zxzxcasqwt Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 bag mana in foc ca ai 21312312313 caractere si nici nu stii sa joci cu nici unul din ele :) si eu bag mana in foc ca nu ai vazut in viata ta o femeie goala , inafara de parinti . vezi ce usor e ? :( Una e sa stii charurile foarte bine , fiecare ce skills are , ce equip poarta , ce die`uri sunt bune ...si alta e sa stii ca kamael nu pot avea subclasa decat pe kamael ...si nu mai vorbi aiurea ca nu stii nici 1% din cei de pe forum . Ar mai zice ca ' au valoare ' .... @Spydy ai gasit ceva despre lethal strike ? iti trebuie facultate nene .. altfel nu ai cum sa stii ce dye'uri sa pui pe un character Quote
Iverson Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Stiam ca am postat wtf. @EE, SE, CARDI... dye setup: Cspeed: +4 wit/-4 men Con+hp: +4con/-5 str Speed+shield rate: +4 dex/ -5 str. Am pus -10 la str ca nu are importanta, nu ai dmg output deci poti sa scazi cat poti. pointless +4 dex ;) mai bun acel +1 WIT, si pentru mana : la rest scoti o piesa din setul de DC si ai +2 men ;) ( se simte ) Quote
andix3x Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 si eu bag mana in foc ca nu ai vazut in viata ta o femeie goala , inafara de parinti . vezi ce usor e ? :( iti trebuie facultate nene .. altfel nu ai cum sa stii ce dye'uri sa pui pe un character Desigur , tie iti trebuie si masterat ca sa te comporti civilizat . Xx Andix3 xX: ce influenteaza lethal strike? Icarus: absolut nimic le : For ee : Icarus: doar lvl-ul skillului si diferenta de lvl player-mob Quote
Spydy Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 mi-a zis cineva ca ar fi influentat de wit, si de la 77 cand iei skill mastery de int ... Quote
make3 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 si eu bag mana in foc ca nu ai vazut in viata ta o femeie goala , inafara de parinti .vezi ce usor e ? :(da cum ai ghicit ? :blink: Quote
xIcarus Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 mi-a zis cineva ca ar fi influentat de wit, si de la 77 cand iei skill mastery de int ... Pe dex e aparent fals. Am incercat cu bish -15 wit si ee +5 wit, bish 69 ee 70. Acelasi land. Skill mastery inseamna sa dai double skill, adica skill dupa skill fara reuse, sau sa iei duratie dubla la un orice buff pe care il dai. Stiu doar ca skill mastery da o mica sansa in plus pentru 'superior effects', lethalul daggerului este inclus din cate zic brainiacii de pe l2blah... Never tested tho. Oricum, sa nu te gandesti ca iti da cine stie ce rate in plus... OFFT: 1 bucata icarus + 1 bucata nab skill in modification + 1 bucata programel. Rezultat: http://img13.imageshack.us/img13/1989/shot00045nmo.jpg Nu e singura, dar regulile imi permit sa arat doar asta. Enjoy. ) Quote
xIcarus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Da. GO LOLFURY! Server cu mc rate de gracia si mc power de interlude. FTW! Quote
make3 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Da. GO LOLFURY! Server cu mc rate de gracia si mc power de interlude. FTW!DA FRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UNDE VINE UNU CU 10 EUROI SI TE PISA IN CUR ca el domne e donator :) Quote
kBm Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Da frate hai sa facem misto de cel mai unicat jucator de pe forum Quote
Wonderer Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 adica tu ? pa bune de nu iesti cel mai tar3 i pi forumu asta Quote
Burne Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 un link unde pot gasii ceva informatii legate de agathion ? ( smecheriile alea ce zboara dupa tine )EDIT: Agathion info, contine destule sfaturi ... pacat ca nu face nimic Quote
kBm Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Poti sa zici cat in luna si-n stele de mine... da daca zici ca n-am valoare te bate Dumnezeu Quote
Guest sc_nameless Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Salutare!...va mai deranjez cu o intrebare:am facut questul "Fate s whisper (am primit star of destiny)" si tot nu merge sa aleg o subclasa sunt destroyer lvl 75...este ceva ce ar mai trebui facut?Multumesc! Quote
Razvan Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Salutare!...va mai deranjez cu o intrebare:am facut questul "Fate s whisper (am primit star of destiny)" si tot nu merge sa aleg o subclasa sunt destroyer lvl 75...este ceva ce ar mai trebui facut?Multumesc!salut!din cate imi amintesc eu iti iei subclasa dupa ce ai facut 3rd (titan) // daca nu m-am inselat in cele zise mai inainte, cu placere! Quote
Iverson Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 termini questul si faci "mimir's elixir" sau ceva de genu (nu te supara iversconcs, mi'e lene sa ma loghez pe contu meu)nu trebuie 3rd sa poti face subclasa Quote
InGeLiTzA*LeA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 un link unde pot gasii ceva informatii legate de agathion ? ( smecheriile alea ce zboara dupa tine ) EDIT: Agathion info, contine destule sfaturi ... pacat ca nu face nimic face la buzunar ....si e foarte dragutz :wub: ..eu mi-am facut si ingeras si dracusor :D sunt super scumpici :P ..... si cei de la WF (beast farm CH) au niste purcelusi zburatori caraghiosi :D Quote
raw^ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 face la buzunar ....si e foarte dragutz :wub: ..eu mi-am facut si ingeras si dracusor :D sunt super scumpici :P ..... si cei de la WF (beast farm CH) au niste purcelusi zburatori caraghiosi :D ++ de la castel iti poti lua o zana:)) Quote
andix3x Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Oh shit , deci porcii pot zbura huh ?:( ...@kBm Merci ca m`ai facut sa rad :) ....mancalar rockeri sa il manance de manelist :-j ...Iversoane cum e sa fii hero ? @nameless pe ce server joci ? :) .http://lineage.pmfun.com/list/quest-more/fates-whisperhttp://lineage.pmfun.com/list/quest-more/mimirs-elixirP.S : To start Mimir's Elixir you also need to have quest Fate's Whisper (A Grade Weapon) finished. Quote
raw^ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 hmm, cine stie cum se numeste questul pentru urechi de iepure, racoon si pisica plix plox ^_^ stiam ca il iau de undeva din giran dar nu imi amintesc de pe c4... Quote
Burne Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 hmm, cine stie cum se numeste questul pentru urechi de iepure, racoon si pisica plix plox ^_^ stiam ca il iau de undeva din giran dar nu imi amintesc de pe c4... An obvious lie uratule Quote
raw^ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 An obvious lie uratule mersi... da vad ca odata facut pe un char nu il mai pot face QQ Quote
CryNow Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 bai nepoti bai nu va jucati bai cu focul bai ca va arde bai bai [ se simte oare lipsa virgulei ? ] e IceMan acolo vaneaza tot ce poate, un warn in plus = un trofeu in cont.ok, un site unde pot vedea si eu skill de la SH dupa lvl 80 pls :). din moment ce cyclone nu merge pe dex, as fi interesat daca merita sa pastrez SP pentru altceva.cheers dudes :beer: Quote
Wonderer Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 vrun batran care nu are chef de farmat si vrea sa se bage pe celes..ofer adapost )) Quote
Burne Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bai nepoti bai nu va jucati bai cu focul bai ca va arde bai bai [ se simte oare lipsa virgulei ? ] e IceMan acolo vaneaza tot ce poate, un warn in plus = un trofeu in cont.ok, un site unde pot vedea si eu skill de la SH dupa lvl 80 pls :). din moment ce cyclone nu merge pe dex, as fi interesat daca merita sa pastrez SP pentru altceva.cheers dudes :beer:aicinu cred ca trebuie SP pt ele, ca sa "tragi" cu cyclone trebuie spell force and stuff, nu prea e in handy. Quote