Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.

Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta.

hai ca te-ai pierdut, augmenturile de wm nu mai merg cum trebe, might 10 magic barier 10 nu mai dau 129380128310293 def/atk, daru cat trebuie, daca intr-o parte e dezechilibrat se echilibreaza prin alta parte.

raw, ehainuinimic.

comunistii astia mi-au banat toate conturile frateh :-?

Posted

Nu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.

Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta.

Eram nervos, my mistake. :)

hai ca te-ai pierdut, augmenturile de wm nu mai merg cum trebe, might 10 magic barier 10 nu mai dau 129380128310293 def/atk, daru cat trebuie, daca intr-o parte e dezechilibrat se echilibreaza prin alta parte.

Nu m-am pierdut. Ma refeream la bufful propriu-zis. Sansa inainte era de cam .4% base. Multiplicata cu 10 (gracia thing) 4%, ia baga un wm, iti iese 12% mcrit. Crt rate mai putin are un tank cu focus.

Posted

@Rege Ai o bere de la mine ca i`ai dat warn lui moartea aia :)) .....

comunistii astia mi-au banat toate conturile frateh

10% of linkmania = crynow's accounts :))

@cry hai mah tracii incearca la valakas si wf stau si se uita ?wtf ?:))

da de acord , dar dau bani doar pt ei ca sa joace mai bine echipati

Intrebare :Mai joci pe dex ??

Raspuns : Depinde , daca a vazut Shade asta nu mai ai pe ce juca :P

Probabil ca scot din trafic/reclame etc

Give me the money or we kill ya :gun::gun: ...dexmafia =))...joke :P

Posted (edited)

warn level up, spam.

make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat.

* slips a chill pill in Regenesis beer *

On topic : no hai salut :P

@andi - tare mash apuca sa joc pe dex ... dar sincer ma doare inima .. joc de peste 1 an pe Nanaki >< si deh .. debia acum ajung sa ma realizez si eu oleaca in materie de gear -_- .. sa ma apuc de la 0 pe Dex ... Q_Q

danke

Edited by Regenesis
Posted

Intrebare :Mai joci pe dex ??

Raspuns : Depinde , daca a vazut Shade asta nu mai ai pe ce juca :P

am jucat , oricum a fost o afacere profitabila dupa :)) , chiar nu ma asteptam

si cu shade.. ce daca vede doar nu o sa`mi dea ban pe wow ca sa nu mai am pe ce juca

Posted

raw, ehainuinimic.

nui nimic tocmai am pierdut 2 ore si ceva :))

@cry hai mah tracii incearca la valakas si wf stau si se uita ?wtf ?

wf in mare parte sunt DD , cel putin deocamdata... vreau sa vad ce faci cu arcasii la valakas :)

Posted

ce cauta carcalac aici ?:))

carcalac , :>

si cand mor am valoare la sicriu fac buzunare... zi`le tu mai departe

LE: m barrier lvl 10 si shield lvl 10 : dau 10% din stats ;)

Posted

ti-a raspuns raw ... WF = DD, dar maine la siege o sa imi fac eu party de magi ^_^ numa sa fie up dex'u.

btw fog aoe cu 2 ES 80 sau 81 dracu stie, bateam 3 camere deodata :D

Posted

ti-a raspuns raw ... WF = DD, dar maine la siege o sa imi fac eu party de magi ^_^ numa sa fie up dex'u.

btw fog aoe cu 2 ES 80 sau 81 dracu stie, bateam 3 camere deodata :D

Dex doun nu?

Posted

Am o problema la questul de schimbat clasa de la lvl 35 Trial of Schoolar , deci am vorbit cu Blacksmith Poitan din dion cum scrie pe stratics dupa acea m-am dus la elder Casian din Wasteland dar el nu imi da cotunuarea questului . ce trebue sa fac sa continui ? joc pe dex 4x

http://img230.imageshack.us/my.php?image=shot00025oj0.jpg

Posted

Vezi ca nu ai omorat destui mobi /nu ai vorbit cu cineva....

Sau poate nu ai apasat pe 'Quest ' :)) ...

cry intru mai spre seara pe dex ca am de ars niste dvd`uri ...

pe ce server jucati voi l2 sau este server pe linkmania ? ms

Posted

eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/

Poi voi nu stiti ma pe C2 cand era alianta aia "jmekera" reunited sau cum ii zicea ....cand s-a spart contul Leaderului si a dizolvat tot..alianta, clan ..tot ...

RollBack 2 zile :))

Posted

ce grafica de rahat are acum lineage-ul frate..

serllyn @-@

nu poti frate sa dai la quest din game si sa te uiti acolo? scrie si e mult mai usor.. eu nu am facut questurile de pe pmfun/stratics.. le-am facut din ce scria acolo.. daca ai tu habar cat l-am cautat pe toma..

Posted

La creed s-a restartat ...la voi intretinere ..o sa il faca ET

ET nu o sa il faca decat daca dau anunturi " LF BD/SWS/SE/EE /BISH FOR VALAKAS "...

ce grafica de rahat are acum lineage-ul frate..

Gracia rulz ...Am tras vreo 3 dvd`uri la un amic si nu m`am puttu abtine sa testez un 500x :)) ....Grafica e super , lag mai deloc ...e marfa :)

Poi voi nu stiti ma pe C2 cand era alianta aia "jmekera" reunited sau cum ii zicea ....cand s-a spart contul Leaderului si a dizolvat tot..alianta, clan ..tot ...

RollBack 2 zile

This is Dex !! :beer: