Iverson Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ala e de pe un high lvl 55 :-<mai am m barrier lvl 10 pe arcana si inca unu ( dar ala e top secret ) btw abia din ~300 pietre daca am prins augu astea :P Quote
Burne Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mai care e faza cu low B in shop pe dex ? nu era valabil doar in garcia ? :blink: Quote
wank Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 devil tu esti emo ?e implementat si pe dex, si e mai bine zic eu :) Quote
andix3x Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ala e de pe un high lvl 55 :-<mai am m barrier lvl 10 pe arcana si inca unu ( dar ala e top secret ) btw abia din ~300 pietre daca am prins augu astea destul de mult , fata de ce noroc au unii sa nimereasca din prima silence lvl 10 activ pe sps :( ....mai care e faza cu low B in shop pe dex ? nu era valabil doar in garcia ?E hellbound thingy din cate stiu , pe official asa era pe hellbound ...B in shop :D...pe gracia ai armurile alea de A in shop parca...common ....bai ce plictiseala ... nimic nu mai am chef ! emo session Iara te lasi ?:D Asta e saptamana cu mammonul nu ? Quote
Burne Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Asta e saptamana cu mammonul nu ?dap :> Quote
wank Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 neah ... no reasons to do that.cu party de farm in mos, vine party de creed ii batemvine al 2-lea party, ii batemvine al 3-lea party, ii batem, doar ca in acest timp al 4-lea party asteapta sa se termine pvp'u ca sa intre si ei in actiune, and we did pr :lol: no manazerg all Quote
Iverson Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 din tot zergu ala vedeam asa sws`u cum vine spre mine si`mi spuneam in gand : asta`mi da sillence , si DA , mi`o dat sillence ; fmm de joc Quote
wank Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 din tot zergu ala vedeam asa sws`u cum vine spre mine si`mi spuneam in gand : asta`mi da sillence , si DA , mi`o dat sillence ; fmm de joc sti ca de obicei asa se intampla, nu !? ) nu iau! nu iau ! nu iau! of fmm ca am luat :sef: Quote
raw^ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 din tot zergu ala vedeam asa sws`u cum vine spre mine si`mi spuneam in gand : asta`mi da sillence , si DA , mi`o dat sillence ; fmm de joc lasa ca e bun silence`u ala... macar atat sa aiba si swsu la war :) Quote
kyrre Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mi-a iesit arcana mace din prima, acum trebuie sa pun SA pe ea. Cred ca la anu' si la multi ani se intampla minunea, la cum stau cu finantele. Quote
wank Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 gz :D depinde de cat de "fucked up" e piata pe serverul pe care joci, ca pe dex ... la 3kkk un cry13 ... intr-adevar ti-ar trebui 1 an :D Quote
Spydy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Avand in vedere numarul "f. mic de romani" de pe dex, piata o sa fie ok la anu si la multi ani.Eu joc pe un 7x si au aparut si ceva romani pe acolo. Romanii vand majestic leather armor cu 99.999.999 reteta, restu o vand la 30~40kk. Trageti voi concluziile.... Quote
raw^ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Avand in vedere numarul "f. mic de romani" de pe dex, piata o sa fie ok la anu si la multi ani.Eu joc pe un 7x si au aparut si ceva romani pe acolo. Romanii vand majestic leather armor cu 99.999.999 reteta, restu o vand la 30~40kk. Trageti voi concluziile....ce aveti frate credeti ca doar romanii strica piata? hai lasati-ma ca sunt o gramada de strainezi care vand iteme la supra-pret... Quote
b1ackic3 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Avand in vedere numarul "f. mic de romani" de pe dex, piata o sa fie ok la anu si la multi ani.Eu joc pe un 7x si au aparut si ceva romani pe acolo. Romanii vand majestic leather armor cu 99.999.999 reteta, restu o vand la 30~40kk. Trageti voi concluziile....vrei concluzia mea? esti prost . Quote
andix3x Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 vrei concluzia mea? esti prost . Nu o vrem , cauta altii pe care sa ii jignesti ... din tot zergu ala vedeam asa sws`u cum vine spre mine si`mi spuneam in gand : asta`mi da sillence , si DA , mi`o dat sillence ; fmm de joc Mah sa stii ca imi place titlul tau .... Quote
kyrre Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 E abyss, un server rusesc. Un SA cry nu e chiar asa scump vreo 70kk, desi e posibis sa-l primesc gratis de la CL. Dar am nevoie de AA, si nu am timp de farmat prin catas, ca stau sa fac lvl up pe subclass. Quote
Spydy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 vrei concluzia mea? esti prost .Uite exemplu de roman "pur" .No comment. Quote
Helseth Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ce mai faceti lineage-isitlor ? Pe ce server mai jucati ? Ce se mai invarte pe aici ? Quote
wank Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 majoritatea pe www.lineage.ro hellbound 4x Quote
Burne Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 E abyss, un server rusesc. Un SA cry nu e chiar asa scump vreo 70kk, desi e posibis sa-l primesc gratis de la CL. Dar am nevoie de AA, si nu am timp de farmat prin catas, ca stau sa fac lvl up pe subclass.am jucat si eu pe abyss dar din cate imi aduc aminte merge cu donatii pt items ... mai bine nu in cazul asta Quote
andix3x Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cred ca tocmai am atins o zi fara ca cineva sa posteze...congratz .... WTT Wrath A grades for DEX items Da`mi maj set pe wrath si ai un pupic de la mine ... Da click pe emoticon .... Quote
kBm Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nu am nevoie de pupici de la pletosi... $ invart lumea. PS:E naspa maneaua aia Quote
Razvan Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 salut ce mai faceti? :)vreau si eu pagina tipei din rusia cu scripturi pt gameguard fast plz ca nu o mai gasesc.. tyvm! :) (jimiiiiiii tu terbuie sigur s-o stii) Quote