Iverson Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 deci iti dau poze sa`mi faci o semnatura? pm me cu tot ce`ti trebe :) si zi`mi daca vrei sa nu am glow ca sa stiu cand sa fac pozele:D Quote
wank Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 the item whore ) ce inseamna sa farmezi :X http://img99.imageshack.us/my.php?image=shot00046.png :lol: ce rezolutie ai me nebune ? tot cu monitor de 15" joci ? Quote
Iverson Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 eram in window mode ... joc la 1028x.... am uitat cat :D Quote
wank Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bravo ba ... iar ai iesit hero, ce plangeai ieri ca iese heineken ? Quote
raw^ Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gj iversconcs :), de mine zici sa iti fac semanatura? Quote
andix3x Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ia uite mah , tot cu farmul e tragi cry ? Baga si tu un pvp :lol...P.S Imi place noul tau clan :D ...@silen M-am referit in mass pvp/1vs1 pvp :P. Quote
wank Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 heh. sunt in clanul REST , clan de romanasi ch rune, clan lvl 7. pana fac 77 pe th e numa bun. Quote
Wonderer Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ce gluma au avut aia de pe azure de 1 aprilie..cica dau drumu la celes in 2010 Quote
wank Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 cand ii dau drumul pana la urma ? ps: FileFront is back Quote
Wonderer Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 peste 7 zile 7 ore si 30 de minute p.s. raw sig ? Quote
raw^ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 @wank si drwundy va fac dar acuma vad ca vor o gramada din ek sa le fac LE: wank tu nu esti crynow cumva? Quote
Razvan Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 @wank si drwundy va fac dar acuma vad ca vor o gramada din ek sa le fac LE: wank tu nu esti crynow cumva? vreau si eu o signeciăr te rog! dau o bere! defapt nu ii chiar signeciăr, ci imi trebuie un clan crest de 12x12 (pt rappelz) cu tema "infinity" .. deocamdata clanul se numeste strawhatpirates, insa o sa schimbam numele in infinity, deci tre ceva nou, si sa mor de am vreo idee ps: macar da o idee ty! Quote
andix3x Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 @raw Sig please ? @silen Nu ar merge un F Y.....f you Quote
Wonderer Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nu e graba...daca poti sa faci ceva pana pe 10 :D Quote
Memmorex Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Acum imi iau si eu clientul.Am si eu o intrebare.Care rasa/clasa se creste cel mai repede?:Deste bun clientul asta? http://img9.imageshack.us/img9/1200/78749495.jpg Quote
wank Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 da, e bun clientul.clasa repede de crescut ? blade dancer / sword singer. dupa lvl 58 te duci si stai afk la party uri si faci exp.sau singur -> nuker [ spellhowler / necromancer ] Quote
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Odata stiam si eu chestile astea...dar le`am uitat cu timpul...Oare care erau etapele pana la Blade Dancer?Adica ce rasa si fighter/speller? Quote
wank Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://lineage.pmfun.com/list/skillsi mai jos ai si questurile :) enjoy Quote
Razvan Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Odata stiam si eu chestile astea...dar le`am uitat cu timpul...Oare care erau etapele pana la Blade Dancer?Adica ce rasa si fighter/speller?bd e dark elven fighter->palus knight-> bd->spectral dancerpt sh e dark elf mag->dark wizard->spell howler->storm screamer@cel mai bine faci lv cu bd/sws cum zicea si cry. iti faci un macro cu /reuse delay si vii din juma in juma de ora ;). de asemenea si cu sh/sorc zic eu ca faci repede. faza e ca la nukeri iti trebuie si gear, la support mai putin ;) Quote
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Prima parte din ce ai zis tu am inteles.Ce inseamna "iti faci un macro cu /reuse delay si vii din juma in juma de ora"?gear`ul sunt itemele care le ai pe tine nu?Nu imi place bd si sws pentru ca nu sunt genul de om care sa ajute(heal & stuff).Intelegi?Spellhowler`ul creste mai greu?:-/Le:Wow...imi da critical error cand intru in joc: http://img91.imageshack.us/img91/9729/48968847.jpg Quote
andix3x Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Incearca sa faci un update... gear`ul sunt itemele care le ai pe tine nu? da cel mai bine faci lv cu bd/sws cum zicea si cry. iti faci un macro cu /reuse delay si vii din juma in juma de ora . de asemenea si cu sh/sorc zic eu ca faci repede. faza e ca la nukeri iti trebuie si gear, la support mai putin bd/sws nu sunt genurile de charactere pe care sa le recomanzi unui incepator , depind mult de altii si fac lvl greu ...nukeri merg mult mai bine , pe un 7x in C grade am duso pana pe la 70 ...Conteaza doar sa ai rabdare , si cineva care sa te ajute cu sfaturi /equip ( iteme) ... macro e o comanda , executi mai multe skiluri cu ea ....si poti seta timpul la care sa le execute .... Quote