make3 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Andix... valoarea mea nu poate sa fie direct proportionala cu caracterul meu ptr ca nu se poate dpdv fizic sa intre atata valoare intr-un caracter fictiv.Adica evident arcasul ala nu are mai multa valoare decat mine...fie el si un PR sarac imbracat de la second-hand.Io am haine D&G Light,Armani Earrings si Necklace BVLGARI cu icoana lu copilu' minune pe post de medalion(aur galben clar) asa ca shh ahhahah +1 ) Quote
andix3x Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Si arcasul meu are caracter ,dpdv psihic este mai rezistent la loviturile date de cei care au valoare :D ....Hainele sunt cumparate de be ebay , pantaloni lui dimmu si o geana de piele a lui alex laiho :) ...Ar mai fi cureaua lui dimmu cu special ability : Increase resistance against manele by 1000% ,un tatuaj cu o cruce intoarsa, increases resistance to cocalarism by 600% ,lentile de contact albe dani filth ,si un colier cu o pentagrama si ca sa fie setul complet , niste ciubote ala dimmu ) .... le : ce iti place sa faci pe cocalarul ... Quote
Iverson Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 CL iti dau eu moka numai cumpara, da`mi pm pentru materiale , reteta nu o am , poti crafta la mine moka just pmce mai faceti guyz? Quote
kBm Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Imi e usor sa fac pe ceea ce sunt ).Lvl 10 and growing Quote
Shade Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Le fuckasta e lineage 2 topic, nu rap topic. Aveti un forum intreg daca vreti sa vorbiti despre alte bullshituri, aici se palavrageste despre l2. Quote
wank Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 doar m-a uimit ce asculta xicarus ... damn it :s.btw, et = 2 clans. who'll be da 3rd force ? a ? a ? a ?/discuss.raw tati, ce ati facut ? :( Quote
yazid Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 am terminat questul pt a deveni rogue , am lvl 20 si am primit "D Grade Shadow Weapon Exchange Coupon"....de unde imi iau shadow weapon? Quote
wank Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 de la newbie helper sau shopurile din orase, cred. [ weapon shop ] Quote
b1ackic3 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 te duci in Giran , fighters guild si vorbesti cu grand master ,ultimu dialog parca , si iei iteme de D shadow. Quote
Buugy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Am auzit ca am luat goddard=ul. Bv si imi pare rau ca nu am putut fi acolo, RL >>> L2. Quote
raw^ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Am auzit ca am luat goddard=ul. Bv si imi pare rau ca nu am putut fi acolo, RL >>> L2. la fel... doar ca am auzit ca am pierdut goddardul Quote
wank Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Am auzit ca am luat goddard=ul. Bv si imi pare rau ca nu am putut fi acolo, RL >>> L2.you've been expelled y0! Quote
Wonderer Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Andix... valoarea mea nu poate sa fie direct proportionala cu caracterul meu ptr ca nu se poate dpdv fizic sa intre atata valoare intr-un caracter fictiv.Adica evident arcasul ala nu are mai multa valoare decat mine...fie el si un PR sarac imbracat de la second-hand.Io am haine D&G Light,Armani Earrings si Necklace BVLGARI cu icoana lu copilu' minune pe post de medalion(aur galben clar) asa ca shhtrebuie sa te bagi sub ei cum zicea maestrul urugua Quote
xIcarus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Care, moldoveanul ala cu 'dagarii'? Mare om sa fiu albastru. Quote
kBm Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 HAHAHAH ICARUS de unde stii de living-legend urugua ? )))) Imi zicea mie si la un prieten:ba voi nu stiti sa jucati daggheri nici la ac de gamalie...tre sa te bagi sub ei... Tric svitch )))))))))))).Mai tii minte cum se auzeau pasarele pe ventrilo? si radeam de el ca e omu muntilor se supara si ne dadea mute.Mare om mare caracter...de cand se stie vrea sa iasa erou..pe wrath nu a reusit si pe fury si-a facut TK si tot n-a iesit. Quote
Wonderer Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ma omu a zis ca isi crafteaza singur AM draco set ic set db si asp.s. ISI CRAFTEAZA NU CUMPARA/RAID Quote
kBm Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Si avea doar un DC Robe pe el(in traducere moldoveneasca DEKA ROBA)si un branch of mother tree fara acumen Quote
Wonderer Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 toate de la farbey....da avea si om ma..i-a farmat 500 mss pt un avadon set si un sov :rofl1:grasule ce te mai joci si unde ? Quote
kBm Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sclavu ala... mai tii minte ca l-am daramat din 1 speciala? )))))).Joc pe dex cu Peanut lvl 10... de azi ma apuc klumea :D Quote
andix3x Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Doar 10 mah ?? Ce te faci daca te prinde un arcas pe nepregatite ?:D Si avea doar un DC Robe pe el(in traducere moldoveneasca DEKA ROBA)si un branch of mother tree fara acumen Si majestic cum era ?? majastic ?:lol: le : thx ive :beer: , de cl am facut rost , singurul lucru care imi trebuie e un crafter , aseara m`a lasat enanita11 balta ....daca intru in joc am sa iti dau un pm :) Quote
xIcarus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 HAHAHAH ICARUS de unde stii de living-legend urugua ? )))) Imi zicea mie si la un prieten:ba voi nu stiti sa jucati daggheri nici la ac de gamalie...tre sa te bagi sub ei... Tric svitch )))))))))))).Mai tii minte cum se auzeau pasarele pe ventrilo? si radeam de el ca e omu muntilor se supara si ne dadea mute.Mare om mare caracter...de cand se stie vrea sa iasa erou..pe wrath nu a reusit si pe fury si-a facut TK si tot n-a iesit. Faza cu tric svitch e mortala, si mie imi facea asa. Il stiam de pe dex back in c4 cand eram nab si ma invata. ) Daedalus a bagat vorba sa vorbeasca si cu mine. Nu stiu de unde il stie daedalus tho. Oricum, omul ala era penal. Quote
wank Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 why do i not know him ? :( hai ba icarus cu poza aia, roackere nebun ce esti Quote
Wonderer Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Doar 10 mah ?? Ce te faci daca te prinde un arcas pe nepregatite ?:D Si majestic cum era ?? majastic ?:lol: le : thx ive :beer: , de cl am facut rost , singurul lucru care imi trebuie e un crafter , aseara m`a lasat enanita11 balta ....daca intru in joc am sa iti dau un pm :) nu stim ca nu a ajuns la nivelul de maiestic )) dupa un an s-a lasat si tot in deka rob era Quote
kBm Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 pai ma wondy esti prost? de ce sa isi puna maje siet cand poa sa aiba draconic Quote
Wonderer Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 eu cred ca astepta sa apara dynasty :rofl2: dacian ce mai zice? ( Quote