Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere populatia retail-ului, nu ai cum sa compari pentru ca pe dex sunt playeri capabili, iar pe retail la fel doar nu-s scapati in cap.

In orice caz, un player care joaca retail constant (cativa ani) este mai experimentat pentru ca trece prin cronici.

Oricum pe retail daca esti bun esti mai recunoscut.

Posted

asa si ai citit ce a zis ala? de imi zici mie ca DA nu are 360 ?:))

ba! Da nu are 360, got it ?

btw : pentru 4 bog am fost numit "item whore" ... fucking awesome.

ps: looking for FARMER clan ^_^

Posted

ba! Da nu are 360, got it ?

serios ? sa mor de stiam

fara vrajeala chiar asa e ? n-are 360? :-?

plm inseamna ca am jucat 2 ani jumate tank`u ala degeaba :|

Posted

serios ? sa mor de stiam

Din cat stiu doar sk are shield 360 sper sa nu insel.

Posted

asa si ai citit ce a zis ala? de imi zici mie ca DA nu are 360 ?:))

DARK AVENGER NU ARE 360

PALADINU ARE (exceptand carcalac sau make3)

ps: nu mai posta porcarii pe ekforum :))

LE: crynab ti-a placut faza cu shadow? noi cel putin ne prapadeam de ras

apropo... de ce ai iesit din lolwf?:(

Guest xaolin
Posted

Nice, care jtie sa joace ff bine cu Spellhowler? sa ma invete si pe mine cate ceva ,,,dak mai am ce :P

Posted

Dramelor! :)) Sk si tk au aegis passive, adica 360 degree.

Paladin are aegis stance TOGGLE, care iti da intr-adevar 360 degree. Dar te costa 50% din pdef-ul shield-ului ceea ce nu iti prea convine. Really, adica din 350 pdef iei doar 175? Plus ca in stun nu poti umbla la toggles ca tot era vorba de exemplul meu.

DA e si mai prostut, nu are nici una nici alta. Asta se mai bazeaza pe reflect.

Tancii din jocul asta merg asa: DA si PALA hp mare pdef mare. SK si TK... Ei bine astia sunt mai nesimtiti. Au hp mic si pdef overall mult mai mare. Nesimtirea vine in momentul in care iei magical skills si iti mai si mentii hp-ul in pvp cu drain sau heal. Fara sa mai zicem damage output mai mare (in special sk).

Si cea mai nesimtita chestie mai nou in g2 pe sk e sa cari cate un wild magic dupa tine pe langa obisnuitele acumen + empower. Hai baga mcritu cu drain lol.

Posted

@icarus . singurul tank care nu are 360 degree in nicio culoare este da!

apropo.. stii bine eu stiu sa joc doar pe bd (main)/ pr(cel mai mult)/sk/ sorc .. ei bine sk-ul oricat ai zice tu nu e pe de parte un tank bun pentru party.. sk-ul e bun la pvp are balans intre dmg-def

cei mai calumea tanci la party sunt paladinul (def-hp+abilitati defensive nesimtite) si bineinteles eva templarul (sa nu mai zicem ca asta mai are si cubic de heal.. )

@eva templar/paladin sunt pe departe cei mai defensive tanci, adica cei mai siguri pentru party ;)

Posted

Eu sincer , la un party de tanci asmerge doar pe sk ...

Pai uitativa la ce skills de atac are :

Life Leech+ Drain Health + vampiric cubic + lighting strike + judgement

Daca mai prinde un hex/phamtom cubic pe enemy deja poti sa il consideri mort ....Sa nu mai zic de skillurile de dupa 3rd class , daca isi da ud si are sub 30% din viata deja poti sa il consideri rb , mai ales cu magic mirror activat .

Culmea culmilor pe fury , sa dai m crit cu un aw =)) ..

Posted

apropo.. stii bine eu stiu sa joc doar pe bd (main)/ pr(cel mai mult)/sk/ sorc .. ei bine sk-ul oricat ai zice tu nu e pe de parte un tank bun pentru party.. sk-ul e bun la pvp are balans intre dmg-def

cei mai calumea tanci la party sunt paladinul (def-hp+abilitati defensive nesimtite) si bineinteles eva templarul (sa nu mai zicem ca asta mai are si cubic de heal.. )

@eva templar/paladin sunt pe departe cei mai defensive tanci, adica cei mai siguri pentru party ;)

tocmai aia ziceam si eu despre DA :)

cat despre cel mai "calumea" tank... toti is unici in felul lor :D

Posted

@raw .. cei mai "calumea" la party ma refeream.. sa fim seriosi acum.. nu compara tu un pala cu un da sau un tk cu un sk.. atat pala cat si tk se pot "tine in viata" singuri.. da si sk e clar ca is mai inclinati spre partea de dmg..

@adixe degeaba zici.. cu un tank "defensiv" (pala/tk) e mult mai usor sa tii in viata un party la un raid ;) ia aminteste-ti putin pe dex ce fel tineam eu un party in viata cand eram sk (si nah, la 55 deja aveam doom+4) si ce fel il tinea dee (acelasi gear, doar ca era eva templar). e totusi o diferenta! defapt de aia m-am si facut apoi bd..

si uite.. tu imi zici mie ca te duci la boss si ii dai hex apoi DRAIN COAIE DRAIN! si il tii in DRAIN COAIE DRAIN si gata? pai cand incepe ala sa iti ia agro pe diferiti, si vezi cum ramai fara mana, si vezi cum iti fute tot party-ul atunci zici ca da frate! chiar e o diferenta! ;) dar nah.. poate dupa c4 s-o fi schimbat..

//erata.. in postul anterior "defensivi" nu "defensive"

Posted

serios ? sa mor de stiam

ba tu vorbesti serios ? adica plm, DA nu are 360 .... got it ?

ps: carcalac, tot n-ai zis ce nume aveai la MU !!

:rofl1:

Posted

Depinde. Daca ai recharger care sa mai arunce cate un recharge, mergi pe sk. Singura abilitate defensiva in plus pe care o are paladinul si tk-ul fata de sk e heal si touch of life. Altceva nu.

Guard stance tot acolo e. Tine minte, intr-un party cu healer pdef, mdef si shield def face tancul, nu hp-ul si cp-ul.

Posted

Depinde. Daca ai recharger care sa mai arunce cate un recharge, mergi pe sk. Singura abilitate defensiva in plus pe care o are paladinul si tk-ul fata de sk e heal si touch of life. Altceva nu.

Guard stance tot acolo e. Tine minte, intr-un party cu healer pdef, mdef si shield def face tancul, nu hp-ul si cp-ul.

am vazut filmulete cu paladin SF de pe off... cu hero zerk si AI si alte porcarii de pe gracia avea un p.atk de destro in frenzy ........

incerc sa il caut:P

Posted

@icarus .. un pala/tk tot e mai bun frate decat un sk/da la party .. deci gandeste-te ca mai face bossu si spawn (daca are minioni) si ca atunci iti trebuie nukeri, si nu toti nukerii au btm.

ce abilitati defensive are paladinul fata de sk? angelic icon, heal, sacrifice, iron will, majesty, aegis stance (probabil mai sunt.. nu am avut niciodata un pala, am jucat doar pe ala a lui pires cand nu gaseam tank si el era la serviciu)

http://lineage.pmfun.com/?action=list&...p;x=16&y=11

@icarus orice ai zice paladinul e mai tank decat sk-ul, pentru ca pur si simplu e.. paladin ;) da! daca nu ma crezi, fa-ti un paladin si un sk, si compara-i sa vezi care e mai defensiv..

@stii bine ca nu am mai jucat de pe c6 (adica ceea ce zic eu e sigur valabil pe c1-c4/c6)

@raw.. eu am vazut si un lol pp pe retail care iti garantez ca e mai tare decat paladinul ala :P <parca are un fg rosu si ic pe el>