b1ackic3 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Adminii nu stiu definita cuvantului spam . Quote
spook Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta.hai ca te-ai pierdut, augmenturile de wm nu mai merg cum trebe, might 10 magic barier 10 nu mai dau 129380128310293 def/atk, daru cat trebuie, daca intr-o parte e dezechilibrat se echilibreaza prin alta parte.raw, ehainuinimic.comunistii astia mi-au banat toate conturile frateh :-? Quote
xIcarus Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta.Eram nervos, my mistake. :) hai ca te-ai pierdut, augmenturile de wm nu mai merg cum trebe, might 10 magic barier 10 nu mai dau 129380128310293 def/atk, daru cat trebuie, daca intr-o parte e dezechilibrat se echilibreaza prin alta parte.Nu m-am pierdut. Ma refeream la bufful propriu-zis. Sansa inainte era de cam .4% base. Multiplicata cu 10 (gracia thing) 4%, ia baga un wm, iti iese 12% mcrit. Crt rate mai putin are un tank cu focus. Quote
andix3x Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 @Rege Ai o bere de la mine ca i`ai dat warn lui moartea aia ..... comunistii astia mi-au banat toate conturile frateh 10% of linkmania = crynow's accounts @cry hai mah tracii incearca la valakas si wf stau si se uita ?wtf ? da de acord , dar dau bani doar pt ei ca sa joace mai bine echipati Intrebare :Mai joci pe dex ?? Raspuns : Depinde , daca a vazut Shade asta nu mai ai pe ce juca :P Probabil ca scot din trafic/reclame etc Give me the money or we kill ya ...dexmafia ...joke :P Quote
Animosity Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 (edited) warn level up, spam.make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat.* slips a chill pill in Regenesis beer *On topic : no hai salut :P @andi - tare mash apuca sa joc pe dex ... dar sincer ma doare inima .. joc de peste 1 an pe Nanaki >< si deh .. debia acum ajung sa ma realizez si eu oleaca in materie de gear -_- .. sa ma apuc de la 0 pe Dex ... Q_Qdanke Edited January 31, 2009 by Regenesis Quote
make3 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Intrebare :Mai joci pe dex ?? Raspuns : Depinde , daca a vazut Shade asta nu mai ai pe ce juca :P am jucat , oricum a fost o afacere profitabila dupa , chiar nu ma asteptam si cu shade.. ce daca vede doar nu o sa`mi dea ban pe wow ca sa nu mai am pe ce juca Quote
raw^ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 raw, ehainuinimic. nui nimic tocmai am pierdut 2 ore si ceva @cry hai mah tracii incearca la valakas si wf stau si se uita ?wtf ? wf in mare parte sunt DD , cel putin deocamdata... vreau sa vad ce faci cu arcasii la valakas :) Quote
Iverson Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ce cauta carcalac aici ? carcalac , :> si cand mor am valoare la sicriu fac buzunare... zi`le tu mai departe LE: m barrier lvl 10 si shield lvl 10 : dau 10% din stats ;) Quote
spook Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ti-a raspuns raw ... WF = DD, dar maine la siege o sa imi fac eu party de magi ^_^ numa sa fie up dex'u.btw fog aoe cu 2 ES 80 sau 81 dracu stie, bateam 3 camere deodata :D Quote
Buugy Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ti-a raspuns raw ... WF = DD, dar maine la siege o sa imi fac eu party de magi ^_^ numa sa fie up dex'u.btw fog aoe cu 2 ES 80 sau 81 dracu stie, bateam 3 camere deodata :DDex doun nu? Quote
Serllyn Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Am o problema la questul de schimbat clasa de la lvl 35 Trial of Schoolar , deci am vorbit cu Blacksmith Poitan din dion cum scrie pe stratics dupa acea m-am dus la elder Casian din Wasteland dar el nu imi da cotunuarea questului . ce trebue sa fac sa continui ? joc pe dex 4xhttp://img230.imageshack.us/my.php?image=shot00025oj0.jpg Quote
icemoartea Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 soto ai sarit peste ceva, sau nai ceti trebuie,sau nu vb cu cine trebuie :D Quote
Serllyn Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 soto ai sarit peste ceva, sau nai ceti trebuie,sau nu vb cu cine trebuie :Dam facut tot ce scria pe L2 stratics Quote
andix3x Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://lineage.pmfun.com/list/quest/trial-of-the-scholar Go to Dion and then be sent to the Wasteland If you obtained the scripture, find Blacksmith Poitan in Dion Town and receive the quest item "Poitan's LedgerNu trebuie sa te duci cu scripture la npc`ul din wastlands.....Cum zice mai sus iti trebuie Pointan's ledger...vorbeste cu blacksmith`ul ala :) Quote
Serllyn Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://lineage.pmfun.com/list/quest/trial-of-the-scholar Nu trebuie sa te duci cu scripture la npc`ul din wastlands.....Cum zice mai sus iti trebuie Pointan's ledger...vorbeste cu blacksmith`ul ala :)am vorbit cu Poitan si nu mia dat nimic :blink: Quote
andix3x Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Vezi ca nu ai omorat destui mobi /nu ai vorbit cu cineva.... Sau poate nu ai apasat pe 'Quest ' ... cry intru mai spre seara pe dex ca am de ars niste dvd`uri ... Quote
ambrozie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Vezi ca nu ai omorat destui mobi /nu ai vorbit cu cineva.... Sau poate nu ai apasat pe 'Quest ' ... cry intru mai spre seara pe dex ca am de ars niste dvd`uri ... pe ce server jucati voi l2 sau este server pe linkmania ? ms Quote
Buugy Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 pe ce server jucati voi l2 sau este server pe linkmania ? msUnii joaca pe off, majoritatea pe dex, some pe azure. Quote
mihai22 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/ Poi voi nu stiti ma pe C2 cand era alianta aia "jmekera" reunited sau cum ii zicea ....cand s-a spart contul Leaderului si a dizolvat tot..alianta, clan ..tot ... RollBack 2 zile Quote
Razvan Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ce grafica de rahat are acum lineage-ul frate..serllyn @-@nu poti frate sa dai la quest din game si sa te uiti acolo? scrie si e mult mai usor.. eu nu am facut questurile de pe pmfun/stratics.. le-am facut din ce scria acolo.. daca ai tu habar cat l-am cautat pe toma.. Quote
raw^ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tzeapa creed la valakas si serveru s-a restarat:) Quote
mihai22 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tzeapa creed la valakas si serveru s-a restarat:)La creed s-a restartat ...la voi intretinere ..o sa il faca ET :> Quote
andix3x Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 La creed s-a restartat ...la voi intretinere ..o sa il faca ET ET nu o sa il faca decat daca dau anunturi " LF BD/SWS/SE/EE /BISH FOR VALAKAS "... ce grafica de rahat are acum lineage-ul frate.. Gracia rulz ...Am tras vreo 3 dvd`uri la un amic si nu m`am puttu abtine sa testez un 500x ....Grafica e super , lag mai deloc ...e marfa :) Poi voi nu stiti ma pe C2 cand era alianta aia "jmekera" reunited sau cum ii zicea ....cand s-a spart contul Leaderului si a dizolvat tot..alianta, clan ..tot ...RollBack 2 zile This is Dex !! :beer: Quote