Buugy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 una ii sa vorbesti despre un server si una ii sa faci reclama... tu deja faci reclama excesiv... cear fi sa copiem toti toata lista de hopzone.net ca sa ne aflam in treaba?acum legat de l2: pe sws am fb+f ... sa pun+4con sau +4str? un+4con imi da mult hp+weight limit dar nu stiu ce sa zic despre str, s-ar merita pe sws?:PPune +con - str nu ai nevoie de str si asa elf are based str mic deci nu influenteaza cu mult. Mai bine cari cp cat de multe poti, doar esti debuffer silence, ress healers etc. Quote
Stryke Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 daca ai fi citit postul meu de 1 pag in urma ... no bade .. ce ghine ar fi fost mai bine doi decat nici unul :) se duce vreun clan ro acolo pe noul server Celes de la azurel2? la vreun clan hardcore (no lifers) ma refer http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=43051 toate imi sunt necunoscute :) Quote
Buugy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mai bine doi decat nici unul :)se duce vreun clan ro acolo pe noul server Celes de la azurel2? la vreun clan hardcore (no lifers) ma referhttp://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=43051 toate imi sunt necunoscute :)Swarm de pe Luna, SC la fel, Exodus (aka AC), clanuri de mostly noliferi.Cum sa nu stii clanul meu: Pinkbastards, cei care au dus farmul la extreme, lilith cu 1 destro :) Quote
raw^ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Swarm de pe Luna, SC la fel, Exodus (aka AC), clanuri de mostly noliferi. Cum sa nu stii clanul meu: Pinkbastards, cei care au dus farmul la extreme, lilith cu 1 destro :) -am facut aia pe dex pe vremea cand era interlude serverul -frinteza cu un clan -anthy cu 2 partyuri muhahaha buugy! Quote
andix3x Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 -am facut aia pe dex pe vremea cand era interlude serverul -frinteza cu un clan -anthy cu 2 partyuri muhahaha buugy! Si a`ti luat bataie ^^ ...Stim Raw stim :) ... Cum sa nu stii clanul meu: Pinkbastards, cei care au dus farmul la extreme, lilith cu 1 destro Destro cu full jwls , full buffs + hero ? Quote
Animosity Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 lilith cu 1 destro :) mare "sfârr" nu e de treaba asta ... doar ca dureaza 1k ani >_< Stiu ca am facut si noi odata asta demult a fost chiar hilara faza ... aveam full support (sd,swm,cov,2x es,cardi) dar nu aveam decat 1 destro ... si cum stiam ca cum apare Lilith e cursa care ajunge primul la raid .. nici nu neam chinuit sa mai luam alt titan . Fi atent faza ajungem chiar primii si incepem raidul .. dupa 1 frenzy round ... apare 1 party de wartags titanu nostru saracu lasa pe lilith in seama BD-ului si sare pe aia .. cum era pe frenzy ia crapat pe toti .. se intoarce la raid .. incepe sa presteze iar .. dupa 5 min iar apar retarzii aia ... si aud pe vent de la titan ... "Cristosu' vostru da lasatima in plm sa termin raidul in liniste !" ba eram pe jos .. era atat de suparat tipul ala .. doamne :P ... ma rog intrun final tot am luat raidul Quote
Buugy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Andy destro aq si baium, hd focus si draconic set ftw. Quote
Guest xaolin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 hmmm acu 2 pagini de pe forumul asta se vorbea ca nu sunt fani !! ai l2-ului ! dar se pare ca sunt printre cei mai mari ! fani . lilith - cunoscut . Quote
andix3x Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ce stii tu ma ? Sa il fac pe baium cu un tank de lvl 1 , Sa moara Raw daca nu stiu ... Andy destro aq si baium, hd focus si draconic set ftw. Am uitat ca are crit pe hd , cat da pe hit ? 20k crit? Quote
raw^ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Sa il fac pe baium cu un tank de lvl 1 , Sa moara Raw daca nu stiu ... Am uitat ca are crit pe hd , cat da pe hit ? 20k crit? ahueahuea uite sunt andi si il bat pe baium cu char de lvl 1 ahueahuea ce tare sunt pe hellbound destro cu hp la 30% 20k p.atk doar cate 7-8 k crits pe rb... dar trebuie imba card:( Quote
jimmy89 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 sau un party full de cardi, sa il tina in celestial permanent Quote
make3 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 sau un party full de cardi, sa il tina in celestial permanent vb prostii ;) , daca e celestial face VR si isi ia pla dmg ;) ca sa se mentina la 30% Quote
Guest sc_nameless Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Salutare!...care sunt beneficiile adaugarii de subclasa cum pot schimba intre mainclass si subclass si in ce masura se influenteaza una pe cealalta? Quote
Razvan Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Salutare!...care sunt beneficiile adaugarii de subclasa cum pot schimba intre mainclass si subclass si in ce masura se influenteaza una pe cealalta?daca ai sub poti sa decii nobless daca nu esti nobless nu poti participa la olly si nu ai buffurile alea de nobless+cpp :(sub nu influenteaza in niciun fel mainulmainul influenteaza suburile doar in alegerea lor (de exemplu daca esti sps, nu iti poti alege sub de sorc, sau daca esti dark elf nu iti poti alege sub de elf, samd)intre main si sub schimbi la diferente "institutii" de ex: dark elven guild -> vezi la npc-ii aia ca nu mai stiu numele.. nu am mai jucat de mult.. Quote
Guest sc_nameless Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 daca ai sub poti sa decii nobless daca nu esti nobless nu poti participa la olly si nu ai buffurile alea de nobless+cpp :(sub nu influenteaza in niciun fel mainulmainul influenteaza suburile doar in alegerea lor (de exemplu daca esti sps, nu iti poti alege sub de sorc, sau daca esti dark elf nu iti poti alege sub de elf, samd)intre main si sub schimbi la diferente "institutii" de ex: dark elven guild -> vezi la npc-ii aia ca nu mai stiu numele.. nu am mai jucat de mult..Ms!.. ai fost de mare ajutor. Quote
jimmy89 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 vb prostii ;) , daca e celestial face VR si isi ia pla dmg ;) ca sa se mentina la 30%fara VR buff, fara zaken & antharas... nu mai are VR efect ;) Quote
andix3x Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ahueahuea uite sunt andi si il bat pe baium cu char de lvl 1 ahueahuea ce tare sunt Mi`a dat crit , ah nush cum sa il omor .... pe hellbound destro cu hp la 30% 20k p.atk doar cate 7-8 k crits pe rb... dar trebuie imba card:( Merge bine cu 2 , sau cu unul care are gr battle heal + 9 ...altfel c`am greu....o sa ii dea emotii la destro .. Totusi putin , doar 7k ? Quote
make3 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 fara VR buff, fara zaken & antharas... nu mai are VR efect ;)wow :blink: da? Quote
xIcarus Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bomba. Pk pe fury, am luat draconic body +4 si gloves +3. Cum sa faci ma asa ceva? Quote
raw^ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bomba. Pk pe fury, am luat draconic body +4 si gloves +3. Cum sa faci ma asa ceva? exact... cum sa joci ma pe fury? Quote
make3 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Carcalac joci the-west ?...pe lumea 3 ? nu , vezi ca joaca samu si sharky jocu ala.. sau ce draq e Quote
xIcarus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 exact... cum sa joci ma pe fury? Beeshi. Joc acolo pentru ca nu am pe ce alt server sa joc. Nu, n-am chef de low-rates. :P Quote
raw^ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Beeshi. Joc acolo pentru ca nu am pe ce alt server sa joc. Nu, n-am chef de low-rates. :P joaca pe dex, feel the drama QQ! presimt ca se va face un al 2 lea NATO pe dex:D Quote