Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu , vezi ca joaca samu si sharky jocu ala.. sau ce draq e

E unul cu numele mak3 si am crezut ca esti tu =)) ...

joaca pe dex, feel the drama QQ!

presimt ca se va face un al 2 lea NATO pe dex:D

In ce clan mai esti swsule ? :) ..

Posted

E unul cu numele mak3 si am crezut ca esti tu =)) ...

In ce clan mai esti swsule ? :) ..

sws=sword sucker? :bananadance2: :bananadance2: =))

btw andixe.. m-am lasat din nou de lineage.. uitasem sa-ti zic =)) chiar imi place rappelz mult mai mult.. doar ca acum nu mai am timp sa joc :( >mofos school, admitere samd< nici la tenis nu am mai fost de.... am si uitat de cand nu am mai fost :(

ma fac emokid. ieri .. :(

Posted

neah :)

nici daca as avea toate itemele pe care le-am avut nu m-as baga :)

gief itemx ploax

da pt ce iti mai trebuie cont pe vent daca nu te apuci iar? :))

Posted

gief itemx ploax

da pt ce iti mai trebuie cont pe vent daca nu te apuci iar? :))

aaa daca m-am lasat inseamna ca trebuie sa uit si de oamenii cu care mi-am petrecut timpu mai mult de 2 ani ?

Posted

Nu cred ca ma mai intorc pe dex, nu pana nu revine economia la normal.

poftim?:))

ahhhah n`o sa revina niciodata :D

tin minte cand era 1 ews 15-20kk , pana a venit lolhascede cu lolchirei si au inceput sa cumpere cu 50kk si tot au crescut pana au ajuns 300kk (asta e ultimu pret pe care l-am vazut)

Posted

Se duce vreun clan ro pr0 pe www.azuregaming.net/l2/ , pe serverul ala nou Celes? new blood, more pr0s acolo, stiti cum e. va fi ceva competitie.

Eu o sa refac vechiul meu clan, de pe aerith (PinkBastards) dar cred ca o sa facem merge cu vreun clan. Anyway avand in vedere la cat de "iubiti' suntem de Defiance ally si celelalte o sa fie un hell of the server, daca cauti clan de farmeri nu e pentru tine.

Posted

poftim?:))

ahhhah n`o sa revina niciodata :D

tin minte cand era 1 ews 15-20kk , pana a venit lolhascede cu lolchirei si au inceput sa cumpere cu 50kk si tot au crescut pana au ajuns 300kk (asta e ultimu pret pe care l-am vazut)

la sfarsit de IL, au ajuns ~500kk... acum sunt ~380kk

Posted

Eu o sa refac vechiul meu clan, de pe aerith (PinkBastards) dar cred ca o sa facem merge cu vreun clan. Anyway avand in vedere la cat de "iubiti' suntem de Defiance ally si celelalte o sa fie un hell of the server, daca cauti clan de farmeri nu e pentru tine.

farm doar pentru skill`uri si skill enchant :) in rest pvp 90% 10% farm :)

Guest sc_nameless
Posted

Care ar fi in opinia voastra mai bun PVP intre berserker si tyrant?

Posted

Care ar fi in opinia voastra mai bun PVP intre berserker si tyrant?

Depinde si unde vrei sa joci. Pe off eu as zice berseker pentru port(warp parca se numeste) si e imba pentru OLY. Dar pe dex unde skill sunt bugged si cele de tyrant si berseker nici unul.

Posted

Oly? Spectral master.

Dupa ce ca ai cubicul ala imba, mai ai si death spike mai nou. Doar 50% din putere ce-i drept dar stii, tot simti un dmg acolo in special acum ca empower e folosit in oly.

Posted

Oly? Spectral master.

Dupa ce ca ai cubicul ala imba, mai ai si death spike mai nou. Doar 50% din putere ce-i drept dar stii, tot simti un dmg acolo in special acum ca empower e folosit in oly.

Oly? e hellbound inca, mai nou toti EM au cate un nuke augment :) asa ca death spikeul de la ps sux :)

eu nu prea am bagat pietre, daca ai sti cum pica acum pietrele in rift, ceva de speriat:)

am pus mana pe un ee cu+10 atack pe turn undead... farmez singur cu em in party linistit in rift muhahaha

Posted

YOY +10 :o:O:O:O:O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!OENONEOEONEASD!!@#SD

SCREENSHOT !!!!!!!!!!!!!!! IU AR FARST MEN UIT SCHIL PLAS ZECE

da +10!!!!!1111oneoneoneelvenonelevenone

apropo... iai dat contu la trtika? :))

Posted

salutare ... am revenit si eu din nou la l2 dupa luni intregi de dota , si as vrea sa va intreb si eu de un server unde mai jucati si voi inafara de DEX .. MS