Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

una ii sa vorbesti despre un server si una ii sa faci reclama... tu deja faci reclama excesiv... cear fi sa copiem toti toata lista de hopzone.net ca sa ne aflam in treaba?

acum legat de l2: pe sws am fb+f ... sa pun+4con sau +4str? un+4con imi da mult hp+weight limit dar nu stiu ce sa zic despre str, s-ar merita pe sws?:P

Pune +con - str nu ai nevoie de str si asa elf are based str mic deci nu influenteaza cu mult. Mai bine cari cp cat de multe poti, doar esti debuffer silence, ress healers etc.

Posted

Swarm de pe Luna, SC la fel, Exodus (aka AC), clanuri de mostly noliferi.

Cum sa nu stii clanul meu: Pinkbastards, cei care au dus farmul la extreme, lilith cu 1 destro :)

-am facut aia pe dex pe vremea cand era interlude serverul :))

-frinteza cu un clan

-anthy cu 2 partyuri

muhahaha buugy!

Posted

-am facut aia pe dex pe vremea cand era interlude serverul :))

-frinteza cu un clan

-anthy cu 2 partyuri

muhahaha buugy!

Si a`ti luat bataie ^^ ...Stim Raw stim :) ...

Cum sa nu stii clanul meu: Pinkbastards, cei care au dus farmul la extreme, lilith cu 1 destro

Destro cu full jwls , full buffs + hero ?

Posted

lilith cu 1 destro :)

mare "sfârr" nu e de treaba asta ... doar ca dureaza 1k ani >_<

Stiu ca am facut si noi odata asta demult =)) a fost chiar hilara faza ... aveam full support (sd,swm,cov,2x es,cardi) dar nu aveam decat 1 destro ... si cum stiam ca cum apare Lilith e cursa care ajunge primul la raid .. nici nu neam chinuit sa mai luam alt titan . Fi atent faza =)) ajungem chiar primii =)) si incepem raidul .. dupa 1 frenzy round ... apare 1 party de wartags titanu nostru saracu =)) lasa pe lilith in seama BD-ului si sare pe aia .. cum era pe frenzy ia crapat pe toti .. se intoarce la raid .. incepe sa presteze iar .. dupa 5 min iar apar retarzii aia ... =)) si aud pe vent de la titan ... "Cristosu' vostru da lasatima in plm sa termin raidul in liniste !" ba =)) eram pe jos .. era atat de suparat tipul ala .. doamne :P ... ma rog intrun final tot am luat raidul =))

Guest xaolin
Posted

hmmm acu 2 pagini de pe forumul asta se vorbea ca nu sunt fani !! ai l2-ului ! dar se pare ca sunt printre cei mai mari ! fani . lilith - cunoscut .

Posted

ce stii tu ma ?:))

Sa il fac pe baium cu un tank de lvl 1 , Sa moara Raw daca nu stiu =)) ...

Andy destro aq si baium, hd focus si draconic set ftw.

Am uitat ca are crit pe hd , cat da pe hit ? 20k crit?

Posted

Sa il fac pe baium cu un tank de lvl 1 , Sa moara Raw daca nu stiu =)) ...

Am uitat ca are crit pe hd , cat da pe hit ? 20k crit?

ahueahuea uite sunt andi si il bat pe baium cu char de lvl 1 ahueahuea ce tare sunt

pe hellbound destro cu hp la 30% 20k p.atk :)) doar cate 7-8 k crits pe rb... dar trebuie imba card:(

Posted

sau un party full de cardi, sa il tina in celestial permanent :))

vb prostii ;) , daca e celestial face VR si isi ia pla dmg ;) ca sa se mentina la 30%

Guest sc_nameless
Posted

Salutare!...care sunt beneficiile adaugarii de subclasa cum pot schimba intre mainclass si subclass si in ce masura se influenteaza una pe cealalta?

Posted

Salutare!...care sunt beneficiile adaugarii de subclasa cum pot schimba intre mainclass si subclass si in ce masura se influenteaza una pe cealalta?

daca ai sub poti sa decii nobless

daca nu esti nobless nu poti participa la olly si nu ai buffurile alea de nobless+cpp :(

sub nu influenteaza in niciun fel mainul

mainul influenteaza suburile doar in alegerea lor (de exemplu daca esti sps, nu iti poti alege sub de sorc, sau daca esti dark elf nu iti poti alege sub de elf, samd)

intre main si sub schimbi la diferente "institutii" de ex: dark elven guild -> vezi la npc-ii aia ca nu mai stiu numele.. nu am mai jucat de mult..

Guest sc_nameless
Posted

daca ai sub poti sa decii nobless

daca nu esti nobless nu poti participa la olly si nu ai buffurile alea de nobless+cpp :(

sub nu influenteaza in niciun fel mainul

mainul influenteaza suburile doar in alegerea lor (de exemplu daca esti sps, nu iti poti alege sub de sorc, sau daca esti dark elf nu iti poti alege sub de elf, samd)

intre main si sub schimbi la diferente "institutii" de ex: dark elven guild -> vezi la npc-ii aia ca nu mai stiu numele.. nu am mai jucat de mult..

Ms!.. ai fost de mare ajutor.

Posted

ahueahuea uite sunt andi si il bat pe baium cu char de lvl 1 ahueahuea ce tare sunt

Mi`a dat crit , ah nush cum sa il omor ....

pe hellbound destro cu hp la 30% 20k p.atk doar cate 7-8 k crits pe rb... dar trebuie imba card:(

Merge bine cu 2 , sau cu unul care are gr battle heal + 9 ...altfel c`am greu....o sa ii dea emotii la destro :)) ..

Totusi putin , doar 7k ?

Posted

Beeshi. :))

Joc acolo pentru ca nu am pe ce alt server sa joc. Nu, n-am chef de low-rates. :P

joaca pe dex, feel the drama QQ!

presimt ca se va face un al 2 lea NATO pe dex:D