Razvan Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Re Vinde careva iteme wrath ? saintms13@yahoo.com shade here you go Quote
andix3x Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ReVinde careva iteme wrath ? saintms13@yahoo.comShade vinde , dai un pm :) .. Quote
raw^ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 BB LITAL @andi: am iesit din tracii pt ca se muta pe oficial katta, si inca vre-o 10 sau 15 si un clan fara CL ii 0 Quote
spook Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 IceMan, sincer... mai bine inchideti topicul. Jocul asta are la activ - oficial, recunoscut - multe victime in viata reala.Sa dai suspend pentru un "taran" spus intre doi jucatori de L2 e ca si cand ai penaliza-o pe Alessandra Stoicescu cu scoaterea o luna de pe post pentru folosirea cuvantului "efectiv".Si asta pentru ca : Lineage - Flame = WoW.Asa ca... daca reusesti sa scoti scandalul din topicul de L2 poti sa dai dupa aceea un merge cu cel de WoW.hopa hentz, cine ne onoreaza cu prezenta prin aceste meleagure indepartate !?salut T ( crynow here ) really long time no see.dupa cum am zis, IceMan isi traieste viata pe acest forum, si mai mult, traieste intens fiecare cuvant cu caracter obscen. eu sincer il inteleg si il compatimesc :lol: now gtfo and suck monkey balls .i. Quote
Guest YSMTWD Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 omu nu stie de gluma , prin urmare YSMTWDre T Quote
xIcarus Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Moama ce drama aici. Iceman, eu nu cred ca ei meritau o luna suspend dar ma rog e decizia ta. Bai cum mai e economia pe dex? Tot prafalet? Ma batea gandul la un rejoin tbh. Quote
raw^ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Moama ce drama aici. Iceman, eu nu cred ca ei meritau o luna suspend dar ma rog e decizia ta. Bai cum mai e economia pe dex? Tot prafalet? Ma batea gandul la un rejoin tbh. Economia merge din ce in ce mai prost, dar sunt si unele lucruri care s-au ieftinit :) Quote
Guest Tralalala Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 b1ackic3 - warn upIverson si wank suspendbuga buga Quote
raw^ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ce anume s-a ieftinit? cartile de buffe... crystalele de S-grade... Quote
Guest Jon13 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Salut .. in primul rand .. am cautat pe forum .. posturi referitor la spoil .. dar nu am gasit ce ma interesa .. :) .. asa .. :) sunt si eu relativ nou in joc .. in lineage .. am jucat acum un an ... facusem un gladiator de level 57 .. dar pe urma m-am lasat .. acum de cateva luni .. am inceput iar .. tot cu un gladiator .. pe care am reusit sa il du la level 68 .. dar .. a intervenit o problema .. nu aveam bani .. bagam si seminte si catacombe .. dar banii .. erau .. putini ..in cele din urma am zis ca tre sa imi fac dwarf.. spoiler ... acum sunt level 35 la spoiler .. si nu stiu in ce zone sa dau spoil .. pt ceva bun si valoros .. daca ma poate ajuta cineva .. cu zone de spoil .. pe anumite nivele.. va rog mult de tot .. si imi cer inca o data scuze .. daca mai este un asemenea post pe forum .. :) P.s .. am cautat si pe google .. dar in mare .. ce am gasit ..era vorba de diferite iteme ce intrebuintari au .. si din ce sunt formate.. Quote
jimmy89 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nu stiu prea bine ce poti face la lvl asta... dar la 40 poti merge in branded catacomb... acolo e raiul spoilerilor :P scoti CBP si SOP...deocamdata, poti incerca asta:- Gigant Officer (36) = Varnish & Coal (1-5) - 1/1 => Heretics Catacomb, Pilgrims Necropolis- Lith Overlord (36) = Varnish & Coal (1-5) - 1/1 => Heretics Catacomb, Pilgrims NecropolisSper ca sti, dar pt orice eventualitate, iti zic: Ratele astea sunt de retail... daca joci pe dex, iei de 4ori mai mult/repede...bafta ;) Quote
Buugy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nu stiu prea bine ce poti face la lvl asta... dar la 40 poti merge in branded catacomb... acolo e raiul spoilerilor :P scoti CBP si SOP...deocamdata, poti incerca asta:- Gigant Officer (36) = Varnish & Coal (1-5) - 1/1 => Heretics Catacomb, Pilgrims Necropolis- Lith Overlord (36) = Varnish & Coal (1-5) - 1/1 => Heretics Catacomb, Pilgrims NecropolisSper ca sti, dar pt orice eventualitate, iti zic: Ratele astea sunt de retail... daca joci pe dex, iei de 4ori mai mult/repede...bafta ;)Jimmy iei doar mai repede, normal 4x ar inseamna aceleasi rates, retaillike, dar amount ar fi de 4x, adica in loc de 1 sop ai lua 4, dar aici e 1 sop dar de 4x ori mai repede. Quote
Guest Tralalala Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Salut .. in primul rand .. am cautat pe forum .. posturi referitor la spoil .. dar nu am gasit ce ma interesa .. :) .. asa .. :) sunt si eu relativ nou in joc .. in lineage .. am jucat acum un an ... facusem un gladiator de level 57 .. dar pe urma m-am lasat .. acum de cateva luni .. am inceput iar .. tot cu un gladiator .. pe care am reusit sa il du la level 68 .. dar .. a intervenit o problema .. nu aveam bani .. bagam si seminte si catacombe .. dar banii .. erau .. putini ..in cele din urma am zis ca tre sa imi fac dwarf.. spoiler ... acum sunt level 35 la spoiler .. si nu stiu in ce zone sa dau spoil .. pt ceva bun si valoros .. daca ma poate ajuta cineva .. cu zone de spoil .. pe anumite nivele.. va rog mult de tot .. si imi cer inca o data scuze .. daca mai este un asemenea post pe forum .. :) P.s .. am cautat si pe google .. dar in mare .. ce am gasit ..era vorba de diferite iteme ce intrebuintari au .. si din ce sunt formate.. www.l2wh.com drops db -> search database by best spoil -> alegi ce level esti sau prin zona aia , si vezi ce pica si la ce mob , daca vrei sa vezi locatia intrii pe www.pmfun.com si pui numele mob'ului . Quote
raw^ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 sup creed? cred ca e septembrie... asai? a fost super fain la baium 6-1 pana la urma? Quote
Iverson Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hmmm 1 party de magi am facut ~+50 pvp :) jumate intrasera la valakas jumate trebuiau sa intre , nu puteau sari de pe piatra ( de la klein ) ca pierdeau questu , i`am zapacit putin ;) + valakas facut fara nici un fight , mind>zerg , raw dao`n masa v`o furat valakasu un cov boxat ! dar macar e bine ca acu avem cu cine ne bate Quote
raw^ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hmmm 1 party de magi am facut ~+50 pvp :) jumate intrasera la valakas jumate trebuiau sa intre , nu puteau sari de pe piatra ( de la klein ) ca pierdeau questu , i`am zapacit putin ;) + valakas facut fara nici un fight , mind>zerg , raw dao`n masa v`o furat valakasu un cov boxat ! dar macar e bine ca acu avem cu cine ne bate HAI MA LASO ... zicea la baium varany ca el o facut +140 cum dracu ca de la mine din party nu o murit nimeni niciodata:)) si magii faceau +20~ pe rush si pana la urma voi ati dat 7 rushuri si ditnrecare doar 1 ati castigat si cand am dat noi primul rush... sa nu mai zic de partyu de magnusi ca va rupeau :) aseara la valakas nu stiu ce s-a intamplat si in plus nu stiu ce cauta relax pe wirven acolo ca din cate stiu nu e voie... Quote
Iverson Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ) relax? relax nici nu a fost in joc , ce treaba avea cioara? cand pe voi v`o scos de la valakas un cov? Quote