Buugy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://lineage.pmfun.com/list/skill uite aici zizou, si bine ai venit pe la noi Quote
Nimeni Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pyro se vede cine se iubeste cu cine :X (nebunilor!) <-cel putin nu tre sa cumparati prezervative.. sau cine stie.. mai-mai sa-l vad pe andi gravid vrei si tu? :> Quote
jimmy89 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 wazaaaaaaaaaaaaap ?! hai bai... cine are un cont de cov sa imi imprumute si mie ? :D dezbracat, nu conteaza... sau macar de swm 78 :D Quote
Buugy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A facut cineva runs prin hs pentru recipe de TTS de cand a pus hellgracia? din ~20 runs cu oua nici o recipa si intainte de hellbound luam 1 la 3-4 runs. Quote
jimmy89 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 poate nu ai fugit destul de repede :D Quote
Buugy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 O recipa la 30 runs si am lvl 73 (quest lvl 68-73) rates is fucked up tare. Quote
spook Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 O recipa la 30 runs si am lvl 73 (quest lvl 68-73) rates is fucked up tare.ratesarefuckedup mancal mama de portugalez :wub:zizou, mergi pe dark elf melee.jimmy la ce sub vrei plvl ?nush cum sa va zic, dar la mine ninge de dimineata si zapada are vreo 10cm lejer, urca spre 15. pacat ca e apoasa ;) Quote
Buugy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 am vrut sa scriu ratele is "futute" tare si am amestecat engleza cu romana si a iesit un kkt mare. Quote
yazid Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ma gandeam sa merg pe human gladiator , citisem ca e cautat in pve pt ca e DD bunicel.... Quote
spook Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ma gandeam sa merg pe human gladiator , citisem ca e cautat in pve pt ca e DD bunicel....actually abys walker e cel mai cautat dd [ ca toti dagerii de altfel abys walker(aw)/ treasure hunter (th)/ plains walker (pw) ] pentru ca are hex [ decrease enemy p def ] Quote
jimmy89 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ratesarefuckedup mancal mama de portugalez :wub:zizou, mergi pe dark elf melee.jimmy la ce sub vrei plvl ?nush cum sa va zic, dar la mine ninge de dimineata si zapada are vreo 10cm lejer, urca spre 15. pacat ca e apoasa ;)vreau cov, sa imi cresc cov :Dsi la mine ninge... dar inainte a plouat... dar 5cm tot s-a asezat zapada... Quote
Guest ShizZ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ma gandeam sa merg pe human gladiator , citisem ca e cautat in pve pt ca e DD bunicel....sfatul meu .. nu iti fa gladiator :D Quote
make3 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ma gandeam sa merg pe human gladiator , citisem ca e cautat in pve pt ca e DD bunicel....da tu sa iti faci gladiator ca o sa fii cautat la party`uri stii cum ? IUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! Quote
andix3x Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 @carcalac Fama si pe mine sa inteleg cu ce gresesc :) ...Pur si simplu nu vad ce as putea face...adica el ma injura si ma face in toate felurile si eu ar trebui sa stau linistit sau cum ?? help a lil kid :) ... P.S In caz ca ai crede ca am ceva cu manelisti , guess again ...unul din cei mai buni prieteni ai mei sunt manelisti...so what ?? macar se comporta ca lumea ratesarefuckedup mancal mama de portugalez Brazilianoportughez :lol: @silen ...Vezi ca ai uitat de dimmu de aur ,limbi`in`park,rammsalam si fernando de la caransebes mancalar femeile sa il manance pyro se vede cine se iubeste cu cine :X (nebunilor!) <-cel putin nu tre sa cumparati prezervative.. sau cine stie.. mai-mai sa-l vad pe andi gravid WAAARNNN HIIIMMMMM !! ) .... cum a zis cineva mai sus.. n-are rost sa intram in amanunte ca dam in alte discutii Atunci fa`mi si mie o favoare , cand nu poti sa imi explici unde am gresit te rog sa nu mai postezi , merci anticipat Quote
make3 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 @carcalac Fama si pe mine sa inteleg cu ce gresesc :) ...Pur si simplu nu vad ce as putea face...adica el ma injura si ma face in toate felurile si eu ar trebui sa stau linistit sau cum ?? help a lil kid :) ... P.S In caz ca ai crede ca am ceva cu manelisti , guess again ...unul din cei mai buni prieteni ai mei sunt manelisti...so what ?? macar se comporta ca lumea Brazilianoportughez :lol: @silen ...Vezi ca ai uitat de dimmu de aur ,limbi`in`park,rammsalam si fernando de la caransebes mancalar femeile sa il manance WAAARNNN HIIIMMMMM !! ) .... cum a zis cineva mai sus.. n-are rost sa intram in amanunte ca dam in alte discutii :) Quote
Guest k1d0r. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 de unde il pot downlada si eu un servar romanesc ? Quote
make3 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 de unde il pot downlada si eu un servar romanesc ? poti daunloada un servar romanesc de pe saiturile romanesti AHAHAHHAAHA FRATE MOR DE RAS Quote
bullet13 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 poti daunloada un servar romanesc de pe saiturile romanesti AHAHAHHAAHA FRATE MOR DE RAS esti hilar! Quote
Guest bogdan19 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Spuneti-mi si mie va rog frumos , un server cu optiunea "pure ancient adena" , sa fie c5, interlude, hellbound , doar atat vreau optiunea de a avea "pure ancient adena" , deobicei pe unele servere pure ancient adena inseamna 1kkk de aa sau 100kk de aa. Ceva de genul 1 gold bar = 1kkk adena. mc frumos. Quote
make3 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Spuneti-mi si mie va rog frumos , un server cu optiunea "pure ancient adena" , sa fie c5, interlude, hellbound , doar atat vreau optiunea de a avea "pure ancient adena" , deobicei pe unele servere pure ancient adena inseamna 1kkk de aa sau 100kk de aa. Ceva de genul 1 gold bar = 1kkk adena. mc frumos.parca era fury cu asa ceva :) Quote
yazid Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 la L2 se poate sa trimit adena/iteme de la un char la altul? cum e de exemplu in wow...trimiti prin mail, in L2 se poate in vreun fel? daca da, sa imi ziceti cum :D Quote
xIcarus Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 @si eu sunt manelar si nu mi-e rusine sa recunosc! tocmai acum ma gandeam sa dau un bairam cu system of a guta, si cu children of adi devito (parca asa i se zice acum).. cand oi baga un ac/salam - vijeliestruck sa vedeti ce se incinge atmosfera XD@btw cand vine ac/dc in romania?le:Dimmu Vijelie ftw. :rofl2:Apropo de cocalari. Noua moda intre rockeri, acum se poarta tricouri D&G :o (Dimmu & Gorgoroth :lol:) ma gandeam sa merg pe human gladiator , citisem ca e cautat in pve pt ca e DD bunicel....NOT lol. Toata lumea se fereste de glad in pve. Singurele zone in care e un dd bun in pve sunt zonele in care ai mobi in concordanta cu detect weakness buffs. In rest pa. In pvp e putin cam imba pt ca are foarte mult hp/cp si dps bun. Dar skillurile sunt greoaie si un dagger poate realmente sa isi bata joc de el cu trick si bluff. Sa nu mai zic ca magii il ard rau de tot daca nu foloseste sonic barrier/sonic move cum trebuie. Quote
Aenon Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 te duci la pedofilii aia de dwarfi la banca si dai "fraght" sau ceva de genu asta si apoi "deposit box" alegi charul care sa primeasca ; te log-ezi cu charul care trebuie sa primeasca , te duci la exact aceeasi banca la care ai depus depozitul si il ridici de acolo. Quote
yazid Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 am fost la dwarfi , am dat fright > deposit cargo box > a scris nush ce si am dat 'ok' si pe urma mi-a zis "character does not exist". trebuie sa fie pe acelasi cont caracterele? ca nu sunt :/ Quote