ma fac,dar chestia e ca nu imi merge jocul http://img91.imageshack.us/img91/9729/48968847.jpg pfai nu te pot ajuta ca nu am mai jucat de mult.. mi se pare ca e aceeasi eroare care imi aparea mie ca dadeam teleport in aden. adica ori iti lipsesti un anumit fisier, ori nu ai versiunea buna.. dar nu stiu sigur.. stai sa intre cry s-ar putea sa stie el.. @pana una-alta da-i un update/reinstall Quote
raw^ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 De facut ma fac,dar chestia e ca nu imi merge jocul http://img91.imageshack.us/img91/9729/48968847.jpg Cred ca e de la placa video, Quote
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Acum bag driverul de la placa video sa vad ce rezolv.Le:tot nu merge.Astept o rezolvare va rog:( Quote
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 pfai nu te pot ajuta ca nu am mai jucat de mult.. mi se pare ca e aceeasi eroare care imi aparea mie ca dadeam teleport in aden. adica ori iti lipsesti un anumit fisier, ori nu ai versiunea buna.. dar nu stiu sigur.. stai sa intre cry s-ar putea sa stie el..@pana una-alta da-i un update/reinstallLa ce ziceai tu sa dau Update?:-d Quote
wank Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,6627...rdseen.html#newaici e un link unde sunt doar errori. daca ai rabdare sa il citesti, o sa-ti gasesti raspunsul. Quote
Aenon Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Uhmmm mi-ati facut o pofta de lineage ma bag iar pe wrath, am acolo un crater de 50+ cu bw , un th in theca *laughs* , un sps full karmian.Acum ma intreb daca mai pot scoate vreun profit din karmian boots/gloves ca din cate am inteles, pe Kamael, sunt la un shop din Giran...is that tru? Quote
Memmorex Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,6627...3.html#msg67713Citeste acest post.Am updatat driverul de la placa video.Am updatat directx`ul.Si nu am chef sa imi iau o placa video noua pentru l2.Acum am un Ati EaH 3650 TOP. Quote
kId0 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A mai ramas cineva pe Roxy? (Daca jucati vre-unul pe acolo )Am vazut ca deja e gol serverul de cand cu donatiile.Azure, here we come. Celes (7x) launch:3days 23h 15min 05sec Quote
Wonderer Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 da.. in locul lui catalin i-as da afara din network...au facut un lucru care nu era necesar..cred..donati pt items...celes here we come Quote
wank Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mda .... pacat de reputatia dex-ului :s. cei ce joaca acolo sunt constienti ca dex a ramas acelasi ... dar cei ce "aud povesti" vor ramane cu o impresie gresita imo.anyway ... looking for sony vegas 7.0 tutorials :D de la praf, zero la pro :) cheers :beer: Quote
real_shadow Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Okay ... mi`am facut si eu cont si am decis sa merg pe varianta de gladiator ... ceva sfaturi?!!!? sunt nou in joc si accept orice sfat (daca e bun evident :D ) Quote
wank Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 daca joci pe dex, renunta la gladiator.la lvl 40 composite setla lvl 52 blue wolf setla lvl 61 tallum heavy setarme -> dualegl. dyes nush Quote
Aenon Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 probabil sunt eu labil psihic, dar cum functioneaza trapurile de la female kamael?(armablaster or w/e is she called).Am intrat pe fury ca sa testez cat mult merg...si de fapt nu merg ... i dun get it.Please help me cuz i'm mentally challenged ! Quote
wank Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ba cum compresez filmuletele inregistrate de fraps ? in afara de virtual dub ca nu ma ajuta. pls pls anyone knows ? :-snyuu, kamael sux. Quote
Aenon Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 nyuu, kamael sux.Iz a lie!Dar arata asa emo-goth-punk-elfi cu aripi kind of things, just adorable, so hugable :D Quote
bullet13 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mda .... pacat de reputatia dex-ului :s. cei ce joaca acolo sunt constienti ca dex a ramas acelasi ... dar cei ce "aud povesti" vor ramane cu o impresie gresita imo.da? Quote
kId0 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Heh, se pare ca nu voi fi singurul de aici pe celes :DMa gasiti cu nickul SoulJah - clan Seelenfeuer.Probabil warcryer :> Quote
Razvan Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 @ce versiune e dex-ul acum?@cry .. faci filmele mai mici cu windows movie maker.. e super usor! :P Quote
Wonderer Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Heh, se pare ca nu voi fi singurul de aici pe celes :D Ma gasiti cu nickul SoulJah - clan Seelenfeuer. Probabil warcryer :> vrei sa nu poti sa iti pui title pana ce faci nobless? gl seelenfeuer failed on roxy Quote