zxzxcasqwt Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Un singur lucru am inteles din replica ta , si anume ca habar nu ai ce zici .... Frate dute cu toate cunostintele tale si lasane , nu ne intereseaza parerea ta ....ori vii aici cu un nume ca lumea si ne zici cine esti ori vei fi tratat ca un nimeni. @Icarus eu cred ca e moartea :> ...Vineri un fury ceva ?:Pma noob , am gH de 79 pe dex , si stiu ce vorbesc , asa ca taci din gura .btw critical wound e pe hellbound Quote
Guest sc_nameless Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ce anume trebuie sa fac pentru a putea transfera skill uri de pe subclass pe mainclass?Multumesc! Quote
Razvan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ma noob , am gH de 79 pe dex , si stiu ce vorbesc , asa ca taci din gura . btw critical wound e pe hellbound hmm.. exista asa ceva? vreau si eu ud/heal si frenzy pe pr Quote
andix3x Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ma noob , am gH de 79 pe dex , si stiu ce vorbesc , asa ca taci din gura .btw critical wound e pe hellboundVai ce cool esti , ia`ti charul si fa ceva cu el . Degeaba vii si te dai smecher facand noob pe oricine , NU NE CUNOSTI .Poti sa ai si hero de 85 , daca bunul simt e lipsa atunci nu ai ce cauta aici .@nameless Nu poti transfera skills de pe o subclasa pe alta . Quote
Razvan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Vai ce cool esti , ia`ti charul si fa ceva cu el . Degeaba vii si te dai smecher facand noob pe oricine , NU NE CUNOSTI .Poti sa ai si hero de 85 , daca bunul simt e lipsa atunci nu ai ce cauta aici . dada are dreptate andi !! nesimtitule! du-te si violeaza-i pe adminii care i-au dat bann lu` cry, sau filtru sau ce pwla mea i-or fi dat Quote
CryNow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 (edited) auzi daggeri overpowered.. lool crynoob , daggeri sunt cu 300-400 ~ mai mult dmg decat erau acum 3 zile .edited, cum sa iei ba 3.1k dmg pe ic set +6 cu full buff si song si augment pasiv p def lvl 10 ? esti rupt de realitate. pe un server fara atribute e mult prea mult. ah da, si nu avea zerk deloc.si cine esti tu preamarite ? ca vad ca te inregistrezi pe forum undercover, daca ai ceva de zis, si sa stiu cu cine vorbesc, daca nu, date-n fapt.icarus, trezeste-te tata. icarus + cd ? esti simpatic. eu vorbesc de dex, nu de vreun loljava server. si ce vezi tu pe off, e datorita ATRIBUTELOR. si da, pe offi, un sh da criticale de 10k+ deci te caci pe el dagger.zxzxcasqwt e frustratu de "b1ackic3". nu stiu de ce m-am agitat sa-ti raspuns. ah da ... abea acum mi-am adus aminte user-ul tau. date-n fapt, ca doar vorba e de tine. Edited March 26, 2009 by CryNow Quote
make3 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 edited, cum sa iei ba 3.1k dmg pe ic set +6 cu full buff si song si augment pasiv p def lvl 10 ? esti rupt de realitate. pe un server fara atribute e mult prea mult. ah da, si nu avea zerk deloc.hai ca deja o dai in prea multa drama :) print sau du`te iti dai seama ce zici tu acolo ? ic set +6 full buffs song plm tot tacamu PLUS aug p def pasiv lvl 10 , ai habar ce p def are ala ? doar sa porti ic `u pe un mag sau pe vreun caracter care nu are mastery de heavy:) , da nici asa Quote
Razvan Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 hai ca deja o dai in prea multa drama :) print sau du`te iti dai seama ce zici tu acolo ? ic set +6 full buffs song plm tot tacamu PLUS aug p def pasiv lvl 10 , ai habar ce p def are ala ? doar sa porti ic `u pe un mag sau pe vreun caracter care nu are mastery de heavy:) , da nici asapoate ca era lv 40 si a vrut sa se imbrace in ic na! :P oricum tancul e prea uber ca sa se miste, trebuie doar sa stea si sa scrie /kill si mor toti de pe langa el (trage cu ghiulele) ;) sau poate era glass tank@ma cry.. daca ti-a prins criticalul criticalului skillului poate sa-ti dea asa, dar doar gandeste-te ca nu iti da coaie asa la fiecare tura.. iti da o data la 50 de lovituri na! sau poate mai aveai tu 3k hp si ti-a dat lethal si-o prins ;) adica gandeste-te si tu, de exemplu un sh cat poate sa ia daca tu ai luat atat? 10k? Quote
xIcarus Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ma noob , am gH de 79 pe dex , si stiu ce vorbesc , asa ca taci din gura .btw critical wound e pe hellboundCine a zis ca critical wound nu e pe hellbound?icarus, trezeste-te tata. icarus + cd ? esti simpatic. eu vorbesc de dex, nu de vreun loljava server. si ce vezi tu pe off, e datorita ATRIBUTELOR. si da, pe offi, un sh da criticale de 10k+ deci te caci pe el dagger.Nu incepe si tu cu ironia, te rog frumos. Vorbeam de un screenshot de pe RETAIL cu un asemenea gh dand un crit back intr-un robe cu crt wound, hex si expose weak point. Crezi ca joc pe loljava-uri? Quote
CryNow Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 hai ca deja o dai in prea multa drama :) print sau du`te iti dai seama ce zici tu acolo ? ic set +6 full buffs song plm tot tacamu PLUS aug p def pasiv lvl 10 , ai habar ce p def are ala ? doar sa porti ic `u pe un mag sau pe vreun caracter care nu are mastery de heavy:) , da nici asaeram gank party de magi, si vanesa era pe bd. si a zis ca a luat 3.1k dmg. daca el minte, atunci mint si eupai da icarus, si eu, tot film de pe retail. sts cu major set + am [ nu era over enchanted ] a dat pe un hero [ avea heavy pe el ] 14.x k dmg Quote
Buugy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 eram gank party de magi, si vanesa era pe bd. si a zis ca a luat 3.1k dmg. daca el minte, atunci mint si eupai da icarus, si eu, tot film de pe retail. sts cu major set + am [ nu era over enchanted ] a dat pe un hero [ avea heavy pe el ] 14.x k dmgTu vorbesti de binks Sts hero? Apai el are 2 am tot timpul pe el, una cu atribute de wind, si una cu dark attack. Plus pe mace are wm lvl 10. etc Quote
andix3x Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Si eu care credeam ca e Moartea mah :> ... eram gank party de magi, si vanesa era pe bd. si a zis ca a luat 3.1k dmg. daca el minte, atunci mint si eupai da icarus, si eu, tot film de pe retail. sts cu major set + am [ nu era over enchanted ] a dat pe un hero [ avea heavy pe el ] 14.x k dmg 3,1k pe heavy e c`am greu , pe light e asa si asa ....Oricum cert e cau Hellbouns its dagger area ...Nu prea ai cum sa ii bati , poate doar cu un tyrant . iti dai seama ce zici tu acolo ? ic set +6 full buffs song plm tot tacamu PLUS aug p def pasiv lvl 10 , ai habar ce p def are ala ? Vreo 7k ? ajunge pe la 8 cu valor de hero . Si cu ud`ul de hero nu vreau sa ma gandesc ... Quote
make3 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Vreo 7k ? ajunge pe la 8 cu valor de hero . Si cu ud`ul de hero nu vreau sa ma gandesc ... nu :) Quote
raw^ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Vreo 7k ? ajunge pe la 8 cu valor de hero . Si cu ud`ul de hero nu vreau sa ma gandesc ... pai nici nu gandesti cum sa aiba ma 7k tanku fara ud doar cu ic set +6 + buffe?! Quote
andix3x Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ic set+6 /cov/ shield/gr shield /song de p def /passive de shield lvl 10/passive de p def si vreun self buff ...la cat ajunge ? Quote
Razvan Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 eu zic ca mai mult de 3k in maxim maximorum nu are lol Quote
raw^ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ic set+6 /cov/ shield/gr shield /song de p def /passive de shield lvl 10/passive de p def si vreun self buff ...la cat ajunge ? 3k +/- Quote
Memmorex Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ma gandeam si eu sa ma reapuc de l2 dar numai sunt la curent cu treburile noi pe aici.Jucati tot pe Dex?Ce l2 este? Quote
Aenon Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ma gandeam si eu sa ma reapuc de l2 dar numai sunt la curent cu treburile noi pe aici.Jucati tot pe Dex?Ce l2 este?hellbound Quote
andix3x Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 True , 3k ....Doar un sk cu vengeance sau destro cu guts ar ajunge pe la 7k .....Nu am mai jucat l2 de mult nah :( ... Quote
CryNow Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Tu vorbesti de binks Sts hero? Apai el are 2 am tot timpul pe el, una cu atribute de wind, si una cu dark attack. Plus pe mace are wm lvl 10. etcaHam, BinKsy ftw ^^ doar ca in movie-ul vizionat nu era hero. si ca boss jwl are doar zaken, in rest dinasty Quote
xIcarus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oricum cert e cau Hellbouns its dagger area ...Nu prea ai cum sa ii bati , poate doar cu un tyrant .Pai daca pe fury, unde magii sunt fucked up in ultimul hal cu mc rate-ul tot reusesti sa omori mage-ul sub conditia ca da doar un mcrit si nu cu vortex blaster lol. Oricum, daggerul si-o ia de la tanks pentru ca ramane fara mana. Tin minte ca vazusem pe un movie de pe retail cum a lucrat gh-ul un ph knight in oly. Frumos frumos cu robe-ul pe el, ii baga hex ii baga critical wound, arde ue, tankul da in el ca spartul in loc sa ii dea cate un shield stun si sa se indeparteze. Poate intrebati de ce era spart ca dadea in gh. In secunda urmatoare a luat stun din evasion counter. Cum avea hex si critical wound stiti cum a intrat un crit lethal blow? Plus faptul ca era paladin, shield defence = 0 din spate. Back lethal deadly. Dead. Kill-a-tank-in-3-hits strategy. Quote
raw^ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Pai daca pe fury, unde magii sunt fucked up in ultimul hal cu mc rate-ul tot reusesti sa omori mage-ul sub conditia ca da doar un mcrit si nu cu vortex blaster lol. Oricum, daggerul si-o ia de la tanks pentru ca ramane fara mana. Tin minte ca vazusem pe un movie de pe retail cum a lucrat gh-ul un ph knight in oly. Frumos frumos cu robe-ul pe el, ii baga hex ii baga critical wound, arde ue, tankul da in el ca spartul in loc sa ii dea cate un shield stun si sa se indeparteze. Poate intrebati de ce era spart ca dadea in gh. In secunda urmatoare a luat stun din evasion counter. Cum avea hex si critical wound stiti cum a intrat un crit lethal blow? Plus faptul ca era paladin, shield defence = 0 din spate. Back lethal deadly. Dead. Kill-a-tank-in-3-hits strategy.unii jucatori de pe dex stiu mai bine oly decat cei de pe off :) Quote