Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cum naiba tre sa fac sa am reuse mai bun la cov ? ..chiar si cu dyes de la mammon (+5wit) si conc de la bd , am un reuse de ~5 secunde peste 4 minute... Cu zerk merge mai bine , dar nu intotdeauna am ... Ce mai contribuie la reuse cov ?

Posted

bai nepoti bai nu va jucati bai cu focul bai ca va arde bai bai [ se simte oare lipsa virgulei ? ]

e IceMan acolo vaneaza tot ce poate, un warn in plus = un trofeu in cont.

ok, un site unde pot vedea si eu skill de la SH dupa lvl 80 pls :). din moment ce cyclone nu merge pe dex, as fi interesat daca merita sa pastrez SP pentru altceva.

cheers dudes :beer:

Hurricane armor mai ai. Increase wind resist si care te ataca are -atk speed. Nu stiu daca melee sau range.

Dupa asta ai doar protection-urile. Elemental (wind+water+fire+earth), alignment (dark+sacred) si rune (mdef).

Asteapta next chronicle cica baga skille pana la 84.

Ah chiar... Hurricane armor cred ca e gracia sht.

Posted

aicinu cred ca trebuie SP pt ele, ca sa "tragi" cu cyclone trebuie spell force and stuff, nu prea e in handy.

stiu cum se activeaza, dar nu merge pe dex. merge doar vulcano [ god damn sorcs >< ]

btw daggers are fucked up RAU, da RAU DE TOT pe dex. cu chant of protection shield si earth chant + earth song imi iau 4k de la dagger.

Posted

stiu cum se activeaza, dar nu merge pe dex. merge doar vulcano [ god damn sorcs >< ]

btw daggers are fucked up RAU, da RAU DE TOT pe dex. cu chant of protection shield si earth chant + earth song imi iau 4k de la dagger.

taci ma:)) ei inca se plang ca nu merge bine, la oly acuma cutitarii ruleaza... ce dracu se le faci NU dau dmg calumea! QQ :))

Posted

4k pe robe e destul de normal :

Let's say cov+focus+dw+ toggle + zerk+ dex+4 +draconic and shits ....

Cum naiba tre sa fac sa am reuse mai bun la cov ? ..chiar si cu dyes de la mammon (+5wit) si conc de la bd , am un reuse de ~5 secunde peste 4 minute... Cu zerk merge mai bine , dar nu intotdeauna am ... Ce mai contribuie la reuse cov ?

Song of Renewal (1) Active 60 0 14670000 Temporarily decreases party members' MP consumption and re-use time while using physical/magic skills. If one sings while sing/dance state is in effect, additional MP will be consumed. - la lvl 77 pe swordmuse .

Posted

cu DC set, arma cu acumen, wit+5, si zerk... ar trebui sa fie gata la timp... nush ce sa zic... esti tu mai "speciala " :))

Posted

tallum robe set in pielea mea.

btw. bd cu ic set +6 earth song, chant of protection, earth chant + shield si pasiva de p def lvl 10 a luat 3.1k de la un dagger. fucked up rau de tot :sef:

Guest sc_nameless
Posted

Salutare!....ce subclasa recomandati pt destroyer?

Posted

Salutare!....ce subclasa recomandati pt destroyer?

ce vrei tu.. nu conteaza.. nu afecteaza in niciun fel main-ul suburile, sau invers (*cu o singura exceptie, main-ul influenteaza sub-ul prin rescrictia de alegere: daca este elf de exemplu, nu iti poti alege sub de dark elf, samd)

deci.. alege-ti ce vrei tu si ce iti place :)

Guest sc_nameless
Posted

Va multumesc pt raspunsuri!.. intrebam deoarece am inteles ca poti invata anumite skilluri de pe subclasa.

Posted

Se duce vreun clan ro pr0 pe www.azuregaming.net/l2/ , pe serverul ala nou Celes? new blood, more pr0s acolo, stiti cum e. va fi ceva competitie.

Eu o sa refac vechiul meu clan, de pe aerith (PinkBastards) dar cred ca o sa facem merge cu vreun clan. Anyway avand in vedere la cat de "iubiti' suntem de Defiance ally si celelalte o sa fie un hell of the server, daca cauti clan de farmeri nu e pentru tine.

nu cred ca ati auzit de noi, adica de Hellangels (am fost pe Roxy 5x si Zeus 3x) ... si noi ne ducem pe Celes.

ne vedem acolo ;)

Posted

nu cred ca ati auzit de noi, adica de Hellangels (am fost pe Roxy 5x si Zeus 3x) ... si noi ne ducem pe Celes.

ne vedem acolo ;)

iar voi ? :))) nici pe celes nu scap de voi :D

buugy nu mai merge in pinkbastards :D merge in chipmunk muahhaha

remember me styng ?:P

Posted

hehe cum sa nu Wondy :P

nici nu stiam atunci ca esti de pe lm

la cat de overpowered sunt daggerii pe dex [ eu inca sunt emo pe tema asta ] ma gandesc sa ma mut si eu pe celes. future necro, ketra farmer :)). e C5, nu ?

c5 ofc...

cu delay e rahat.. la oly cu l2koh dureaza lupta 10 minute =)) dadeai f1 si incepea sa dea cu arcu dupa 20 de secunde =))

@cry .. atunci ia-ti sub de degăr :P

nushu ce delay ca iau crit error cand intru in joc :)

Posted

Nu mai plangeti atata dupa daggeri. Sa vedeti ce plangeti in gracia cand toti daggerii iau expose weak point.

Daggerii cum a zis si asta (cred ca e iverson) au maxim 300-400 dmg in plus acum. Poanta e ca daca iei critical wound e si mai naspa.

Sa vedeti voi pe gracia un crit backstab de la gh cu aq + baium si icarus disperser cd pe un robe cu hex critical wound si expose weak point. Pana si eu mi-am facut cruce cand am vazut.

In oly acum daggerul daca ajunge la tine si esti robe te-ai RAS pur si simplu. Daca iti prinde un back te zboara. Sunt tari in oly datorita a protection of elemental, alignment si rune, pasivele alea de 81. Nu mai zic de sk pe care il vom numi mage killer dupa ce primeste abilitatea de reflect magical damage la urmatoarele update-uri (parca sk era). Si cacalaul de mdef pe care il are acum.

Posted

auzi daggeri overpowered.. lool crynoob , daggeri sunt cu 300-400 ~ mai mult dmg decat erau acum 3 zile .

Un singur lucru am inteles din replica ta , si anume ca habar nu ai ce zici .... Frate dute cu toate cunostintele tale si lasane , nu ne intereseaza parerea ta ....ori vii aici cu un nume ca lumea si ne zici cine esti ori vei fi tratat ca un nimeni.

@Icarus eu cred ca e moartea :> ...Vineri un fury ceva ?:P