kBm Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ce dreq sa zica... s-a facut cat un batal... Mr MC Donalds )).Ce sa facem ma wondy in fiecare seara aruncam cu bani ne distram cu femei fine in cluburi selecte si masini luxoase.Cand vii la cta sa gusti si tu din viata noastra regeasca ? @Ontopic: ce enervant e bugu ala de pe dex care sterge toate setarile dupa ce iesi din joc Quote
b1ackic3 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ala care dispare skillbaru ? da restart si apare iar.. e bug visual Quote
kBm Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nuu.. dispar toate shortcuturile(io joc de pe 1 2 3 4 ca primary bar si jocu e facut pe F1 F2 F3 ca primary bar si io nu pot asa si tre sa modific manual de fiecare data si ele dispar) si setarile din chat(adica show trade tab show ally io mi le configurez cum vreau si ele dispar cand ies din joc) Quote
xIcarus Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Da, e si pe fury si wrath chestia asta. Pe fury cel mai des. E enervant. De obicei dupa ce iau crit. Ma reloghez repede sa intru in ei din nou si hopa skill bar varza. Quote
kBm Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 LVL 18 Elven Fighter.... deja tremura carnea pe voi Quote
kBm Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fie... dar doar pe tine te crutz... cu restu nu mai discut...cum va prind in gludio va rup picioarele Quote
andix3x Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fie... dar doar pe tine te crutz... cu restu nu mai discut...cum va prind in gludio va rup picioarele Newbye town :P , hai la dion gate . Avatar cu dedicatie pentru kBm ... Quote
TwentySix Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pfuai greu ma descurc cu itemel astea #-o Quote
kBm Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 @off:Si io ascult rock(da balade dalea) da ce ai tu la avatar... sunt niste finlandezi spurcati.. mai bine gutza decat aia @Ontopic:Imi faceti si mie un scurt rezumat cu kamaelii astia pls? ca nu am nici cea mai mica idee despre ei(ce fel de char sunt etc) Quote
Aenon Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 @Ontopic:Imi faceti si mie un scurt rezumat cu kamaelii astia pls? ca nu am nici cea mai mica idee despre ei(ce fel de char sunt etc)Mananca suflete o.o ... grozav , nu?Ah si le lipseste o aripa .srsly now , they do look odd-ish o.o Quote
wank Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 na ba mancavas, whitecloud am+7+acumen ) are in mana 50kkk tipu, belea, nu ? ^_^ Quote
Wonderer Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 am +7+acu 50 kkk ...asa mult au crescut preturile ?:o Quote
xIcarus Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 @off:Si io ascult rock(da balade dalea) da ce ai tu la avatar... sunt niste finlandezi spurcati.. mai bine gutza decat aia CoB sunt icoana death metal-ului. Fiecare cu ce gen ii place. Uite, de exemplu mie nu imi place metallica atat de mult chiar daca sunt 'heavy metal kings'. Quote
raw^ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 na ba mancavas, whitecloud am+7+acumen ) are in mana 50kkk tipu, belea, nu ? ^_^ whitecloud asta avea pe interlude o arma de B+16 parca... nu mai stiu cum se numea :) pe urma lam vazut cu un bomt+++ si acum am+7... tare rau :D Quote
wank Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 whitecloud asta avea pe interlude o arma de B+16 parca... nu mai stiu cum se numea :)pe urma lam vazut cu un bomt+++ si acum am+7... tare rau :Dera arma de Da avut bomt+8+acusi acum am+7wondy, asa ceva nu are pret :P [am +7 ]pe am +6+acumen a primit zaken+baium si a refuzat [ ceea ce mi se pare normal de altfel ]iar asta este cel mai OE AM de pe dex, deci este ceva :P Quote
make3 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 na ba mancavas, whitecloud am+7+acumen ) are in mana 50kkk tipu, belea, nu ? ^_^ 50kkk ?ahahahahah de unde ai scos ma pretu asta ? Quote
andix3x Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mananca suflete o.o ... grozav , nu?Ah si le lipseste o aripa . srsly now , they do look odd-ish o.o ...oare a inteles ? @off:Si io ascult rock(da balade dalea) da ce ai tu la avatar... sunt niste finlandezi spurcati.. mai bine gutza decat aia Am vazut pe la rock section , ceva de rolling stones parca :D ....nu imi amintesc exact :P... 50kkk ?ahahahahah de unde ai scos ma pretu asta ? Let's see , cat e am clear acum ??1kkk , + cry 13 ajunge pe la 3kkk si ceva ....deja daca arma e +4 are 10kkk in mana , sau c`am pe acolo :) ...pe la +7 e in jur de 30kk + firestones sau mai stiu eu ce = 40kkk lejer , sa zicem ca mai are si un augment de top ...50kkk :tiphat: . ( cu banii aia isi ia clan hall ) le: Poti sa iti dai puncte la oly cu gm`ul ? :) ...merci anticipat ... Quote
Wonderer Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 cumpara toate ch din goddard si aden ) Quote
wank Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 bai carcalace baium e 20kkk zaken e 10-12. deci am+6 a primit ~32kkk, vrei sa zici ca pe +7 nu ia 45-50 ? fi serios Quote
-GodOfWar- Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Care are rabdarea de a invata un nub (eu) umpic de L2 ? cam asta mi`a mai ramas de incercat....restu` am jucat si nu prea s`au legat de mine (doar WoW , Sro) :D.... pm cu un id de mess Quote
wank Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 esti nascut in 91, asta inseamna ca ai ceva minte sa intelegi :-s.id de mess de la mine nu vezi, dar in schimb iti dau un site ajutator sa vezi cum sta treaba.http://lineage.pmfun.com/list/skill <- aici sunt toate clasele cu skill si tot ce trebe.http://www.lineage2.com/ <- pagina oficiala, daca te intereseaza legende eveturi si alte cacaturiwww.lineage.ro <- server romanesc, cel mai bun server din lume, zic eu [ exclus official ] . aici jucam 80% din cei ce posteaza in topicul asta, sau am jucat.client folosit: http://computergames.ro/ro/downloads/viewi...und-client.html de aici il downloadezi.have fun Quote
make3 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 bai carcalace baium e 20kkk zaken e 10-12. deci am+6 a primit ~32kkk, vrei sa zici ca pe +7 nu ia 45-50 ? fi seriosia` te de mana cu berserk si aruncati`va .. voi cu preturile astea :) Quote
xIcarus Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Gata cu luptele pe enchant price in pleata mea. http://www.l2wh.com/Tools -> OE tools -> OE items stats. Astea ar trebui sa fie preturile. Ca baga de la ei, asta depinde si de server. Pe servere in care e destul de comun un AM +7, ala ar trebui sa fie pretul. Daca e unicat, hah. Quote
-GodOfWar- Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 esti nascut in 91, asta inseamna ca ai ceva minte sa intelegi :-s.id de mess de la mine nu vezi, dar in schimb iti dau un site ajutator sa vezi cum sta treaba.http://lineage.pmfun.com/list/skill <- aici sunt toate clasele cu skill si tot ce trebe.http://www.lineage2.com/ <- pagina oficiala, daca te intereseaza legende eveturi si alte cacaturiwww.lineage.ro <- server romanesc, cel mai bun server din lume, zic eu [ exclus official ] . aici jucam 80% din cei ce posteaza in topicul asta, sau am jucat.client folosit: http://computergames.ro/ro/downloads/viewi...und-client.html de aici il downloadezi.have funMersi. Pai gandeste`te ca am jucat 2 ani de zile wow la "PRO" category :) deci de inteles nu era o problema...doar ca nu stiu chestii cu schimbatul gradelor weapons / armors , si cele cu clasele, la lvl 20, 30. 40 etc .... Mersi inca o data :tiphat: Quote