make3 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 in ce sens sa il ajute ?power lvl presupun :) Quote
jimmy89 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 daca pt asta, pacat... pt ca nu mai merge power lvl, la o diferenta mai mare de 20 lvls... Quote
spook Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tocmai am facut crystale 2kkk :) ce joc naspa e lineage2 !adica ? Quote
make3 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 adica ?adik o metoda buna sa faci bani in l2 , da trebuie sa iti dai seama unde trebuiau puse asa zisele ghilimele :) Quote
xIcarus Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 vreun summoner binevoitor care vrea sa-l ajute pe FlorinSalam un tanar dark fighter de lvl 9 ? [ pe dex 4x] Bai tu faci misto sau chiar esti manelar? FlorinSalam auzi. Quote
raw^ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 adica ? boala enchantului... am spart un som+4+acumen :( nu e vorba de ghilimele Quote
kBm Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 nu sunt manelar... da imi plc cum ma injura lumea cand cant manele prin orase PS:nu o sa joc cu FlorinSalam ca e dark elf... si oricat as incerca nu pot sa ma las de PW iubesc prea mult charu ala... :-S Quote
make3 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 boala enchantului... am spart un som+4+acumen :( nu e vorba de ghilimele aaa am zis ca ai crescut cry 13 )) Quote
raw^ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 aaa am zis ca ai crescut cry 13 )) am 6kk ce rau ii sa fi sarac , cu putini bani in inventar :( nici nu am ce sa vand/cumpar ca sa fac ceva banuti , nici mats sa craftez si nici chef sa farmez deci... l2 e un joc NASPA! :D Quote
Buugy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Official, crid se uneste cu tot serverul sa zerg orice. Acum la lilith erau ei si cu catei lor Vertex. Can't beat them zerg them. Quote
spook Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 wb phag am auzit ca au zerg'uit tat tat aseara la lilith, bine dracu ca eram in oras si nu mi-am mancat nervii :D oricum prea penibil la cata importanta isi da gokuz. gokuz is the worst ally leader of a succesfull ally ever made on dex. <- quote material. andy, mi-am adus aminte de ceva. tre sa-ti dau un raspuns la o intrebare :). overall am cam 170% warn :P Quote
kBm Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 @crynow daca iti iei ban cu siguranta nu poti sa zici ca nu ai fost avertizat @Ontopic:ma enerveaza faptu ca nu iti raman setarile dupa ce ies din joc... io joc cu 1 2 3 4 in loc de f1 f2 f3 f4 si tre tot timpu sa le asez x( Quote
xIcarus Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Stiu, e de cacao. De fiecare data cand intru trebuie 1. sa maresc system message, 2. sa expandez target window, 3. sa maresc hp bar si 4. sa asez skill bar. nu sunt manelar... da imi plc cum ma injura lumea cand cant manele prin orase PS:nu o sa joc cu FlorinSalam ca e dark elf... si oricat as incerca nu pot sa ma las de PW iubesc prea mult charu ala... :-S Lol. ))) gokuz is the worst ally leader of a succesfull ally ever made on dex. <- quote material. Cine a zis chestia asta? :lol: Quote
andix3x Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Baaccckkkkk :D where the fuck is andi? everywhere :dance: ... andy, mi-am adus aminte de ceva. tre sa-ti dau un raspuns la o intrebare . overall am cam 170% warn Imi bati recordul de 30% warn in 4 zile ? nu sunt manelar... da imi plc cum ma injura lumea cand cant manele prin orase Sa stii ca si lor le place sa te injure :) ...o spun din propria experienta...am un coleg care la inceput asculta manele , acum a trecut pe hip-hop ca sa nu il mai facem cocalar ...dar cum sa nu il faci cand vorbeste despre valoare , bani , dusmanii mei etc :lol: P.S Missed me ? :> Quote
make3 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sa stii ca si lor le place sa te injure :) ...o spun din propria experienta...am un coleg care la inceput asculta manele , acum a trecut pe hip-hop ca sa nu il mai facem cocalar ...dar cum sa nu il faci cand vorbeste despre valoare , bani , dusmanii mei etc :lol:ahahaah nu mai zic nimic.. doar ca ma faci SA RAD de tine Quote
Razvan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 I`m back yo. spam warn loves u ice :) @ si eu sunt manelar si nu mi-e rusine sa recunosc! tocmai acum ma gandeam sa dau un bairam cu system of a guta, si cu children of adi devito (parca asa i se zice acum).. cand oi baga un ac/salam - vijeliestruck sa vedeti ce se incinge atmosfera XD @btw cand vine ac/dc in romania? le: pyro se vede cine se iubeste cu cine :X (nebunilor!) <-cel putin nu tre sa cumparati prezervative.. sau cine stie.. mai-mai sa-l vad pe andi gravid Quote
kBm Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Multi dintre voi nu inteleg diferenta intre a asculta manele si a fii cocalar.Ma rog... intram in alte discutii care nu isi au locul aici. Peanut lvl 3 Elven Fighter viitor PW.U will remember da' name Quote
yazid Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ce client trebuie sa iau pentru a ma juca pe L2 DEX? lineage 2 : the chaotic throne - interlude ? :D vreau sa vad ce mai e pe la L2 dupa 2 ani de pauzaPS am uitat total ce clase sunt , daca se poate sa imi ziceti care e cea mai buna la melee dps? sa aiba burst damage mare Quote
yazid Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ok ms , imi puteti da un link unde as putea sa gasesc o lista cu toate rasele,clasele si abilitatile lor? Quote