Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ceaules baules ce fight am tras pt baium azi dimineata o_O

primul rush a fost LOL .. am trecut prin aia ca prin branza .. desi aveau cu 1 party mai mult ca noi

pacat ca nu am apucat sa intram la el .. :| eram ocupati sa ne pleznim cu altii

am fost laudat cas un ub3r healer =))

Posted

Dvp l-a omorat pe ala accidental din cate stiu. Se incaierasera doi, s-a bagat sa-i desparta si unul nush-cum a alunecat ca l-a impins dvp. Asa auzisem, dar nimic confirmat.

Nu l-a impins.. a fost bluff si backstab , Critical Hit !!!!

Posted

Dvp l-a omorat pe ala accidental din cate stiu. Se incaierasera doi, s-a bagat sa-i desparta si unul nush-cum a alunecat ca l-a impins dvp. Asa auzisem, dar nimic confirmat.

Tu vrei sa mor? =))))))

Moarte esti zeul meu. TE IUBESC FRUMOSULE. =))))))))

everybody loves me,i know

vreau sa dau niste pk`uri ...andi3x ce nick ai pe dex? :whistle:

Posted

bullete am inteles cca un sfert de ventrue se muta pe off, mai is 50 in clan O.o, cu ei mergi ?

Da, la ei ma gandeam. Se muta aia "mai importanti", sa zicem asa. Oamenii care au fost si la baza IFC-ului.

hcd te`ai lasat de dex?

Cred ca de aproape un an, pe cand Eternity inca batea tot :)

Posted

pai noah, e treaba serioasa daca chiar vor pleca aia. ventrue va ajunge ceva gen "worthless" iar un clan alternativ care sa-i ia locul nu ar fi, so et will suck more than nowadays.

moarte, relax. ziceam ca fapt divers :)

Posted (edited)

vreau sa dau niste pk`uri ...andi3x ce nick ai pe dex?

Imi spui numele corect si iti zic :-* .Oricum daca afli nick`u meu , da`mi un pm si iti zic unde ma aflu

P. S vezi ca am un sps de 73 prieten =)))))))))))))))))))))))))))))))))

si inca un warn pentru spam, pentru postul asta si ultimele pe care le-ai facut.

Oricine ai fi , si oricate warn`uri mi`ai fi dat ...esti cel mai bun :lol:

LE: Acum vad , thx rege :) ..trebuie sa iti dau vreo 2 beri cred ? :P

pai noah, e treaba serioasa daca chiar vor pleca aia. ventrue va ajunge ceva gen "worthless" iar un clan alternativ care sa-i ia locul nu ar fi, so et will suck more than nowadays.

O sa fie stai calm , parca vad niste clanuri ca rest/q si inca cateva care sunt cat de cat active ca dau leave la alianta si se duc la ek sa ii pupe in c*r :) ...Desi tare am o presimtire

et /wf si ghici ..ThunderClaaannnn =)))) .....

avea si buffe ... vodca /beer/gin etc ...No bine ca no avut vreo palinca romaneasCA CA omora tot barul :lol:

warn level up, flame + disable 3 zile pentru recidiva

Edited by Regenesis
Posted

O sa fie stai calm , parca vad niste clanuri ca rest/q si inca cateva care sunt cat de cat active ca dau leave la alianta si se duc la ek sa ii pupe in c*r :) ...Desi tare am o presimtire

et /wf si ghici ..ThunderClaaannnn =)))) .....

avea si buffe ... vodca /beer/gin etc ...No bine ca no avut vreo palinca romaneasCA CA omora tot barul :lol:

poate in mileniul urmator o sa fie rest in ally cu ek

Posted

poate in mileniul urmator o sa fie rest in ally cu ek

+1 raw. Daca intra THC in ventrue, /clanleave. Nu vreau sa fiu in ally cu cineva care e atat de low la pvp.

Posted

Q sunt imbracati aia vechi, dar nu e clan activ. rest 70% din ei nu sunt nobless, clan de farm, nu de pvp, deci pica. thunderclan ? no way, daca intra thunderclan iese wf 100%. dupa cum ziceam alt clan nu e.

eventual DT kick payback/ooww si sa intre WF desi 1% sanse :D. ma rog, om vedea ce va fi, y0. deja ppl din VT au postat la recrutari in wf forum .... will be shitty anyway. dar fiindca nu am jucat zilelea astea, prea emo si frustrat Q__Q habar nu am ce s-a mai discutat.

hai nb :tiphat:

Posted (edited)

si daca ai sps 73 crezi ca intereseaza pe careva lake ?

pe langa warn-ul de ieri se adauga asta de azi pentru limbaj. Alaturi de asta vine un suspend de 3 zile.

Edited by Regenesis
Posted

poate daca isi spargea clanul la inceput de interlude acuma era in EK :P fo' sho' !:))

cine ti-a zis tie ca daca spargea clanu intra in EK ? vezi ca vb ma prostii ? ca vb din auzite :))

HAHAAHAAHA AUZI FRATE ROCKK IN EK

hashcede ti l-ai fi dorit ma pe roborockk in clan si eu nu stiam ?:))

Posted

Lol. =)))

everybody loves me,i know

vreau sa dau niste pk`uri ...andi3x ce nick ai pe dex? :whistle:

xDaedalus. Chiar te rog. Imi dai pm si iti spun unde sunt. Asta daca ma prinzi pe dex haha.

@ventrue: de ce se dizolva?

Posted

Q sunt imbracati aia vechi, dar nu e clan activ. rest 70% din ei nu sunt nobless, clan de farm, nu de pvp, deci pica. thunderclan ? no way, daca intra thunderclan iese wf 100%. dupa cum ziceam alt clan nu e.

eventual DT kick payback/ooww si sa intre WF desi 1% sanse :D. ma rog, om vedea ce va fi, y0. deja ppl din VT au postat la recrutari in wf forum .... will be shitty anyway. dar fiindca nu am jucat zilelea astea, prea emo si frustrat Q__Q habar nu am ce s-a mai discutat.

hai nb :tiphat:

n-ai sa vezi pe wf in ally cu tracii niciodata :)

Posted

n-ai sa vezi pe wf in ally cu tracii niciodata :)

da stiu cum au fost tracii in ally cu ek.. ventrue in ally cu ek .. si asa mai departe :))))

as mai zice da presupun ca o sa "jignesc" pe cineva da n-are rost